Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberLumia 625 Açılmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
caner0600
Üye
Konu Sahibi
Lumia 625 Açılmıyor
Arkadaşlar Nokia Lumia 625 Cihazıma Hard Format Attım Ama Şimdi Hiçbir Şekilde Açılmıyor Zor Durumdayım
resmi sitedendaha sonra program da sana gereken adımlar bildirilecek zaten 1.4 GB ya da 1.9 GB kadar dosya indirmesi yapacak program haberin olsun
caner0600
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar Ben Bunu İndirdim Ama Telefon Hiç Açılmıyor Pc'ye Kablo İle Takıyorum Ama Pc'de Takılı Felan Olduğu Gözükmüyorki
Rock Ve Roll
Üye
telefonun titreşim yaptığı sürece sorun yoktur
caner0600
Üye
Konu Sahibi
Titreşim Felan Olmuyorki Cihazda . Kabloyu Taktıktan Sonra Başka Şeyler Felan mı Yapmamız Gerekiyor
Rock Ve Roll
Üye
Güç tuşuna bastığında titremiyor mu ya da bilgisayara bağladığında ses gelmiyor mu ?
bilgisayara kablo ile bağlayıp program açıkken güç tuşuna basmayı dene
evensan
Üye
Brick olmuş irit
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
caner0600
Üye
Konu Sahibi
Hayır Ne Güç Tuşuna Bastığımda Titriyor Nede Bilgisayara Bağladığımda Ses Geliyor. Diğer Türlüde Denedim Tık Yok.
Kafayı Yicem Çok Zor Durumda KaldımNasıl Düzelticemki
Rock Ve Roll
Üye
yazılımsal bir sorun olduğundan emin misin ? donanım ile ilgili bir hata olmasın ?
evensan
Üye
Yarın sabah bakarsın telefonculara
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
caner0600
Üye
Konu Sahibi
Evet yazılımsal olduğuna fazlasıyla eminim çünkü hard format attım ( ! İşareti Sonra Çarklar Felan ) Çarklar Döndükten sonra kapandı devamı bildiğiniz gibi
Rock Ve Roll
Üye
bilemiyorum .. eğer uğraşamam dersen servise götür
caner0600
Üye
Konu Sahibi
Nasıl uğraşıcağımı bilsem sabaha kadar uğraşırım önemli değil . Telefon benim olsa direk götürüp telefoncuya vericemde telefon başkasının çok mahcup olduğum biri o yüzden sizleride rahatsız ediyorum
Rock Ve Roll
Üye
benim telefonumda böyle bir şey olduğunda recovery tool ile yazılımı yeniden yükledim
telefonu şarja takmayı denediniz mi ? çünkü bir şekilde güç tuşuna basıldığında titreşim olması gerekiyor
Ali Kurtaran
Üye
Hocam telefonu bilgisyara taktığın zaman usb sürücüleri yükleniyor mu yoksa bilgisayar tanımıyor mu ? Herhangi birses gelmiyorsa usb sürücüleri yüklenmemiş olabilir.Daha bilgili arkadaşlar yardım edecektir.Yada telefonun şarjı olmayabilir biraz şarjda bekletin.
caner0600
Üye
Konu Sahibi
4-5 saat kadardır şarjda . Ama titreşimin üstüne bu kadar vurgu yapınca aklıma şey geldi telefon sağlam haldeyken açıp kapattığımda gene titremiyordu galiba titreşiminde sıkıntı var o yüzden bana titremiyo olarak geliyo