Lumia 620 / Kamera

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Benim de bir iki kez başıma geldi fakat bu kadar uzun sure beklemedi, Eğer otomatik ayarlarda çekim yapıyor ve çekim yaptığın alanda hareketli nesnelerde varsa, bu durumda cihaz tam olarak odaklanamıyor. Bu nedenle kusursuz bir odaklama için haliyle biraz bekletiyor.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
odaklanma konusunda dediğiniz gibi sorun oluyor. özellikle çekim tuşu ile yapılan çekimlerde odaklamayı tam tutturmak biraz mesele. o nedenle ekrana dokunarak çekmek daha garanti. uygulama olarak ProShot uygulamasını şiddetle tavsiye ederim. deneme sürümü vardı çok beğendim ve bir süre sonra satın aldım. verdiğiniz paraya değiyor. clever camera uygulamasından daha iyi bence. yakın çekimlerde dahi çok güzel sonuçlar alınabiliyor.

linkteki resmi 820 ile proshot uygulamasını kullanarak çektim. iyice bitkinin içine girdim ve 3x zoom yaptım. manuel focus ayarını kullandım. 5 cm den daha yakından çekmişimdir. sonuç gerçekten çok iyi.

bu ise daha yakından çekilmiş bir resim. bundan iyisi şamda kayısı olur heralde :))

halepli

Üye
Zamanlayıcı ben, bulamadım varmı yokmu

skynet

Üye
Işığın az olduğu yerlerde neysede misal evin içinde resim çekecem ışık gayet iyi ama flash açıkken resimler soluk çıkıyor (Yakın - Uzak farketmiyor) kapatınca normal o anı yakalıyor sizde de durum aynımı :hmmm

ferit.61

ferit.61

Üye
Benim L820 de fotoğrafı çektikten sonra diğeri için hazırlanmasında bekletiyor. Tabiki o kadar uzun değil ama az biraz can sıkacak kadar..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
ferit.61

ferit.61

Üye
Kullanıyorum class 10...
Hafıza kartı değilde yeni resim deoplama yeri telefonu seçsem bile o kadar seri değil. Dediğim gibi aşırı yavaşlık değil ama dikkat çekiyor...