yok olmaz.bi sorun olurmu arkadaslar
peki bana link verebilirmisiniz içinde türkçe dil olan ben bulamadımda amber güncellmesiniarkadaslar verebilirmisiniz indirebilcegim link?????????yok olmaz.
ayarlar. Ekran +dokunma .Göz atma açık yap.arkadaşlar bende güncelledim hepsi silindi yeniden yüklediim gayet hızlandı telefon data sense var nokıa smart cam var ama şu ekranda saat cıkıyodu uyku modunda o nerede bulamadım bi yardımcı olun
sıkıntısız kuruldu. uygulamalarda geldi. hiç bir kayıp yok.
çift fokunuş uyandır hariç bütün özellikler mevcut. ayrıca pro camera beklediğim daha iyi çıktı be.
ip adresini değiştirerek wifinin kurabilirsin telefondan720 ye Pro Camı nasıl kurdunuz ?
biz daha hişçbirinialmdık gne iiVicdansız nokia 920 lere sadece gdr2 820 lerede data sense siz güncelleme veriyorsun ama bir türlü düzeltmiyorsun hatanı tu tu tu sanabak 720 ye sorunsuz gönderdin bize neden böyle yaptın
![]()
920 nin de nsu daki sürüm sorunsuzdu ki ota problemliVicdansız nokia 920 lere sadece gdr2 820 lerede data sense siz güncelleme veriyorsun ama bir türlü düzeltmiyorsun hatanı tu tu tu sanabak 720 ye sorunsuz gönderdin bize neden böyle yaptın
![]()