Haber Lumia 1020 ile Resim Sanatı ( GUNCELLENDİ ) ( Fazla büyüleyici )

bloodrap

Üye
Lumia 920 ile hocam ben yapamadım. Başka lumia 920'nin flashını sabitleyerek yapmaya çalıştım çok patlıyor ışık

kasım ayında 920 ile yapmıştım bunları

Lumia 920 ile hocam ben yapamadım. Başka lumia 920'nin flashını sabitleyerek yapmaya çalıştım çok patlıyor ışık
ışıkta olmaz zaten kardeş karanlıkta yapılıyor bunlar

Tepkiler: skynet, 4MaGuS ve ceza87
arkadaşlar sahne sanatlarında resim çekerken nasıl ayarlar yapmalıyız tiyatro gösteri vs biliyorsunuz seyircilerin olduğu kısım çok karanlık sahne aydınlık oluyor birde sahneden biraz uzakta kalabiliyorsunuz o yüzden flaş zaten kullanılmaz ama iso vs ne yapmak gerekli

jdmsaint

Üye
920 için tripod nerden bulabiliriz acilll lazım

csH

Üye
620de bile oluyor çakmakla dendedim başardım

Konu Sahibi
Yada bir yere daya çekim sırasında.

nasıl yapcaz ya sonra tutacak kırılmasın

3 5 çivi çakarsın kırılmaz olur ayrıca 920 kendi dik durabiliyor ha yan lsun dersen de dediğim gibi 50 100 lira verip belki daha fazla bilemiyorum tripod alabilirsin yada bi marangozdan 5 liraya çıtalar alıp kendinde yapabilirsin ben yapacağım küçük bide mengene namı diğer işkence alıp onuda telefonu tutması için kullanacağım tabi metal kısımlarına plastik plastiğin iç kısmına da sünger ekleyerek yaratıcı olmak gerek herşeye para veremeyiz ki

jdmsaint

Üye
malum sitede buldum ben 25 liraya. Ayrıca tüm telefonlarla uyumlu.belki onu alırım

Tepkiler: Ugr288

SLH.55

Üye
bende lumia 620 ile yaptım.Misafirlikteydim dinlemedim deli gibi çizim yaptım

Son düzenleme:
Tepkiler: 4MaGuS ve ceza87

bbakkus

Üye

lumiam yok ama kompak makine ile yaptım

Tepkiler: kimbilir_01