Xiaomi Mi 5 için inceleme videosu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 5 için inceleme videosu geldi
Xiaomi’nin yeni amiral gemisine bu video ile çok daha yakından bakın…


Son dönemde arka arkaya yeni akıllı telefon duyuruları gelirken, özellikle de Şubat ayı sonunda Mobil Dünya Kongresi’nde duyurulan modeller oldukça ilgi görmekte. Üst düzey bu akıllı telefon modelleri arasında Samsung Galaxy S7, Sony Xperia X Performance ve LG G5 başı çekerken, ayrıca Xiaomi de büyük bir merakla beklenen amiral gemisi Mi 5’i resmi olarak duyurmuştu.




Xiaomi Mi 5 tasarım yönünden ve donanım açısından farklı versiyonlar olarak gelirken, en üst düzey dışında diğer iki versiyon bu ay başında firmanın anavatanı Çin’de satışa sunulmuştu. Xiaomi Mi 5 Pro olarak en üst versiyon ise geçtiğimiz günlerde ön siparişe sunuldu.

Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer;

Yeni akıllı telefon Xiaomi Mi 5 Pro, 5.15″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD dokunmatik ekran ile birlikte geliyor. En üst modelde 4GB sistem belleği, 128GB dahili veri kapasitesi yer alırken, diğer iki model ise 3GB / 32GB ve 3GB / 64GB olarak gelmekte.

2.15Ghz dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti en üst versiyonda yer alıyor ve diğer versiyonlardan bir tanesi aynı saat hızı diğer ise daha düşük saat hızına sahip işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 ile geliyor.

16MP OiS destekli arka kamera, 4MP ön kamera, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi diğer önemli özellikler olmakta. Ayrıca üst versiyonun ise seramik arka yüzey ile geldiğini belirtelim.

Cihaz için inceleme videoları da gelmeye devam ederken, bunlardan bir tanesi de GSMArena’dan geldi. Bu videoyu aşağıda izleyebilirsiniz…

Xiaomi Mi 5 için inceleme videosu geldi - MaxiCep

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


Peocawe

Peocawe

Üye
Yaza kadar Mi4'den Mi5'e terfi etmeyi planlıyorum. :ehe
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
FHD Ekranı İyi Düşünmüş Çakallar Yüksek Puan Alsın Diye :D
 

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
326
ömer talat katı
TheNightMare.
Cevap
2
Görüntüleme
363
arslan3332
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
332
DarkredBlue61


Üst Alt