darkwaters
Üye
-
Konu Sahibi
-
HTC ler de ısınıyor mu acaba. Eğer ısınmıyorsa bu nokianın suçu, donanımsal.
Aynen, webde 15 dakika gezinsem cihaz soba! whatsapp veya viber kullansam 20 dakika cihaz soba! Birkaç tane oyun oynasam cihaz soba! Servise verdim yazılım atıp geri verdiler ve cihazda aşırı ısınma sorunu yoktur dediler. Bir günde hemen çözüvermişler cihazın durumunu. Neyse ben işin içinden çıkamadım ama hem telefonumu hem de WP8 sistemini her şeye rağmen çok seviyorum onun içinde hala vazgeçmedim. Bence bu ısınma sorunu hem cihazın yazılımından hem de uygulamaların WP8 sistemiyle tam olarak optimize olmamasından kaynaklı. Yani yazılımsal. İnşallah ilerleyen dönemde gelecek güncellemelerle durum düzelir.Bu ısınma olayı benim de canımı sıkmaya başladı 920 kullanıyorum webde gezerken ısınıyo whatsapptan yazarken de aynı şekilde satmayı falan aklıma getiriyorum bi yandanda seviyorum bu telefonu napacağımı şaşırdım büyük güncellemeyle düzelse bari
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express
umarım yazılım düzenlemeleriyle ısınma sorunu gider çok rahatsız etmeye başladı.Aynen, webde 15 dakika gezinsem cihaz soba! whatsapp veya viber kullansam 20 dakika cihaz soba! Birkaç tane oyun oynasam cihaz soba! Servise verdim yazılım atıp geri verdiler ve cihazda aşırı ısınma sorunu yoktur dediler. Bir günde hemen çözüvermişler cihazın durumunu. Neyse ben işin içinden çıkamadım ama hem telefonumu hem de WP8 sistemini her şeye rağmen çok seviyorum onun içinde hala vazgeçmedim. Bence bu ısınma sorunu hem cihazın yazılımından hem de uygulamaların WP8 sistemiyle tam olarak optimize olmamasından kaynaklı. Yani yazılımsal. İnşallah ilerleyen dönemde gelecek güncellemelerle durum düzelir.
Ben wifi ile direkt olarak alakalı olduğuna inanmıyorum şahsen. whatsapp ve viber uygulamalarını kullandığımda telefon çok ısınıyor ve bunları genelde 2g üzerinden kullanıyorum. Ama hem 2g şebekesinde hem de wifi aynı derece ısınmayı yapıyor cihaz. Ayrıca kişisel deneyimlerimden gördüğüm kadarıyla telefon wifi değil şebekeden internete girildiği zaman daha çabuk ve çok ısınıyor. Wifi o kadar da yormuyor telefonu misal cihazın pil düzeyi daha az düşüyor wifiden girince internete. Neyse sonuçta büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun var karşımızda ve umarım gelecek alacağımız güncellemelerle bu sorunu düzeltir MS ve Nokia.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?