ne yapsam güncellesem mi

Telefon Hangi Renk720 nin dire romunu nerden bulabilriiz help me ????![]()

war dur bulayım sanayokmu arkadaşlar 720 Siyah roomu ? please
Siyah Lumia 720 Amber :
Rica. Yükledikten Sonra Bi Bak Mağazada Smart Cam varmı?. Ben Bakıyorum Cihazınızda Kullanılamıyor diyoreren tşkler

Eren meraktan soruyorum, neden yazdığın cümlelerde her kelimenin ilk harfi büyük? Klavyede özel bir mod falan mı açık sende?Rica. Yükledikten Sonra Bi Bak Mağazada Smart Cam varmı?. Ben Bakıyorum Cihazınızda Kullanılamıyor diyor![]()

El Alışkanlığı DesemEren meraktan soruyorum, neden yazdığın cümlelerde her kelimenin ilk harfi büyük? Klavyede özel bir mod falan mı açık sende?![]()
Parmaklar Otomotik Ayarlanmış Şekilde.İşine karışmak gibi olmasın ama bence öyle yapma kardeşimEl Alışkanlığı DesemParmaklar Otomotik Ayarlanmış Şekilde.
Türkçeyi düzgün kullanmak açısından diyorum yanlış anlama, bizim gelecek nesillere örnek olmamız lazım
here drive+ da kurmanı tavsiye ederim
hazır yapıyorken onuda çıkardım aradan 
Bundan sonra dikkat ederim unutmasamİşine karışmak gibi olmasın ama bence öyle yapma kardeşimTürkçeyi düzgün kullanmak açısından diyorum yanlış anlama, bizim gelecek nesillere örnek olmamız lazım
![]()

Memo sana zahmet baksana mağazada Smart cam varmı? bende yok gözküortekrar flaşladım telefonu![]()