osmanmert99
Üye
Aynı bencede mesafe.arkadaşlar bence o kısalamsı ekran büyüdüğü için öyle gözüküyor yani ben onun değişecegini pek sanmıyorum değiştirseler elbette güzel olur ama mesafe aynı gibi bence neyse zaman gösterecek bunları
Aynı bencede mesafe.arkadaşlar bence o kısalamsı ekran büyüdüğü için öyle gözüküyor yani ben onun değişecegini pek sanmıyorum değiştirseler elbette güzel olur ama mesafe aynı gibi bence neyse zaman gösterecek bunları
videpiodan ana ekrana geçişte bug vardı sanırım..
Bu cihazda gdr3 var dimi Black üzerinde yok sanırım
akhtoher dostum bu black nerelerde kaldı ya .Black yüklü 1520 lerde
.işine gelirse dostum tok alıcıyım ben300 müCiddi ol lütfen
![]()

uygulamadan kaynaklı o 920 de de aynıSanki bazı takılmalar gördüm animasyonlarda yada mesela kamera MP si seçerken sekmeden açılan listenin açılırken kapanırken ki anismasyonunda. Bi dikkat edermisiniz.
o zaman nokia camera uygulamasının bi hatası mı yani?uygulamadan kaynaklı o 920 de de aynı
evet o ayarlar sekmelerinde bi takılma oluyor nedenini bilmiyorum ama okadar güncelleme aldı aynıo zaman nokia camera uygulamasının bi hatası mı yani?
akhtoher dostum bu black nerelerde kaldı ya ..

şakayı yemedin .gdr3 geldi Black kaldı bir tek![]()
.ses derken olumlu veya olumsuz ?ayarlar menusunu kaydırırken çıkan sesi bir tek ben mi duydum![]()
fondaki müzikten duyulmuyor müzisyen kulağı varsa demekki sizdeayarlar menusunu kaydırırken çıkan sesi bir tek ben mi duydum![]()

menü kayarken çevirme sesi geliyor. Hatta ilerleyen dakikalarda tekrar menüye girince çok hafif duyuluyor.fondaki müzikten duyulmuyor müzisyen kulağı varsa demekki sizde![]()