Tavsiye Lumia 620 açılmıyor

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 açılmıyor
Arkadaşlar biraz önce lumia 620 aldım. Telefon açılmadı bende şarja taktım. Şimdi sürekli Nokia yazısı görünüp kapanıyor. Yaklaşık 20 dakikadır şarjda. Sürekli Nokia yazısına kadar gelip açıp kapanıyor.

Şarj aleti ve kablosunda sorun olabilir.
Bir 10 dakika kadar daha bekleyin bakalım.
Olmazsa farklı bir şarj aletiyle deneyin.

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Şarj aletinde sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü sürekli açılıp kapanıyor telefon. Şarj simgesi çıkıyor sonra Nokia yazısı daha sonrada kapanıyor. Sürekli tekrarlıyor bunu.

beats

Üye
Şarj aletinde sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü sürekli açılıp kapanıyor telefon. Şarj simgesi çıkıyor sonra Nokia yazısı daha sonrada kapanıyor. Sürekli tekrarlıyor bunu.
Şarj simgesinden sonra boş ekran çıkıyorsa sorun yok pil yetersiz biraz bekleyin, yok sürekli bir döngü varsa durum başka.

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Kapalı şarj olmadığı için döngü içine girmiş olabilir mi? Telefonu sıfır aldım aldığımda şarjı azdı ama normal açıldı. Eve geldim açamadım. Şimdi şarj simgesi Nokia yazısı çıkıyor sürekli

Henüz açılmaya yetecek şarj düzeyine ulaşmamış olabilir.
Kendi haline bırakın bir süre, kapatmaya çalışmayın.
Muhtemelen 10-15 dakika içinde kendiliğinden açılır.
Açılmazsa farklı şarj aletiyle tekrar deneyin.

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef işe yaramıyor. Restte atılmıyor

beats

Üye
Maalesef işe yaramıyor. Restte atılmıyor
Cihazı şarja taktın ; Nokia yazısı geldi ardından şarj az simgesi geldi sonra siyah ekrana geçti ama ışık var, güç tuşuna basılı tuttuğunda şarj az simgesi tekrar geldiyse bir sıkıntı yoktur cihazın şarjı azdır %5 olmadan açılmaz.

Ama diyorsun ki şarja taktım Nokia yazısı geldi, şarj az simgesi geldi sonra tekrar Nokia yazısı geldi böyle bir döngü varsa flash atman gerekir.

Hangi durum söz konusu ?

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Ikinci seçenek sürekli döngü var. Nokia yazısı geliyor şarj simgesi geliyor sonra tekrar Nokia yazısı geliyor ve bunu sürekli baştan alıyor.

Flash nasıl atılıyor?

beats

Üye
Ikinci seçenek sürekli döngü var. Nokia yazısı geliyor şarj simgesi geliyor sonra tekrar Nokia yazısı geliyor ve bunu sürekli baştan alıyor.

Flash nasıl atılıyor?
Cihazı yeni aldıysan geri verebilirsin değişim isteyebilirsin, ama illaki yapacağım diyorsan konular var.

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Bugün aldım ama sevdiğim birisine hediye olarak verecektim. Onun için başım ağrımdan en kısa sürede çözmem gerekiyor. Sanırım flaşı denilme çünkü aldığım yer servise verin diyebilir çünkü alırken açıldı

beats

Üye
Yine de değişimi düşünün derim, konular burada:
Lumia Flaş Atma Yapamayanlar İçin - MaxiCep
Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCep
Windows Phone Nokia Lumia Flashlama Ve Mevcut Sürümü Tekrar Yükleme - MaxiCep
Windows Phone Telefonlara Nasıl Soft & Hard Reset Atılır? - MaxiCep
Tavsiye - Nokia Software Recovery yayınlandı: Brick telefonu kurtarabilirsiniz - MaxiCep
İpucu - Nokia Software Updater For Retail Ile Telefon Kurtarma - MaxiCep
Bunları inceleyebilirsin. İlk üç konu cihaz için yapman gerekenler.

Tepkiler: bulutsuzgece

Warnings

Üye
Aynı Sorunu Yaşamıştım Ve 1 Saate YakıN Çıkar Tak Yaptım En Sonunda Açıldı.

lost68

Üye
Eski pclerdeki gibi aynı.Windows boot ekranı geliyor reset atıyordu Sonra hdd ye iki vururdum.Sonra gelirdi. Tabi format istiyordu ama nasıl acılıyordu oda cabası Neyse Geçmiş olsun.Servise vermen Yada Telefonu Dinlendirmen İyi Olur

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Nokia software recovery rol programını deniyorum. Telefonu gördü şuan yazılımı indiriyor. Telefon hala döngü içinde

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Gördü. Yazılımı indiriyor ama telefon döngü içindeyken nasıl kurulum yapabilecek merak ediyorum

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Program yazılımı telefona kurdu. Fakat sonuç olumsuz değişen bişey yok