Galaxy S4 i9500 Lolipop 5.0.1 Sorunsuz Rusya Romu

Sponsorlu Bağlantılar

Mert_c21

Mert_c21

Üye
Kardeş nesinden memnun kalmadın ben kullanıyorum süper ilk yüklediğimde bende dönmek istedim şarj çok yiyordu sonra *#0228# yaptım şimdi akşama kadar en az 30 konuşma mesajlaşma ve 2 saat kadar internet kullanıyordum %50 felan oluyor sabah 8,30 akşam 18,30 arası kullanım bence dönmeye çalışma yinede sen bilirsin ram bırak kullansın telefon gayet stabil
5.0.1 sürümünü ben de yükledim fakat yükledikten 2 hafta sonra habire uygulamalar hata vermeye başladı telefon kendi kendine kapanmaya başladı 4.4.2'ye nası geri dönebilirim?

Accort

Accort

Üye
5.0.1 sürümünü ben de yükledim fakat yükledikten 2 hafta sonra habire uygulamalar hata vermeye başladı telefon kendi kendine kapanmaya başladı 4.4.2'ye nası geri dönebilirim?
root yapman gerek yoksa imei şebeke hatası veriyor root da garanti dışı bırakıyor biraz sabret türkiye romu çıkar onu yüklersin :thumbup::thumbup:

kadir899

Üye
ben 5.0.1 den 4.4.2'ye geri döndüm "I9500_5.0.1_Geri_dönüs_4.4.2" adlı dosya var nette bulabilirsin

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
ben 5.0.1 den 4.4.2'ye geri döndüm "I9500_5.0.1_Geri_dönüs_4.4.2" adlı dosya var nette bulabilirsin

5.0.1 yükledikten sonra 4.4.2'ye dönüş çok basittir. ayrıca dosyaya gerek yoktur.
Yapılacak tek şey 4.4.2 room yükledikten sonra telefon açılma ekranında SAMSUNG yazısı öylece kalıyorsa pili çıkar,tak, telefonu recovery modda açıp
-Wipe data factory reset
-Wipe cache

bu iki işlemi yaptınmı tamamdır.

Bu arada Samsung Galaxy S4 GT-I9505 telefon için 5.0.1 Stock rom çıkmıştır.
Sammobile sitesine giriş yaparak şu anda indirilebilir.

Telefonda ApkEditor 1.90 kullananlar dikkat etsin, 5.0.1 yükledikten sonra, artık ApkEditor artık dosyaları görmüyor ve açıldığı halde işe yaramaz hale geliyor. BİLGİNİZE

beatboxqwe

Üye
5.0.1 yükledikten sonra 4.4.2'ye dönüş çok basittir. ayrıca dosyaya gerek yoktur.
Yapılacak tek şey 4.4.2 room yükledikten sonra telefon açılma ekranında SAMSUNG yazısı öylece kalıyorsa pili çıkar,tak, telefonu recovery modda açıp
-Wipe data factory reset
-Wipe cache

bu iki işlemi yaptınmı tamamdır.

Bu arada Samsung Galaxy S4 GT-I9505 telefon için 5.0.1 Stock rom çıkmıştır.
Sammobile sitesine giriş yaparak şu anda indirilebilir.

Telefonda ApkEditor 1.90 kullananlar dikkat etsin, 5.0.1 yükledikten sonra, artık ApkEditor artık dosyaları görmüyor ve açıldığı halde işe yaramaz hale geliyor. BİLGİNİZE
Sammobile'dan 4.4.2 romu indirdim ve kurdum kurduktan sonra imei null hatasi aldım ve telefon şebeke bulamadı sim kartı görmedi root gerekiyor

ortak42

ortak42

Üye
Arkadaşlar ben s3'e 4.4.2 attım kameraya yavaş çekim ve hizli çekim geldi ama s4 4.4 stockta yok bu 5.0.1 de varmi o çekim modları?

ysfkrbt

Üye
saolunu

uguraltunbayrak

Üye
Merhabalar, ben telefonum Note 3 ve Macaristan'dan almıştım. Lollipop güncellemesinden sonra benim telefon da sık sık kaapanmaya başlamıştı. Kitkat'a dönmeye çalıştım ama beceremedim :( Telefon hepten gitti şimdi. Modeli SM-N9005. Hangi Rom'u yüklemeliyim, ne yapmalıyım hiç bir fikrim yok :(

Berkay Bozkurt

Üye
Bu romun aynısının s4 mini için olanı var mı ? CM12 Falan böyle değilde. Lütfen yardım edin. Yada s4 mini içinde gelicekmi bu güncelleme?

scope_123

Üye
arkadaşlar sammobile de ıkı tane rusya lollipop var ben HOB8 ile biteni yükledim hangısı daha güncel diğeri daha iyiyse onu yüklicem ?

??

iamhasandogan

iamhasandogan

Üye
Emeğine yüreğine sağlık uygulayıp ekran resimlerini gönderirim Teşekkürler ☺
link kırık sanırım :(

baby_face_

baby_face_

Üye
Neresi sorunsuz baştan aşağıya sorunlu yüklediğime çok pişman oldum ☺

ekremesiroglu

Üye
1 aydır rusya romu sorunsuz kullanıyorum.

fofan

Üye
    Konu Sahibi
Neresi sorunsuz baştan aşağıya sorunlu yüklediğime çok pişman oldum ☺
kardes ılk basta sorunlu demıssın sonra sıkıntı yok demıssın sende sıkıntı var bence ben 4 aydır kullanıyom cokta memnunum

baby_face_

baby_face_

Üye
kardes ılk basta sorunlu demıssın sonra sıkıntı yok demıssın sende sıkıntı var bence ben 4 aydır kullanıyom cokta memnunum
Formatladıktan sonra düzeldi, ben cihazı yorarak yoğun kullandığım için deneyimimi yazdım. Cihazımda envai çeşit ve sayıda uygulama dolu neredeyse notebook hiç kullanmıyorum tüm işlemlerimi telefondan hallediyorum. Normal kullanımda çok sıkıntı çıkarmıyor.

ekremesiroglu

Üye
anormal kullanımda anormal sonuçlar vermesi zaten normal :D

mustangank

Üye
Arkadaşlar ben telefonu kingo root ile rootladım lolipop u odin ile rootlamadan mı kurmam gerekir ?

Üst Alt