lost68
Üye
Lumia 525 Çok şarj yiyor anlamadım ?
Telefonu alalı 1 ay oldu.normal kullanıyordum.En son hatta Tl yükledim net paketi arama paketi sms paketi attırdım.Şarjda büyük bi düşüş oldu.
Acaba dedim.Uygulamalardan birimi çalışıyor.Arka planda calısan uygulamalara baktım hepsini engelledim.Gene aynı facebbok hesabını sildim.Microsoft hesabını e-posta eşitlemeyi durdurdum.
gene değişen bir şey yok.En sonunda telefonu sıfırladım.Ve gene aynı
Acaba dedim şarj aletinde mi sorun var dedim. Pc den şarj yaptım,gene aynı oldu.kafayı yiyecem.bu kadar çok şarj gitmemesi lazım ya.Oyun bile oynamıyorum.
bluetooth kapalı
konum kapalı
pil tasarrufu açık
Telefonumu bul ( kapalı )
3g veri dolasımı her şey kapalı.
wifi kapalı.
epostalar kapalı.
Xbox kapalı
ekran kilidi zaman aşımını 30sn ye getirdim.
Ve şimdi hafıza kartını çıkardım.Sim kartını cıkardım belki hafıza kartında virüs olsa diyecem
hafıza kartı yeni biçimlendirdim.Şimdi deniyecem bataryayı ölçücem..
Acaba dedim.Uygulamalardan birimi çalışıyor.Arka planda calısan uygulamalara baktım hepsini engelledim.Gene aynı facebbok hesabını sildim.Microsoft hesabını e-posta eşitlemeyi durdurdum.
gene değişen bir şey yok.En sonunda telefonu sıfırladım.Ve gene aynı

Acaba dedim şarj aletinde mi sorun var dedim. Pc den şarj yaptım,gene aynı oldu.kafayı yiyecem.bu kadar çok şarj gitmemesi lazım ya.Oyun bile oynamıyorum.
bluetooth kapalı
konum kapalı
pil tasarrufu açık
Telefonumu bul ( kapalı )
3g veri dolasımı her şey kapalı.
wifi kapalı.
epostalar kapalı.
Xbox kapalı
ekran kilidi zaman aşımını 30sn ye getirdim.
Ve şimdi hafıza kartını çıkardım.Sim kartını cıkardım belki hafıza kartında virüs olsa diyecem
hafıza kartı yeni biçimlendirdim.Şimdi deniyecem bataryayı ölçücem..