ilk olarak geçenlerde aynı bir vidyo vardı dik çekiilmişti ve 1440p diye görüyordu o büyük ihtimal dik olmasından ve bende bir feribotla martıları çekmiştim youtubeye kuyp deniyeyi mbende merak ettim şimdi
Çağrı Abi senin attığın video bende 720 p gözüküyor en yüksek ama ben 4K video larıda oynatıyorum
2160P dede izleyebiliyorum ama seninki 720 p Gözüküyor nedeni ne olabilir
Çağrı Abi senin attığın video bende 720 p gözüküyor en yüksek ama ben 4K video larıda oynatıyorum
2160P dede izleyebiliyorum ama seninki 720 p Gözüküyor nedeni ne olabilir
Bilgisayarla ilgisi var mıdır bilmiyorum fakat ilk yorumlarda biri ekran kartım kaldırmadı yazmış belki ondan dır pek fikrim yok internet hızından da olabilir
Bilgisayarla ilgisi var mıdır bilmiyorum fakat ilk yorumlarda biri ekran kartım kaldırmadı yazmış belki ondan dır pek fikrim yok internet hızından da olabilir
abi en son attığım fotodaki videoyu kesintisiz izledim diyebilirim telefon da 16 gb ram 2 gb ekran kartı var kaldırmaması olanaksız ekran led hemde yani
abi en son attığım fotodaki videoyu kesintisiz izledim diyebilirim telefon da 16 gb ram 2 gb ekran kartı var kaldırmaması olanaksız ekran led hemde yani
Tutteliyançek (Tut Teli Yan Çek) :P Bir çinli mahalle muhtarı :P
Şaka bi yana Telefon 1080p maksimum çekiyor. Az bir farkla biraz üst veya alt olabilir. Işık, renk, hareketlilik ve obje çeşitliliği durumu etkiler. Ancak tartışmasız 1020 nin kamerası şuan en üstün kamera .
Tutteliyançek (Tut Teli Yan Çek) :P Bir çinli mahalle muhtarı :P
Şaka bi yana Telefon 1080p maksimum çekiyor. Az bir farkla biraz üst veya alt olabilir. Işık, renk, hareketlilik ve obje çeşitliliği durumu etkiler. Ancak tartışmasız 1020 nin kamerası şuan en üstün kamera .
valla ben 50 veriyorum aylık şu ana kadar ne yavaşladı ne etti
Tutupda 5 lira az vermek için okumadan nasıl olsa sınırsız diye paket alırlarsa böyle olur