Lumia 720 Amber Güncellemesi NSU 'da. (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore35

turbocore35

Üye
arkadaslar 520 türkey için değilde herhangi bir ülkenin romunu flaşlasam türkeye gelince de turkey olanı flaslasam sorun olurmu ?

KenanK

KenanK

Üye
hayırlısı bende başlattım indirmeyi. uygulama için yedekleme kısmından ayarları ve uygulamaları yedeklettim. rehber zaten outlook hesabında olduğundan sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. :) görelim bakalım amberi.

turbocore35

turbocore35

Üye
bi sorun olurmu arkadaslar

respection123

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır Yükledm :)

flutewoddy

flutewoddy

Üye
pro cami sorunsuz bir şekilde yükledimayrıca here drive+ yı da yükledim :D

adem_1986_

adem_1986_

Üye
arkadaşlar bende güncelledim hepsi silindi yeniden yüklediim gayet hızlandı telefon data sense var nokıa smart cam var ama şu ekranda saat cıkıyodu uyku modunda o nerede bulamadım bi yardımcı olun

respection123

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende güncelledim hepsi silindi yeniden yüklediim gayet hızlandı telefon data sense var nokıa smart cam var ama şu ekranda saat cıkıyodu uyku modunda o nerede bulamadım bi yardımcı olun
ayarlar. Ekran +dokunma .Göz atma açık yap.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Amberden sonra telefon ısınmaz oldu

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
yükle kısmında hata alıyorum

KenanK

KenanK

Üye
sıkıntısız kuruldu. uygulamalarda geldi. hiç bir kayıp yok.

çift fokunuş uyandır hariç bütün özellikler mevcut. ayrıca pro camera beklediğim daha iyi çıktı be.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
720 ye Pro Camı nasıl kurdunuz ?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
sıkıntısız kuruldu. uygulamalarda geldi. hiç bir kayıp yok.

çift fokunuş uyandır hariç bütün özellikler mevcut. ayrıca pro camera beklediğim daha iyi çıktı be.

here drive+ da kurmanı tavsiye ederim

dakamon

dakamon

Üye
Vicdansız nokia 920 lere sadece gdr2 820 lerede data sense siz güncelleme veriyorsun ama bir türlü düzeltmiyorsun hatanı tu tu tu sana :( bak 720 ye sorunsuz gönderdin bize neden böyle yaptın :(

turbocore35

turbocore35

Üye
Vicdansız nokia 920 lere sadece gdr2 820 lerede data sense siz güncelleme veriyorsun ama bir türlü düzeltmiyorsun hatanı tu tu tu sana :( bak 720 ye sorunsuz gönderdin bize neden böyle yaptın :(
biz daha hişçbirinialmdık gne ii

Frksylyc

Üye
Ya arkadaşlar ben lanet bilgisayara usb Driver i yükleyemedim.vista yüklü pç de.ben nasıl yükleyeceğim bu lanet Driver i.uzun yöntem kısa yöntem fark etmez anlatın Allah rızası için

dakamon

dakamon

Üye
Valla hani eksik almak almamaktan galiba daha iyi. Sen bütün özelliklerin geleceği hayaliyle indir ama data sense gelmesin. Bide beklediğim bir şeydi güzel bir uygulama.

csH

csH

Üye
920 nin de nsu daki sürüm sorunsuzdu ki ota problemli

Üst Alt