Haber Lumia 625 Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
bilgisayara bağladığınız da herhangi bir ses gelmiyor mu peki?

caner0600

Üye
    Konu Sahibi
Hayır Gelmiyor

beats

beats

Üye
Önce bir süre şarja takın şarjı olmayabilir, titriyorsa sorun hallolur ve açılır ama yine de titremiyorsa servis yolu görünür.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
bu konu ile ilgili daha fazla bilgim yok kusura bakmayın

caner0600

Üye
    Konu Sahibi
Önce bir süre şarja takın şarjı olmayabilir, titriyorsa sorun hallolur ve açılır ama yine de titremiyorsa servis yolu görünür.
Çok uzun süredir şarjda şarj olmaması imkansız oldu yani artık
bu konu ile ilgili daha fazla bilgim yok kusura bakmayın
İlginiz ve Yardımlarınız için teşekkür ederim konuya katılan diğer arkadaşlarada çok teşekkür ederim hepinizi uğraştırdım hakkınızı helal edin :)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kabloda sıkıntı olmasın.cihazı şarz etmiyor olabilir.

caner0600

Üye
    Konu Sahibi
3-4 tane şarj makinası değiştirdim sonuç aynı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia Care Suite artık brick cihazları da direk olarak kurtarabiliyor. O yüzden pc'den NCS'yi açıp telefonu ses kısma+güç tuşuna basılı tutarak kabloya bağlayın.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ozaman cihaz pc ye bağlı iken suruculeri aygıt yoneticinden sil.telefona ait tüm suruculeri sildikten sonra kabloyu çıkar ve tekrar pcye bağla.

caner0600

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Care Suite artık brick cihazları da direk olarak kurtarabiliyor. O yüzden pc'den NCS'yi açıp telefonu ses kısma+güç tuşuna basılı tutarak kabloya bağlayın.
İlgin İçin Teşekkür Ederim Ama Telefonu Hiçbir Şekilde Pc'ye Bağlayamıyorum
ozaman cihaz pc ye bağlı iken suruculeri aygıt yoneticinden sil.telefona ait tüm suruculeri sildikten sonra kabloyu çıkar ve tekrar pcye bağla.
Hemen DeniyorumLumia 625 Pc Driver Böyle Bişey Var mı ?

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Tüm ses yükseltme ses azaltma. açma kapama. düğmelerine hepsine basılı tuttun mu?

Çaycı ile gönderildi.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Normalde Ses Kısma + Güç e 30sn basınca açılması lazım.

Üst Alt