Bay H
Üye
13 Megapiksel PureView kamera ile geliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bana bu isim çok saçma geliyor bunu koyacaklarını sanmıyordum ama şüphelenmeye başladım bende bu adamların amacı ney doğru düzgün bir isim mi bulamıyorla dalga geçer gibi "nokia by microsoft" ne ya "microsoft" de geç en kötü "softphone,microphone veya onephone" de geç o ne öyle nokiayayı aldı diye hava atar gibi"Nokia by Microsoft" yazısı
Wallahi haklısın değerli insan ama CEO biz değiliz geri kafalı onlarbana bu isim çok saçma geliyor bunu koyacaklarını sanmıyordum ama şüphelenmeye başladım bende bu adamların amacı ney doğru düzgün bir isim mi bulamıyorla dalga geçer gibi "nokia by microsoft" ne ya "microsoft" de geç en kötü "softphone,microphone veya onephone" de geç o ne öyle nokiayayı aldı diye hava atar gibi
820 çıktığında demişlerdi ki 920 de 8 mp 820 de ama çoğu insan 820 nin kamerasını hiç beğenmiyordu ben hariç. Peki 830 da da olacak 13mp lik kamera 820 deki gibi insanların beklediği performansı verememesi gibi bir sıkıntı olurmu? Yoksa bu seferki 13 mp lik kamera ciddi anlamda güzel fotoğraflar çekermi. Kamera sensörüne bakınca hayli bir alan kaplıyor. Güzel bir teknoloji olabilirmi içinde.İlk duyumlarda 8MP kamerayı duyunca bir hayal kırıklığı yaşamıştım. Ama 13MP ve Pureview olursa bu cihaz çok ses getirir.
Yeni bir teknoloji olacağını zannetmiyorum ama yeni bir algoritmayla 13MP Pureview kamera oldukça başarılı olacaktır. Ayrıca cihazın orta seviye olacağını da unutmamak lazım.820 çıktığında demişlerdi ki 920 de 8 mp 820 de ama çoğu insan 820 nin kamerasını hiç beğenmiyordu ben hariç. Peki 830 da da olacak 13mp lik kamera 820 deki gibi insanların beklediği performansı verememesi gibi bir sıkıntı olurmu? Yoksa bu seferki 13 mp lik kamera ciddi anlamda güzel fotoğraflar çekermi. Kamera sensörüne bakınca hayli bir alan kaplıyor. Güzel bir teknoloji olabilirmi içinde.
Fotoğrafa önem vermişimdir telefonda eğer fiyatına göre iyi performans verirse kamerası gerçekten düşüneceğim bir telefon olacak ama snap400 ve 1 gb ta kalması kafamı karıştırıyor. Acaba snap400 4 çekirdekli mi olur? Yeni nesil işlemcilerinden?Yeni bir teknoloji olacağını zannetmiyorum ama yeni bir algoritmayla 13MP Pureview kamera oldukça başarılı olacaktır. Ayrıca cihazın orta seviye olacağını da unutmamak lazım.
Fotoğrafa önem vermişimdir telefonda eğer fiyatına göre iyi performans verirse kamerası gerçekten düşüneceğim bir telefon olacak ama snap400 ve 1 gb ta kalması kafamı karıştırıyor. Acaba snap400 4 çekirdekli mi olur? Yeni nesil işlemcilerinden?
Cihazın gerçekliği hâlâ kesinlik kazanmamakla beraber, teknik özellikleri sadece tahminlerden üretilmiş ve göz atma ekranı belirsiz.Glance desteği varmı ?
630 da bile 4 çekirdekli işlemci koyduklarına göre bundan sonraki modellerde qualcoom un revizyonlu kartları kullanılır. Sanırım seriler aynı kalarak işlemci sayıları arttırılıp ekstra bazı özellikler kullanıyorlar. 630 dakinde mesela işlemci içinde sensorecore diye bir şey var çok ama çok az bir enerjiyle sizin adımlarınızı sayabiliyor. Umarım dediğiniz gibi olur olmalı da.Artık lumia serisi en az dört çekirdekli olmalı fazlası da olur ama en az bu bence
630 da bile 4 çekirdekli işlemci koyduklarına göre bundan sonraki modellerde qualcoom un revizyonlu kartları kullanılır. Sanırım seriler aynı kalarak işlemci sayıları arttırılıp ekstra bazı özellikler kullanıyorlar. 630 dakinde mesela işlemci içinde sensorecore diye bir şey var çok ama çok az bir enerjiyle sizin adımlarınızı sayabiliyor. Umarım dediğiniz gibi olur olmalı da.
Açıkcası bu telefon gelsin fiyatı belli 1400 tl hadi minimum olsun olsun 1250 ama aşağısı olmaz diye düşünüyorum.Tabi canım teknolojiyi onlar takip edecek biz değil onlar üretiyorlar biz alıyoruz iyisini yapmak zorundalar
Phonedesigner tarafından paylaşılan Lumia 830 konsept tasarımı. Cihazın 8-8.5 mm kalınlığında sahip olması bekleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?