925 ile bu kadar olmuyor sanırım bunu başaran ışık
video hiçte amatör değil teşekkürler.
Birde 1020 de loş ortamda flaşsız video çekerken karıncalanma falan oluyor mu acaba.
soruyorum çünkü bir sonraki telefonum ya 1020 yada bir sonraki 41 Mp olucak tabi fiyat uygun olursa
925 ile bu kadar olmuyor sanırım bunu başaran ışık
video hiçte amatör değil teşekkürler.
Birde 1020 de loş ortamda flaşsız video çekerken karıncalanma falan oluyor mu acaba.
soruyorum çünkü bir sonraki telefonum ya 1020 yada bir sonraki 41 Mp olucak tabi fiyat uygun olursa
Video çekimi için karanlık yada loş bir ortam da henüz bulunamadım malum cihaz yeni fakat gündüz yaptığım çekimlerin tümü için yazıyorum hiç kusur yok bozulma takılma buğulanma hiç bir şey yok. Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim
aynı şekil bende n8 ile makro modunda denemiş tim. üstelik Vantilatör 3. kademede net fotoğraf yakalayabiliyordum. Fakat şuan galaxy s2 de denediğimde malesef hiçbir şekilde yakalamıyor
aynı şekil bende n8 ile makro modunda denemiş tim. üstelik Vantilatör 3. kademede net fotoğraf yakalayabiliyordum. Fakat şuan galaxy s2 de denediğimde malesef hiçbir şekilde yakalamıyor
yakalayamaz tabi 2 lens var dönüp dönüp duruyor bizde en az 3 620 bile yakalıyor .
birde bir şey diyeceğim s4 te kullanılan lensler Nokia nın lensi falan diye duydum inanmadım
Video çekimi için karanlık yada loş bir ortam da henüz bulunamadım malum cihaz yeni fakat gündüz yaptığım çekimlerin tümü için yazıyorum hiç kusur yok bozulma takılma buğulanma hiç bir şey yok. Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim
Binbaşım açılmama sorunu sanırım sadece sizde oldu başka şikayet almadım umarım düzelmiştir
yakalayamaz tabi 2 lens var dönüp dönüp duruyor bizde en az 3 620 bile yakalıyor .
birde bir şey diyeceğim s4 te kullanılan lensler Nokia nın lensi falan diye duydum inanmadım
en yakın zamanda s4 ile deneme yapıp paylaşım yapmaya çalışacağım bakalım onda nasıl öyle bir şey olacağını sanmıyorum ben öyle bir şey olsaydı bence en başta nokia haber yapardı diye düşünüyorum
akşam bakalım bende L920 ile deneme yaparım ancak deklanşör 16000 de karanlık çeker diye tahmin ediyorum aynı görüntüyü galiba 5000 civarında yakalarım gibi
Akşam yapabilirseniz bende görmek isterim eğer aynı başarıda yakalayabilirse Lumia 920 olduğunu belirterek bu konuya ek de yapabiliriz daha detaylı bir konuya dönüşebilir