Tavsiye Lumia 625 kendiliginden 2G'ye geçiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 625 kendiliginden 2G'ye geçiyor ?
Lumia 625 kendiliginden 2G'ye geçiyor ?
avea kullanıyorum 3G seçili iken E işareti çıkıyor turkcellde bu olmuyordu ?
aynı zamanda internet aşırı yavaşlıyor her seferinde veriyi kapatıp açmak zorunda kalıyorum sıkıldım artık neden oluyor bu ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bulunduğunuz bölgedeki baz istasyonlarının belki 3g desteği olmayabilir. Avea müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz.(Cepten 500 çevirin).

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Bulunduğunuz bölgedeki baz istasyonlarının belki 3g desteği olmayabilir. Avea müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz.(Cepten 500 çevirin).

2G'yi seçip sonra tekrar 3G'yi seçince açılıyor o nasıl oluyor ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ne yalan söyleyeyim Avea'dan herşeyi beklerim, baz istasyonları çok dandirik. 3g kopup 2g ye dönmüştür bi ara ama sonra tekrar 3g alanına girmene rağmen seni üst aşamaya (3g) tekrar döndürmüyordur ta ki sen manuel komut verene kadar (2g-3g geçişi)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
ne yalan söyleyeyim Avea'dan herşeyi beklerim, baz istasyonları çok dandirik. 3g kopup 2g ye dönmüştür bi ara ama sonra tekrar 3g alanına girmene rağmen seni üst aşamaya (3g) tekrar döndürmüyordur ta ki sen manuel komut verene kadar (2g-3g geçişi)
Sinir oldum ya

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
isterseniz ayarlardaki şebeke seçimini AVEA-AVEA değil Otomatik olarak yapın belki bi faydası olabilir.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yapacak tek bir şey kalıyor; Avea'ya sövmek!

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt