serinaga
Üye
İkisi arasından 1520
Büyük ekran +
Glance screen +
Keskin tasarım +
Batarya +
g3 mü yoksa 1520 mi arkadaşlar yeni konu açıp kirletmeyeyim forumu
Micro SD kart ilavesi +
Bence şunun cevabını bulabilirsen sonuca daha çabuk ulaşırsın, Android'mi WP'mi ?
Hız konusunda deneyimlerimden yola çıkarsak amiralgemi ler dışında daha iyi olan yok diyebilirim Androidin Wp'ye üstünlüğü konusunda. Ama herkes üst düzey cihaz alacak durumda olmadığından en düşük seviyede kıyaslama yapmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Mesela bir 520 ile işlemci, ram vs. Muadili olan bir android cihazı kıyaslarsak tokatlayacağına eminim. Bence mantıklı olan da birbirlerinden değil kendi sistemindeki üst düzey cihazlar ile aradaki farkın azlığındadır. Misalen; 520 ile 1520 arasındaki farkın Androiddeki örnek iki cihaz arasındaki farktan daha az olması Wp nin sistem yönünden Androidden daha iyi olduğunun göstergesidir benim için.Android li telefondan yani note3 den wm geçmek isteyişimin tek sebebi çok kurcalama olmamayışı..androidde ise rom du rot du artık sıkıntı vermeye başlamıştı ..o yüzden tercihim çok kurcalama olmadığından wm oldu ..androidin çok tlflarını kullandım symbian ın da çok kullandım hatta samsung un ilk wm li telefonu olan i900 de çok kullandım ..ama kim ne derse desin androidde olan hız lumia 1520 de yok
Tebrikler,bu arada bir karar daha vermen gerekiyor....hangi renk 1520 alacaksınYorumlarınız için herkese teşekkür ederim.
940 xl bekliyorum ama yüksek geleceği için şimdilik bünyeme katamam.
Kararımı verdim, tercihim çok istediğim model olan L1520 yönünde, her yönüyle bana kendini ikna etmeyi başarıyor.
Tebrikler,bu arada bir karar daha vermen gerekiyor....hangi renk 1520 alacaksın
Bence Kırmızı
Yeterli sanırım
Bu arada teşekkür ederim x)
Bence Kırmızı
Ben ilk beyaz kullandım şimdi ise sarı bence sarı daha güzel duruyor.Tebrikler,bu arada bir karar daha vermen gerekiyor....hangi renk 1520 alacaksın
Bende siyah var,ama sarı olsun isterdim bende.gerçi 1520 olduktan sonra rengi sadece teferruat oluyorBen ilk beyaz kullandım şimdi ise sarı bence sarı daha güzel duruyor.
Windows Phone 10 tüm cihazlar alacak. Tabi donanım kısıtlaması nedeniyle bazı cihazlar tam özellikleri kullanamayacak.930 Windows 10 alıyormu birde 1520 ona göre karar ver her telefon Windows 10 almıyor galiba
Bu arada glance programı 8.yapıda çalışmıyor maalesef.Windows Phone 10 tüm cihazlar alacak. Tabi donanım kısıtlaması nedeniyle bazı cihazlar tam özellikleri kullanamayacak.
Konuya dönersem hafıza kartı ve gleance seren desteği olmadığı için 930 elerdim.
1520 bana göre daha al benili duruyor. Tercihim o yönde olurdu
Bu arada glance programı 8.yapıda çalışmıyor maalesef.
Bu arada eğer sistemde kurulu ise glance programı wm10 yükledikten sonra sıfırlama yapmayınca çalışıyor.Wp10 beta olduğunu ve daha optimize edilmediğini belirtmek isterim.
Boşuna kararlı sürüm gelene kadar şikayetçi olmamak lâzım diye söylemiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?