Lumia 520 Alınabilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 520 Alınabilirmi?
Yakın zamanda bir telefon almayı düşünüyorum 520 ile aynı fiyat seviyesinde olan GM Discovery ilk hedefim ama fazla bulunamamasından dolayı 2. sıraya 520 yazdım :) wp android den daha fazla dikkatimi çekiyor telefondan beklentilerim internette gezinmek müzik dinlemek ve kamera, fotoğraf kalitesi iyi olmalı ilk akıllı telefonum olacağından fazla uygulama ve oyun kullanacağımı sanmıyorum. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka telefonlar varsa yorumlarınıza ekleyebilirsiniz. :)

theeternal

theeternal

Üye
lumia 620 daha iyi 520den ama gmd bulabilirsen gmd al

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
520'yi elime aldım 5 dakika kurcalayıp bıraktım hoş ama çok boş. Ancak stabil güzel çalışıyor. Ancak gelişmeşi lazım daha pişmemiş. Ancak beklentilerin belli bu yüzden lumia derim.

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Temple Run gibi oyunları açar mı 520?

theeternal

theeternal

Üye
Temple Run gibi oyunları açar mı 520?
açar ama dedigim gibi lumia 620 de kamera flası nfc destegı ve ön kamera var bi kaçtanedaha ozellık varda onlar cok farketmez

- - - Eklendi - - -

iki linkede bakmanı tavsiye ederim

- - - Eklendi - - -

GMD de gorilla glass var orda yanlıs yazmıslar

theeternal

theeternal

Üye
evet simdi subway surfers de cıkartıyorlar :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Oynatıyor.İsteklerine göre 520nin flash eksiği var.sen en iyisi bi teknomarkete git 520 ile 620yi dene:good: hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.ancak 620 kamera konusunda 1tık önde:)

tapatalk

tapatalk

Üye
1 GB ramli bisey bak

Kerim.

Kerim.

Üye
tam aradigin telefon:good:

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 625,925,1020 bu telefonlar çıkınca şu anda piyasada olan lumiaların fiyatı oynar mı?

MobilGo

Üye
Arkadaşım bende Nokia L520 var sana tavsiyem sakım GM Discavery alma neden diye sorarsan satsan satamazsın kimse almaz
ben bi ara heveslenmiştim ama sakın GM Discavery alma.

elitetr

Üye
Fazla oyun oynamadığına göre diğer tüm ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar ancak kamera konusuna değinmek lazım. Kamerası orta düzeyde. Fotoğraf kalitesi iyi olmalı dediğine göre beklentini karşılamayabilir, sonuçta giriş seviyesi bir cihaz. Discovery hakkında olumlu olumsuz birçok yorum var, kamerasını bilmiyorum ama 520 den daha iyi bir kamera deneyimi sunabilir. Bütçene göre kamera olayına takılmazsan 520 alınabilir, aksi halde alternatifleri değerlendirmelisin.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Arkadaşım bende Nokia L520 var sana tavsiyem sakım GM Discavery alma neden diye sorarsan satsan satamazsın kimse almaz
ben bi ara heveslenmiştim ama sakın GM Discavery alma.

2 bin liralık bir cihaz almadığına göre satmak için telefon alinir mi?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bence Türkiye'ye gelmesini bekle ve Lumia 625 al. Ekranı büyük ama çözünürlük biraz düşük kalıyor. Göze çarpmıyor ama :) Diğer özellikler hemen hemen Lumia 620 ile aynı. Fiyatı da mis gibi.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
2.el 820 al alcaksan. bende 520 var su an herşeyi iy ama daha yapılanması lazım.telefonu ablama verip androide geçicem.

drivenn

Üye
Ben de wp düşünüyordum ancak nokia artık microsofta satıldı ve akıllı telefon üretmeyecekmiş bu yüzden biraz soğudum açıkçası telefonlara destek güncelleme devam eder mi yada yeteri kadar güncelleme verirler mi diye aklımda soru işaretleri kaldı

HAM ZA

HAM ZA

Üye
2 bin liralık bir cihaz almadığına göre satmak için telefon alinir mi?

helal olsun kardeşim aynı yorumu ben yapıcaktım +1 :oke:

- - - Eklendi - - -

windowsphone ye bulaşma faceye foto bile yükleyemezsin

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
helal olsun kardeşim aynı yorumu ben yapıcaktım +1 :oke:

- - - Eklendi - - -

windowsphone ye bulaşma faceye foto bile yükleyemezsin

Faceye foto bile yükleyemezsin ???? Şaka yaptığını söyle, lütfen

fingerback5

fingerback5

Üye
Discovery zorla bulabilirsin.Her yönten 520den üstün.Wp şöyle olacak böyle olacak diyen kişiler 2 sene önce symbiana da aynısını söylüyorlardı.Herşeyi geçelim wpnin katetmesi gereken çok yol var.Benim tavsiyem Android bir cihaz zira o fiyata alacağın ios adamı kanser eder.

Takipçi Satın Al

Üst Alt