Benden size püf nokta Cihaz 920 Nokia Kamera = Pro cam yani açın ayarları aynı yapın
WB = florasan Iso 3200 Deklanşör 1s Flash Auto odak auto bir kaç resim çekin ve yazın bakalım ne olduğunu hatta isteyen çekim tuşuna 5 saniye basılı tutsun
Bildiğin DSLR yaArkadaşlar fotoğraflara baktım da vantilatörün fotoğrafı falan çekilmiş, şimdi bende bir foto ekliyorum cihazım Nokia N8 kasada 3000rpm'in üzerinde çalışan fanı makro modda çektim. Sonuç;
Sakın yanlış anlaşılmasın, N8 daha iyi gibi bir saçmalık çıkartmak için paylaşmadım bunu. Yani diyorum ki N8 bunu yapıyorsa 1020 anasını ağlatıyodur
Bildiğin DSLR yaArkadaşlar fotoğraflara baktım da vantilatörün fotoğrafı falan çekilmiş, şimdi bende bir foto ekliyorum cihazım Nokia N8 kasada 3000rpm'in üzerinde çalışan fanı makro modda çektim. Sonuç;
Sakın yanlış anlaşılmasın, N8 daha iyi gibi bir saçmalık çıkartmak için paylaşmadım bunu. Yani diyorum ki N8 bunu yapıyorsa 1020 anasını ağlatıyodur
Rica ederim, N8'de zamanın kamera odaklı sonuçta arkadaşlar arasında s3-s4-Iphone vs tokatlıyorum Ben turkcellde 1020 yi elime aldım kamera tuşuna bastım kameranın oluşturduğu o titreşim var anlatamam onu, onu hissettim ya fotoğraf çekmeye gerek kalmadı, o titreşim belli ediyodu içerde nasıl bi canavarın yattığını
hadi ya üzüldüm neyse 1080 p film çekerim ben zaten hafıza dayanmaz 4k videoya abi sabırsızlıktan ölecem bugün gelecek 1020 hem de sarışın dayanamıyorum artık gelse bir
hadi ya üzüldüm neyse 1080 p film çekerim ben zaten hafıza dayanmaz 4k videoya abi sabırsızlıktan ölecem bugün gelecek 1020 hem de sarışın dayanamıyorum artık gelse bir
Doğrudur. Bende ileride neden olmasın derken, teknolojinin ilerleyen zamanlarından bahsetmiştim. Lumia 1020 şu anki dönemde herkesin işini görecek ayardadır zaman geçtikçe daha iyileri mutlaka çıkar
Doğrudur. Bende ileride neden olmasın derken, teknolojinin ilerleyen zamanlarından bahsetmiştim. Lumia 1020 şu anki dönemde herkesin işini görecek ayardadır zaman geçtikçe daha iyileri mutlaka çıkar
İlerleyen zamanlarda 4k çeken lumiadan bahsediyorsunuz. (?) Ben yanlış anladım o zaman
Öyle bir cihaz bence kesinlikle çıkar, çünkü note 3, g2 gibi cihazlarda bile mevcut olan bir özellik. Lumialar hem de kamera ile ön plana çıktıklarından bence yakın zamanda görebiliriz. Hem 1520'ye 929'a vs bakarsak donanım olarak da android cihazlarla yarışıyorlar. 1520deki snap800 4k destekliyor mesela. Belki 4k kayıt yapıyordur da. (?) Şuan 4k kayıt yapamasa bile ilerde güncelleme ile gelebilir...