Galaxy S4 i9500 Lolipop 5.0.1 Sorunsuz Rusya Romu

Sponsorlu Bağlantılar

kadir899

Üye
Ben yükledim ama ram kullanımı çok fazla.gereksiz dosyaların çalısmasını nasıl engelleyebilirim.

34said34

34said34

Üye
Ben yükledim ama ram kullanımı çok fazla.gereksiz dosyaların çalısmasını nasıl engelleyebilirim.
uygulama yoneticisini kullan / android 5 surekli hata raporu topluyor ve duzeltme yapacaklar muhtemelen tabi ki o zamana kadar 4.4.2 ye geri doncem gali

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye

Greenify uygulaması forumda var. onu tavsiye ederim. ama telefon rotlu olsa uygulama için daha iyi

S_ERKAN36

S_ERKAN36

Üye
şimdi ben özcan rom v.6.3 kullanıyodum Lolipop 5.0.1Rusya Romunu yükledim ama özcan romu tekrar yüklediyimde şebeke yok hatası alıyorum
Lolipop 5.0.1 Rusya Romunu yukleyınce gelıyor özcan romu yukleyınce gıdıyor şebeke nasıl çozebilirim sorunumu acaba arkadaşlar özcan romu kullanmak ıstıyorum ama
arkadaşlar sornumu hallettım
:tşk:

kadir899

Üye
5.0.1 India romu ile farkı yoktur dimi rusya romunun

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Beyler yeni sürümde radyo gelmiyo dimi

sat s3 al

sat s3 al

Üye
antutu benchmark sscore

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Beyler yeni sürümde radyo gelmiyo dimi

S4 telefonda yerel radyoları destekleyen bir donanım yoktur. Gelmesi imkansız.

Ama bir program yükleyerek internet üzerinden radyo dinleyebilirsin. Bunun dışında yapacak bişey yok malesef.

• Beğen
Tepkiler: gfbli_erdi

şebeke

Üye
Arkadaslar s3 mini gt i8190 olur mu romm lutfen yardimci olurmusunuz

şebeke

Üye
Sagol kardesim.bana paylasabilecegin rom varmi elinde bna link atabilirmisin lutfen

beatboxqwe

Üye
Arkadaslar ben yukledim de memnun kalmadim 4.4.2ye geri donmek istiyorum bazi sitelerde anlatmis ama sonunda root yaptiriyor anlatimda neden root yapmamiz gerekiyo yapmasak ne olur

baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaslar ben yukledim de memnun kalmadim 4.4.2ye geri donmek istiyorum bazi sitelerde anlatmis ama sonunda root yaptiriyor anlatimda neden root yapmamiz gerekiyo yapmasak ne olur
Knox sayacı artar.

beatboxqwe

Üye
Abi anlatimda soyle diyor "kurduktan sonra guncellemeleri denetletin zaten en son surum yuklu ise islem tamam, cihaziniz modifiye edildi, yazilim guncellemeleri mevcut degil diyorsa root gerekecek" diyor yani root islemini sonradan yaptiriyor knox sayacini arttiran bu peki bunu yapmasam ne olur bir turlu cozemedim
Ya bana yardim edebilecek biri yok mu

Accort

Accort

Üye
Kardeş nesinden memnun kalmadın ben kullanıyorum süper ilk yüklediğimde bende dönmek istedim şarj çok yiyordu sonra *#0228# yaptım şimdi akşama kadar en az 30 konuşma mesajlaşma ve 2 saat kadar internet kullanıyordum %50 felan oluyor sabah 8,30 akşam 18,30 arası kullanım bence dönmeye çalışma yinede sen bilirsin ram bırak kullansın telefon gayet stabil

S_ERKAN36

S_ERKAN36

Üye
Kardeş nesinden memnun kalmadın ben kullanıyorum süper ilk yüklediğimde bende dönmek istedim şarj çok yiyordu sonra *#0228# yaptım şimdi akşama kadar en az 30 konuşma mesajlaşma ve 2 saat kadar internet kullanıyordum %50 felan oluyor sabah 8,30 akşam 18,30 arası kullanım bence dönmeye çalışma yinede sen bilirsin ram bırak kullansın telefon gayet stabil
kardeşim şarj yüzünden bende sıkıntı yaşadım yoksa iyi sıkıntı yok şimdi yüklüyeceyim senin izlediyin yolu deniyeceyim bakalim :anlas:

Son düzenleme:
Accort

Accort

Üye
kardeşim şarj yüzünden bende sıkıntı yaşadım yoksa iyi sıkıntı yok şimdi yüklüyeceyim senin izlediyin yolu deniyeceyim bakalim :anlas:
*#0228# quick start yaptıktan sonra şarj düşer sonra %100 olana kadar şarj yap ben sabahtan beri kullanıyorum 2 saattan beri maçkolik açık %20 de daha resim ekleyeceğim ekleyemedim :ah:ah:thumbup::thumbup::thumbup:

S_ERKAN36

S_ERKAN36

Üye
*#0228# quick start yaptıktan sonra şarj düşer sonra %100 olana kadar şarj yap ben sabahtan beri kullanıyorum 2 saattan beri maçkolik açık %20 de daha resim ekleyeceğim ekleyemedim :ah:ah:thumbup::thumbup::thumbup:
aynen kardeşim dedıyın gıbı gayet iyi tşk:thumbup:

• Beğen
Tepkiler: Accort

Üst Alt