Tavsiye Lumia 525 Çok şarj yiyor anlamadım ?

Sponsorlu Bağlantılar

lost68

lost68

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 525 Çok şarj yiyor anlamadım ?
Telefonu alalı 1 ay oldu.normal kullanıyordum.En son hatta Tl yükledim net paketi arama paketi sms paketi attırdım.Şarjda büyük bi düşüş oldu.
Acaba dedim.Uygulamalardan birimi çalışıyor.Arka planda calısan uygulamalara baktım hepsini engelledim.Gene aynı facebbok hesabını sildim.Microsoft hesabını e-posta eşitlemeyi durdurdum.
gene değişen bir şey yok.En sonunda telefonu sıfırladım.Ve gene aynı :D
Acaba dedim şarj aletinde mi sorun var dedim. Pc den şarj yaptım,gene aynı oldu.kafayı yiyecem.bu kadar çok şarj gitmemesi lazım ya.Oyun bile oynamıyorum.

bluetooth kapalı
konum kapalı
pil tasarrufu açık
Telefonumu bul ( kapalı )
3g veri dolasımı her şey kapalı.
wifi kapalı.
epostalar kapalı.
Xbox kapalı
ekran kilidi zaman aşımını 30sn ye getirdim.

Ve şimdi hafıza kartını çıkardım.Sim kartını cıkardım belki hafıza kartında virüs olsa diyecem :D hafıza kartı yeni biçimlendirdim.Şimdi deniyecem bataryayı ölçücem..

Heimdalll

Heimdalll

Üye
sen yenisin galiba :D

Heimdalll

Heimdalll

Üye
çoğu kişi şarjdan şikayetçi zaten o bakımdan dedim

lost68

lost68

Üye
    Konu Sahibi
çoğu kişi şarjdan şikayetçi zaten o bakımdan dedim
anladım,ya orası normal 1 gün dair gitmiyorum.aksam sarjdan saat 23:00 da çıkarıyorum.Sabah işe gidecem 08:00 da bakıyorum % 85 de

Heimdalll

Heimdalll

Üye
benimde şarj durumu öyle o yüzden bırak gece şarjda kalsın

lost68

lost68

Üye
    Konu Sahibi
şu anda teste soktum bakalım.Sim kartsız ve hafıza kartsız 1 saattir % 57 de wifi acık

BaySerkan

BaySerkan

Üye
birde ekran parlaklığını orta veya düşük yapın..

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
bendede aynı sorun vardı.telefonun şarjını %10 a kadar düşürdüm.herşey açık biçimde.%5 oluncaya kadar wifi ile dolaştım nette falan.%5ten telefon kapanıncaya kadar şebeke ile nette dolaştım.telefon kapandı.şarja taktım %100 oluncaya kadar hiç oynamadım.daha sonra pil performansım eskisi gibi olmuştu.bende bi yerde okuyup yapmıştım sizde deneyin belki düzelir

lost68

lost68

Üye
    Konu Sahibi
bendede aynı sorun vardı.telefonun şarjını %10 a kadar düşürdüm.herşey açık biçimde.%5 oluncaya kadar wifi ile dolaştım nette falan.%5ten telefon kapanıncaya kadar şebeke ile nette dolaştım.telefon kapandı.şarja taktım %100 oluncaya kadar hiç oynamadım.daha sonra pil performansım eskisi gibi olmuştu.bende bi yerde okuyup yapmıştım sizde deneyin belki düzelir
Hafta sonu deniyebilirim.Sim kartını taktım 20 dk önce % 57 den 49'a inmiş

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Benim Black tan sonra şarj çok iyi oldu L920. %100 şarj ile 12 saat rekorum var. Ss sini atmıştım daha önceden.

lost68

lost68

Üye
    Konu Sahibi
Benim Black tan sonra şarj çok iyi oldu L920. %100 şarj ile 12 saat rekorum var. Ss sini atmıştım daha önceden.
bende de bir sorun var ama ayıkamadım halen :D sim kartından mı sorun yoksa hafıza kartından mı su anda takmıyorum hafıza kartını

Crashlone

Crashlone

Üye
Hocam wifi ile 4 saat nette dolaştım video izledim %21 azaldi bence gayer yeterli sarji 525 üretimde veya bataryanizda sorun olabilir

Rainesto

Rainesto

Üye
kullamadıgın zaman pil tasarrufunu açarsan daha az şarjın gider

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Hocam wifi ile 4 saat nette dolaştım video izledim %21 azaldi bence gayer yeterli sarji 525 üretimde veya bataryanizda sorun olabilir
Normalde böyle olması lazım. Benim de kullandığımda biraz hızlı gidiyor.

lost68

lost68

Üye
    Konu Sahibi
boyle bir sey yoktu sonradan cıktı bu olay simdi de telefon % 15 lerde sarj gitmiyor muzik dinledim oyun oynadım % 2 gitmiş

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
525 özel bir durum heralde ben 625'de 12 saat kadar gidiyor duvar kagıdında bir uygulama var arka planda onca şey açık pil tasarrufu açık ve hepde oyun oynarım dayanıyor ?Birde Şeyi dene ekran parlaklıgını otomatikden çıkar düşük yap sonra otomatige tekrar al ekran daha fazla kararııyor

lost68

lost68

Üye
    Konu Sahibi
525 özel bir durum heralde ben 625'de 12 saat kadar gidiyor duvar kagıdında bir uygulama var arka planda onca şey açık pil tasarrufu açık ve hepde oyun oynarım dayanıyor ?Birde Şeyi dene ekran parlaklıgını otomatikden çıkar düşük yap sonra otomatige tekrar al ekran daha fazla kararııyor
dniyecğim bende yuksek di otomatik almışım.pasif yuksek oldu

Rainesto

Rainesto

Üye

Ben telefonu arada babama veriyorum pil tasarrufunda 4 günü çıkartıyor :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt