Lumia 720 Amber Güncellemesi NSU 'da. (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

ademoz05

ademoz05

Üye
ne yapsam güncellesem mi :)

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar şu NSUkurduktan sonra lumia 720 için ekstra bir usb driver kuruyormusunuz arkadaşın cihazına amberi kuramadık yaw:D

respection123

Üye
    Konu Sahibi
Yok :) Bazı Pc lerde Sorun Veriyodu Galiba. Ben Direk Romu İndirip NCS ile Flaşladım.

braayn

braayn

Üye
720 nin dire romunu nerden bulabilriiz help me ???? :)

braayn

braayn

Üye
siyah eren :horse::sos

flutewoddy

flutewoddy

Üye
O değil de ben amberi düzgün flaşlayamadım herhâlde sorun çıkartmaya başladı

braayn

braayn

Üye
yokmu arkadaşlar 720 Siyah roomu ? please

ÖEY

ÖEY

Üye
Yazılım destek bölümüne bak oradaki flaşlama konularında vermişlerdir belki ya da orada direk olarak nokia serverlarından rom çekmenin anlatıldığı bir konu var Cumhur'un açtığı ona bak.

braayn

braayn

Üye
eren tşkler

ÖEY

ÖEY

Üye
Rica. Yükledikten Sonra Bi Bak Mağazada Smart Cam varmı?. Ben Bakıyorum Cihazınızda Kullanılamıyor diyor :hmmm
Eren meraktan soruyorum, neden yazdığın cümlelerde her kelimenin ilk harfi büyük? Klavyede özel bir mod falan mı açık sende? :)

respection123

Üye
    Konu Sahibi
Eren meraktan soruyorum, neden yazdığın cümlelerde her kelimenin ilk harfi büyük? Klavyede özel bir mod falan mı açık sende? :)
El Alışkanlığı Desem :) Parmaklar Otomotik Ayarlanmış Şekilde.

ÖEY

ÖEY

Üye
El Alışkanlığı Desem :) Parmaklar Otomotik Ayarlanmış Şekilde.
İşine karışmak gibi olmasın ama bence öyle yapma kardeşim :) Türkçeyi düzgün kullanmak açısından diyorum yanlış anlama, bizim gelecek nesillere örnek olmamız lazım:oke:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

respection123

Üye
    Konu Sahibi
İşine karışmak gibi olmasın ama bence öyle yapma kardeşim :) Türkçeyi düzgün kullanmak açısından diyorum yanlış anlama, bizim gelecek nesillere örnek olmamız lazım:oke:
Bundan sonra dikkat ederim unutmasam :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
flutewoddy

flutewoddy

Üye
tekrar flaşladım telefonu :D

Üst Alt