Öneri Lumia 520 Güç Tuşu Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 520 Güç Tuşu Sorunu
Merhaba arkadaşlar. Bugün birden bire güç tuşum basmamaya başladı ve ben çok fazla bastırınca çalışıyor. Bugün telefonla uğraşırken takılmalar falan oldu bende hard format atayım dedim. Onun için düğmeye bastırırken bir şeyler oldu artık algılaması çok düşük. Sizce ne yapmalıyım? Telefonu servise mi vereyim? Ankara dayım. Kızılay'da bir tane nokia care var. Ona mı götüreyim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Edit : Yalnız telefonu daha önceden birkaç kere yere düşürmüştüm ve kapakta çatlaklar var. Birde sağ alt köşede kasanın hafif ezik bölümü var. Sıkıntı olur mu?
@papakudioflu
@bulutsuzgece
 


İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Telefon kabını çıkar tuşların telefonun düğme yerine tuşları tam oturt.

 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Kırık kapak sorun olabilir kapağı değiştir yine düzelmezse yeni kapaklarla servise ver.
 
emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Kırık kapak sorun olabilir kapağı değiştir yine düzelmezse yeni kapaklarla servise ver.
Ali Kemal abi geçen gün teknosa da indirim vardı kaçırdım. Hala indirim olan bir yer var mı? Kendime kapak alabileceğim bir yer ? 40₺ çok fazla. Daha ucuz bir yer vardır umarım. Sen bilirsin Ali abi.@papakudioflu @bulutsuzgece
Abi ben bugün okulda arkadaşta aynı telefon vardı, ondan kapağı istedim taktım. Değişiklik olsun dedik. Onda hala çalışıyor tuş, ama bende hala bozuk. Kapak sağlammış yani. Şimdi ben eski kapağımla servise vereyim mi yoksa gene de yeni kapak alayım mı? Bimekste indirim var hala 10₺. Bugün istesem yarın gelir veririm servise olmazsa. Şu an iyice gitti tuş. Hiç çalışmadı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.Bu arada şu an sadece çift tık ile uyandır ve lock screen ile çalışıyor. İdare ediyor ama tuşsuz da çalışsa da gene de ihtiyaç oluyor.
 


Üst Alt