Lumia 720 Amber Güncellemesi NSU 'da. (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

respection123

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 720 Amber Güncellemesi NSU 'da. (Güncellendi)
Evet Arkadaslar Lumia 720 İçin Amber Güncellemesi NSU üzerinden Türkiyeye Verilmiştir.

Pro Cam Vb Yüklemek İsteyenler: https://www.maxicep.com/forum/konu/nokia-pro-cam-nokia-video-trimmer-ve-nokia-video-upload´u-simdiden-yuklemek-isteyenler-buyursun.828749/#post-6484321
Amber Güncellemesi Nasıl Yüklenir ?

Allta linkini verdiğim NSU programını indirip yükleyin. Telefonu bir usb kablo ile PC ye bağlayın (usb driverleri yüklü bir pc de bağlayın). (Win7&8). Programı açın zaten karşınızda güncellemeyi göreceksiniz...
NSU İndir:

Malesef Çift tıkla Uyandırma Yok.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: EmreVurucu, DenizhaNq ve narnia16

ÖEY

ÖEY

Üye
720'ciler haydi gözünüz aydın :D

• Beğen
Tepkiler: respection123
csH

csH

Üye
hadi hayirli olsun cift tikla uyandirma olaydi iyidu

anilakbay

Üye
520'ye direk ay sonu verirler o zaman. :(

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ne çok dert ettiniz ya.

blackcemre

Üye
Çift tıkla uyandır yok.

mtrkmn

Üye
Upload ediliyor .. tek çare beklemek. hindistan yazıımını flashlamak geçiyor aslında aklımdan. :D

respection123

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme:

Frksylyc

Üye
Nsu ile nasıl yapılıyor arkadaşlar bu işlem.ben Nokia PC süit i bilgisayara kurdum ama telefonun sürücülerini yuklemedi. PC suitten yuleniyorsa ben mecburen ota güncellemeyi bekliyeceğim:(

respection123

Üye
    Konu Sahibi
Nsu ile nasıl yapılıyor arkadaşlar bu işlem.ben Nokia PC süit i bilgisayara kurdum ama telefonun sürücülerini yuklemedi. PC suitten yuleniyorsa ben mecburen ota güncellemeyi bekliyeceğim:(
Nokia Software Update Yi İndir. Kur. Sonra Programı aç Usbyi bağla. Orda Telefonun gelecek ve güncelleme var (3046... ile başlayan) güncelle.

Frksylyc

Üye
Nokia Software Update Yi İndir. Kur. Sonra Programı aç Usbyi bağla. Orda Telefonun gelecek ve güncelleme var (3046... ile başlayan) güncelle.

teşekkürler cevap için Nokia PC suitte bağladıgımda usb Driver i yulememisti hata verdi sürekli bu sizin dediğizde de hata verirse nereden indirebilirim sürücü Driver ini.

respection123

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler cevap için Nokia PC suitte bağladıgımda usb Driver i yulememisti hata verdi sürekli bu sizin dediğizde de hata verirse nereden indirebilirim sürücü Driver ini.
Kendisi yüklemenizi isterde. İşetim Sisteminiz Ne? Win Xp mi? Win7,8 Mi?

Frksylyc

Üye
Kendisi yüklemenizi isterde. İşetim Sisteminiz Ne? Win Xp mi? Win7,8 Mi?

Vista evet kendisi otamatik yüklemek istiyor ama hata veriyor. Bende manuel yüklemek istiyorum ama sürücüleri her hangi bir yerde bulamadım

respection123

Üye
    Konu Sahibi
Vista evet kendisi otamatik yüklemek istiyor ama hata veriyor. Bende manuel yüklemek istiyorum ama sürücüleri her hangi bir yerde bulamadım
Vistamı :( Sorun Vermesi Normal. Sen En iysi Bir Windows 8 veya Win 7 Bir Pc De NSU programını Yükleyip yazılımını güncelle

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
hayırlı olsun 720cilere biz 620ciler sıkıldık bile amberden :D

Frksylyc

Üye
Vistamı :( Sorun Vermesi Normal. Sen En iysi Bir Windows 8 veya Win 7 Bir Pc De NSU programını Yükleyip yazılımını güncelle

bir dakika yazılımı güncelle derken amber güncellemesini mi kastediyorsunuz yoksa başka bir yazılım güncellemesini bahsettiğiniz:(

respection123

Üye
    Konu Sahibi
bir dakika yazılımı güncelle derken amber güncellemesini mi kastediyorsunuz yoksa başka bir yazılım güncellemesini bahsettiğiniz:(
Amber Güncellemesi. (Şu an için aktif deil. Yakında gelecek o zaman güncelle.)

Üst Alt