leeshore
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şarj simgesinden sonra boş ekran çıkıyorsa sorun yok pil yetersiz biraz bekleyin, yok sürekli bir döngü varsa durum başka.Şarj aletinde sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü sürekli açılıp kapanıyor telefon. Şarj simgesi çıkıyor sonra Nokia yazısı daha sonrada kapanıyor. Sürekli tekrarlıyor bunu.
Kapalı şarj olmadığı için döngü içine girmiş olabilir mi? Telefonu sıfır aldım aldığımda şarjı azdı ama normal açıldı. Eve geldim açamadım. Şimdi şarj simgesi Nokia yazısı çıkıyor sürekli
Cihazı şarja taktın ; Nokia yazısı geldi ardından şarj az simgesi geldi sonra siyah ekrana geçti ama ışık var, güç tuşuna basılı tuttuğunda şarj az simgesi tekrar geldiyse bir sıkıntı yoktur cihazın şarjı azdır %5 olmadan açılmaz.Maalesef işe yaramıyor. Restte atılmıyor
Cihazı yeni aldıysan geri verebilirsin değişim isteyebilirsin, ama illaki yapacağım diyorsan konular var.Ikinci seçenek sürekli döngü var. Nokia yazısı geliyor şarj simgesi geliyor sonra tekrar Nokia yazısı geliyor ve bunu sürekli baştan alıyor.
Flash nasıl atılıyor?
Yine de değişimi düşünün derim, konular burada:Bugün aldım ama sevdiğim birisine hediye olarak verecektim. Onun için başım ağrımdan en kısa sürede çözmem gerekiyor. Sanırım flaşı denilme çünkü aldığım yer servise verin diyebilir çünkü alırken açıldı
Görüyorsa durumu çözecektirNokia software recovery rol programını deniyorum. Telefonu gördü şuan yazılımı indiriyor. Telefon hala döngü içinde
Gördü. Yazılımı indiriyor ama telefon döngü içindeyken nasıl kurulum yapabilecek merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?