Lumia 620 kullanan arkadaşlar, bakabilir misiniz..

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 kullanan arkadaşlar, bakabilir misiniz..
Bir kardeşim telefon alacak ve yardımımı istedi. Kafamızda bir kaç model var ama bize özellikle navigasyon konusunda internetsiz en iyi performansı sağlayan telefon gerekiyor. Bütçeyi biraz zorlayarak ibreyi 620 den tarafa çevirdik..
Sizden ricam navigasyon ve batarya performansı ile ilgili bizi bilgilendirmeniz.

Şimdiden hepinize teşekkürler ediyorum...

m542tf

m542tf

Üye
navigasyon harika çalışıyor batarya ise normal kullanımda iki günü bulur ama bana bir gün yetiyor

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
gkcll

gkcll

Üye
inan 620 çok başarılı bir telefon yani bu fiyata bu telefon zor bulunur kıytırık samsungun acesi 890 tl 620 ona 100 basar fiyatı ise 740 tl
zaten nokia maps ve navigasyonun üstüne yoktur pil ise orta yoğun kullanımda 2 gün gidiyor gerçekten çok başarılı

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
maddi durumu zorlamamak adina bir ay kadar bekleyip lumia520'de alinabilir.fakat navigasyon olmayacak sanirim.

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
sarj olarak 1 1.5gün gittiği oluyor navigasyon konusundada gayet iyi 620

ZzZz11

ZzZz11

Üye
Kendim 920 kullanıyorum eşime 620 aldım. 920 de yapamadığım batarya kalibrasyonunu 620 de yaptım ve batarya da sorun yok gayet iyi. Navigasyonunu bir kaç kez deneme fırsatım oldu herhangi bir sorun görmedim. Bana sorarsan için rahat olsun derim.

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bilen Göz yok ama diğer bütün harita hizmetleri var :oke:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ediyorum, seçenekleri değerlendireceğiz bakalım, ama ibre 620 den tarafta..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hepinize teşekkür ediyorum, seçenekleri değerlendireceğiz bakalım, ama ibre 620 den tarafta..

yalniz yanliş hatirlamiyorsam lumia520'nin bataryasi 130mah daha buyuk. Ayrica kamera lensi farkiyla duşuk işikli ortamlarda cekim kalitesi lumia620'den daha iyi olabilir.

• Beğen

skynet

Üye
Arkadaşlar bu 620'de ses kayıt olayını nasıl yapabilirim ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar bu 620'de ses kayıt olayını nasıl yapabilirim ?

Windows Phone için "Mini Recorder Free" uygulamasına göz atın

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Teşekkürler hocam

tgoksen1

Üye
biraz mantıklı olun 520ye 600 lira verecenize üstüne 100 lira daha koyun 620 alın.Çok buyuk fark yok diyorsunuz ama flaş ve ön kamera çok önemli özellikler. KARDESŞİM SEN GİT 620 AL KAFAN RAHAT ETSİN 520 DİYENLERE BAKMA

csH

csH

Üye
bana şarj 2 güne yakın gidiyor çok fazla oyun oynamıyorum ama baya mesaj atıyorum konuşma da yapıyorum fakat navigasyon kullanınca 1 gün anca gider 2 3 saat kullanmıştım baya şarj yemişti ama günü rahat çıkarırsın yedek batarya da alabilirsin

Üst Alt