Mia Alfanso
Üye
Lumia 520 Hakkında.
Merhaba arkadaşlar.Bildiğiniz gibi lumia 520 baya tutan Bi model .hayliyle forumda sorular artmış 520 ile alakalı .ben 2 haftadır ki gözlemlerimi sizlerle paylaşacağım.
İlk başta internette gezinmek için bir telefon arıyorsanız kesinlikle gidin alın.İnterneti gayet hızlı.Fakat oyun fln istiyorsanız ve illa wp olsun diyorsanız 1-2 yıl bekleyin
dediğime bakmayın mağaza çok hızlı gelişiyor .
Dokunmatik abartılı Bi şekilde hassas .çoğu zaman ekranın 2 cm üstünden dokunmadan kullanıyorum.o kadar yani
Bildirimler bazen geç olabiliyor amberle inşallah düzelir .Ayrıyeten Facebook fln istiyorsanız android i fln sollar bu telefon videoları izleyebilirsiniz kişilerde fln senkronizasyon var çok kullanışlı. Bu yazdıklarımın dışında ki sorunlar şu
Oyun oynarken ısınma yapıyor
İnternet paketi dayanmıyor .Bilenlere soruyorum neden acaba 10 dk faceye girdiğimde 75mb yiyor ? konu altında toplanırsa sevinirim .Bunlar sanırım genel sorunlar çünkü her neyse şimdiden yardımlar için teşekkürler 520 alcaklara hayırlı olsun
İlk başta internette gezinmek için bir telefon arıyorsanız kesinlikle gidin alın.İnterneti gayet hızlı.Fakat oyun fln istiyorsanız ve illa wp olsun diyorsanız 1-2 yıl bekleyin
dediğime bakmayın mağaza çok hızlı gelişiyor .Dokunmatik abartılı Bi şekilde hassas .çoğu zaman ekranın 2 cm üstünden dokunmadan kullanıyorum.o kadar yani
Bildirimler bazen geç olabiliyor amberle inşallah düzelir .Ayrıyeten Facebook fln istiyorsanız android i fln sollar bu telefon videoları izleyebilirsiniz kişilerde fln senkronizasyon var çok kullanışlı. Bu yazdıklarımın dışında ki sorunlar şuOyun oynarken ısınma yapıyor
İnternet paketi dayanmıyor .Bilenlere soruyorum neden acaba 10 dk faceye girdiğimde 75mb yiyor ? konu altında toplanırsa sevinirim .Bunlar sanırım genel sorunlar çünkü her neyse şimdiden yardımlar için teşekkürler 520 alcaklara hayırlı olsun

ık kullandıgınız siteleri mümkünse "uygulamalarını indirin" ve uygulama üzerinden gezinin. Forum siteleri icin hem şarjdan hem mobil veriden maksimum tasarruf saglayan tapatalk uygulamalarını kullanın.