Ali Kurtaran
Üye
evet söylediğiniz son derece mantıklı.Preview for developers programında kullanım koşullarında eğer kabul ederseniz telefonunuz garanti dışı kalabilir gibi bişey yazıyodu şu an tam olarak hatırlamıyorum.Zaten 8.1 yüklü şekilde yolladım garantiye herhangi bir sorun çıkmadımicrosoftun yayınladığı sürüm sonuçta. Bir şey olmaz. 8.1 8.0 fark etmez garantide.
Bu Microsoft'un saglagı bir şey.evet söylediğiniz son derece mantıklı.Preview for developers programında kullanım koşullarında eğer kabul ederseniz telefonunuz garanti dışı kalabilir gibi bişey yazıyodu şu an tam olarak hatırlamıyorum.Zaten 8.1 yüklü şekilde yolladım garantiye herhangi bir sorun çıkmadı
evet söylediğiniz son derece mantıklı.Preview for developers programında kullanım koşullarında eğer kabul ederseniz telefonunuz garanti dışı kalabilir gibi bişey yazıyodu şu an tam olarak hatırlamıyorum.Zaten 8.1 yüklü şekilde yolladım garantiye herhangi bir sorun çıkmadı
Ne olur ne olmaz diyerek telefona eski sürümü geri yükleyerek servise verdim.
Aşırı ısınma ve buna bağlı olarak kapanma sorunu olduğunu ayrıca hiç açmadığım halde arka kapakta gevşeme olduğunu söyledim. Bakalım sonuç olarak ne olacak ?
snapdragon 400 degil S4 chipset var. Kapanma sorunu da muhtemelen sıcaklıktan. limitleri asarsa cihaz kapanir. yani sorun isinmadann kaynaklaniyor. buna da kesme simkart ve uygunsuz sarj cihazi kullanimi dahil bir cok sey etki edebilir. uygulamalar da bu etkenlerden biri.Lumia 1320 snapdragon 400 işlemci kullanıyor.Bu işlemcinin farklı versiyonları var.1320'deki versiyon biraz daha fazla güç tüketen ve biraz daha ısınabilen bir yapıya sahip.Muhtemelen garantide yazılım atıp gönderecektir.Yaz ayında olmamazında biraz etkisi var.Telefona fazla yüklenmeyelim
Qualcomm MSM8930 Snapdragon 400 Dual-core 1700MHz olarak geçiyor ama işlemcisisnapdragon 400 degil S4 chipset var. Kapanma sorunu da muhtemelen sıcaklıktan. limitleri asarsa cihaz kapanir. yani sorun isinmadann kaynaklaniyor. buna da kesme simkart ve uygunsuz sarj cihazi kullanimi dahil bir cok sey etki edebilir. uygulamalar da bu etkenlerden biri.
Lumia 1320 teknik özellikleri:Qualcomm MSM8930 Snapdragon 400 Dual-core 1700MHz olarak geçiyor ama işlemcisi
Şimdi baktımda bir çok incelemede s4 olarak yazmışlar bir çoğundada 400 olarak yazmışlar.Nokia Türkiye en doğrusudur.Kusura bakmayın yanlış bilgi içinLumia 1320 teknik özellikleri:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Özellikleri karşılaştırabilirsin:nasıl yani snapdragon 400den farkı nedir ?
evet ?Niye yarım saatten fazla kullanamıyorsun?
Yarım saatten fazla oyun oynayamıyorum aşırı derecede ısınıyor. Aynı şekilde 3g açıkken çok fazla internete giremiyorum. Şarja takılıyken çok uzun süre kullanamıyorum. Ya reset atıyor ya da tamamen kapanıyor sıcaklıktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?