Telefon Tavsiyesi Lumia 830 Hakkında Soru ve Sorunları Bu Başlıktan Alalım!

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Batarya düşük der kaçarım :aman2::domates::D

Ama Ali Kemal abi o bataryayla ne testler yaptı en azından günü çıkartır. Akşama yeter de artar yani. İkinci gün konusunda yorum yapamam ama. Bende yeterli. Kullanmadan bilemeyeceğim. İnşallah bir gün kullanıp yazarım:)

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yok @papakudioflu ortağım sağolsun Lumia konusunda epey bilgilendiriyor bizimkisi biraz ulaşamamaktan kaynaklı olsa gerek. :)

WP sistemi ile Andorid batarya tüketimlerinin farklı olduğunu söylemeye gerek yok sanırım :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Kaça aldın abi bunu? Baya iyiymiş L820-920 arasında olan şey L830-930 arasında da olmuş. Performans olarak 930'dan farkı yok yani.

dakamon

dakamon

Üye
Kaça aldın abi bunu? Baya iyiymiş L820-920 arasında olan şey L830-930 arasında da olmuş. Performans olarak 930'dan farkı yok yani.
Performans olarak 930 dan farkı yokmu :) güldürmeyin beni :D biri 1.2 ghz çalışıyor diğeri 2.2 devasa farktır bu ayrıca 2 gb ram var 830 da 1 gb var. Birinde 10mp diğerinde 20 mp kamera var. 920-820 gibi değil 930-830.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Acaba 830'un kulaklık ve hoparlör ses kalitesi nasıl?

doctorrr

doctorrr

Üye
Performans olarak 930 dan farkı yokmu :) güldürmeyin beni :D biri 1.2 ghz çalışıyor diğeri 2.2 devasa farktır bu ayrıca 2 gb ram var 830 da 1 gb var. Birinde 10mp diğerinde 20 mp kamera var. 920-820 gibi değil 930-830.
Pardon ya :D 735-830'la karıştırdım.

• Beğen
Tepkiler: dakamon
braayn

braayn

Üye
1299 Tl e sıfır 830'a vereceğime 930 1660Tl n11'den alırım daha iyi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Telefonu sadece Avea'da görmek ne üzücü

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yerel teknoloji sitelerinden içerik paylaşımı yasak. :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
dakamon

dakamon

Üye
Yerel teknoloji sitelerinden içerik paylaşımı yasak. :)
Peki o zaman aslında özellikle youtube linkini paylaşmıştım bunu bildğim için video da yasakmış :) arkadaşlar youtube a 830 incelemesi yazın Türkçe türkçe bir inceleyin görün telefonu :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Peki o zaman aslında özellikle youtube linkini paylaşmıştım bunu bildğim için video da yasakmış :) arkadaşlar youtube a 830 incelemesi yazın Türkçe türkçe bir inceleyin görün telefonu :)
Nasıl peki sen gördün fikirlerin neler

dakamon

dakamon

Üye
Nasıl peki sen gördün fikirlerin neler
Tasarım olarak üst seviye işçilik var denebilir. Kamera konusunda da gayet iyi buldum ama hala bana akıllı telefonumu kendisiyle değiştirmemi sağlayacak kadar heyecan yaratmıyor bende :) Yeni telefon alacaklar ve wp dünyasına yeni geçecekler için çok güzel bir başlangıç olacak orta üst seviyede benim gibi 820 çilesi çekmezler bu telefonda. Kamera desen iyi tasarım desen iyi pil desen iyi. Ama fiyat konusunda olumlu şeyler söyleyemem :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Tasarım olarak üst seviye işçilik var denebilir. Kamera konusunda da gayet iyi buldum ama hala bana akıllı telefonumu kendisiyle değiştirmemi sağlayacak kadar heyecan yaratmıyor bende :) Yeni telefon alacaklar ve wp dünyasına yeni geçecekler için çok güzel bir başlangıç olacak orta üst seviyede benim gibi 820 çilesi çekmezler bu telefonda. Kamera desen iyi tasarım desen iyi pil desen iyi. Ama fiyat konusunda olumlu şeyler söyleyemem :)

Attan inip eşeğe binmiş hissi yaşarmıyız diye korkuyoruz :) en net tarifi bu.

braayn

braayn

Üye
Fiyat bence 1000Tl den gitmeliydi

Rainesto

Rainesto

Üye
Hocam 830 un denimli kamerası mı iyi 930 un cyanlı kamerası mı

dakamon

dakamon

Üye
Attan inip eşeğe binmiş hissi yaşarmıyız diye korkuyoruz :) en net tarifi bu.
820 ile 830 a geçsek bence yinede bi çağ atlamış hissi uyandırır bizde :D bi kere pil konusunda çok daha iyi olacağı kesin 820 den ayrıca ağırlık ve hafiflik konusunda iyi. Tasarım yoksunu 820 den daha iyi tasarıma sahip. İşlemcisi daha güncel en yeni teknolojileri festekliyor. Kamera konusunda 820 den çok çok daha iyi. 820 kullanıcısına çok şey katacaktır fakat 820 kullanıcısı 1300 tl vermeye çekinir bu telefona. Sonuçta elinde 820 var. Hani 520 falan olsa neyse ama 820 varken de 1300 tl verip bu alınmaz der. Hani 1000 tl seviyesine yaklaşsaydı olurdu. Ben şu an için daha çok üst seviye model bekliyorum.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
820 ile 830 a geçsek bence yinede bi çağ atlamış hissi uyandırır bizde :D bi kere pil konusunda çok daha iyi olacağı kesin 820 den ayrıca ağırlık ve hafiflik konusunda iyi. Tasarım yoksunu 820 den daha iyi tasarıma sahip. İşlemcisi daha güncel en yeni teknolojileri festekliyor. Kamera konusunda 820 den çok çok daha iyi. 820 kullanıcısına çok şey katacaktır fakat 820 kullanıcısı 1300 tl vermeye çekinir bu telefona. Sonuçta elinde 820 var. Hani 520 falan olsa neyse ama 820 varken de 1300 tl verip bu alınmaz der. Hani 1000 tl seviyesine yaklaşsaydı olurdu. Ben şu an için daha çok üst seviye model bekliyorum.
Lumia 925i lumia 830a değiştim lumia 925ide 1100 tlye almıştım 32 gb modeli :)

Son düzenleme:
...decode...

...decode...

Üye
Bende şu düşünceyle yaklaşıyorum olaya açıkçası, 820'yi ilk çıktığı zamanlarda 1250 tl civarındayken almadım ama 830'un fiyatı gerçekten 1300 tl bandının 300-400 tl altında olmalıydı. Açıkçası 1300 tl'ye 830 alacağıma 300-400 lira daha koyup 930 almak daha mantıklı bana göre. 6-7 ay daha bekleyip 930'un fiyatının düşmesini bekliyorum ben şahsen.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Yalnız o 14 gün muhabbetine hiç inanmadım kalan süreyede çünkü batarya süre gösterimi son gelen güncelleme ile kafayı yemiş durumda bence o düzeltikdikten sonra daha inandırıcı bir sonuç verecektir...

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
830'un kasayı gördükten sonra gidip 300-400 fazla verip 930 almam. Özellikleri her yönden daha iyi olabilir ama çok kalın bir kasası var. Benim 820 halen tek parça ve sorunsuz gidiyor. Ama 820'den en büyük şikayetim ağır ve kaba olması. Gidip 930 almak benim için mantıklı değil. 830 ilkbahar aylarında 750-800'e düşer belki. O zamana kadar elimdeki bozulmazsa beklerim.

Üst Alt