Lumia 520 Hakkında.

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 520 Hakkında.
Merhaba arkadaşlar.Bildiğiniz gibi lumia 520 baya tutan Bi model .hayliyle forumda sorular artmış 520 ile alakalı .ben 2 haftadır ki gözlemlerimi sizlerle paylaşacağım.

İlk başta internette gezinmek için bir telefon arıyorsanız kesinlikle gidin alın.İnterneti gayet hızlı.Fakat oyun fln istiyorsanız ve illa wp olsun diyorsanız 1-2 yıl bekleyin :) dediğime bakmayın mağaza çok hızlı gelişiyor .

Dokunmatik abartılı Bi şekilde hassas .çoğu zaman ekranın 2 cm üstünden dokunmadan kullanıyorum.o kadar yani :D Bildirimler bazen geç olabiliyor amberle inşallah düzelir .Ayrıyeten Facebook fln istiyorsanız android i fln sollar bu telefon videoları izleyebilirsiniz kişilerde fln senkronizasyon var çok kullanışlı. Bu yazdıklarımın dışında ki sorunlar şu

Oyun oynarken ısınma yapıyor
İnternet paketi dayanmıyor .Bilenlere soruyorum neden acaba 10 dk faceye girdiğimde 75mb yiyor ? konu altında toplanırsa sevinirim .Bunlar sanırım genel sorunlar çünkü her neyse şimdiden yardımlar için teşekkürler 520 alcaklara hayırlı olsun :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
500 MB lık paketim var çünkü her yerde wifi noktası var :)
Şuan kalan MBtım 450 olmalı bu arada 10unda yenileniyor faturam.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Abi 100 mb i 20 dk da bulut etti yaw Bi ayar flb yok mu :(

KenanK

KenanK

Üye
aynen benimde l720 var ve ilk aldığımda trkcll vardı 250mb net hediye vermişti. onla bağlanırken bu kadar çok gitmiyordu. şimdi vodafone faturalı hat ama net paketi akıyor sanki. analamadım bende :S

serecans

serecans

Üye
sen internet erişimini açtığın da sadece Facebook yemiyor arka planda hangi,uygulamalar çalışıyor Allah bilir

KenanK

KenanK

Üye
onun ölede benim değişen birşey yok aynı telefon aynı programlar.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Bişey diyin yapıyım abi siz biliosunuz

by-pegasus

Üye
opera mini indirsek önüne biraz geçile bilirmi

serecans

serecans

Üye
Evet o tarz programlar daha az veri ücreti istiyor

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Opera mini yok ^^ :D

serecans

serecans

Üye
Nokia xpress var uc browser var mesela

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
UC dandik abi expresse Bi bakım ama hayatımda gördüğüm. En hızlı tarayıcı mobilde internet Explorer bide dalga geçerler .:D

serecans

serecans

Üye
surfcube 3d var oda hızlı ama biraz karışık geldi bana

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Xpress çok iddialı %85 veri tasarrufu dio hadi bakalım :)

serecans

serecans

Üye
bence surfcube yi dene roket gibi

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
İe nin yerini tutmadı

serecans

serecans

Üye
yukarıda yazdığımı denedin mi?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
internet paketi tasarruf tedbirleri:
Madde1:kullanmadiginiz zaman ayarlar/şebeke/mobil veri: kapalı
Madde2: Hesap senkronizasyon aralıgı 1saat veya elle manuel
Madde3:ayarlar/uygulama ayarları/arkaplan gorevleri:kullanılmayan uygulamaları kapatın
Madde4:Geri bildirimler:haftada maksimum 11mb veri kullanırlar. İsterseniz kapatabilirsiniz
Madde5:Haritaları online kullanmayın. Nokia haritalar telefona indirilerek offline olarak kullanılabiliyor. Harita görünümü "uydu görünümü" olarak ayarlanırsa yine mobil veriyi cok miktarda kullanır.
Madde6:internet explorer ayarlarından görünümü "mobil görünüm" olarak ayarlayın
Madde7:sık kullandıgınız siteleri mümkünse "uygulamalarını indirin" ve uygulama üzerinden gezinin. Forum siteleri icin hem şarjdan hem mobil veriden maksimum tasarruf saglayan tapatalk uygulamalarını kullanın.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Japon işi gibi :D Bi bakalım

serecans

serecans

Üye
internet paketi tasarruf tedbirleri:
Madde1:kullanmadiginiz zaman ayarlar/şebeke/mobil veri: kapalı
Madde2: Hesap senkronizasyon aralıgı 1saat veya elle manuel
Madde3:ayarlar/uygulama ayarları/arkaplan gorevleri:kullanılmayan uygulamaları kapatın
Madde4:Geri bildirimler:haftada maksimum 11mb veri kullanırlar. İsterseniz kapatabilirsiniz
Madde5:Haritaları online kullanmayın. Nokia haritalar telefona indirilerek offline olarak kullanılabiliyor. Harita görünümü "uydu görünümü" olarak ayarlanırsa yine mobil veriyi cok miktarda kullanır.
Madde6:internet explorer ayarlarından görünümü "mobil görünüm" olarak ayarlayın
Madde7:sık kullandıgınız siteleri mümkünse "uygulamalarını indirin" ve uygulama üzerinden gezinin. Forum siteleri icin hem şarjdan hem mobil veriden maksimum tasarruf saglayan tapatalk uygulamalarını kullanın.

teşekkürler tapatalk uygulamasının ücretsiz versiyonu var mı ?