Galaxy S4 i9500 Lolipop 5.0.1 Sorunsuz Rusya Romu

Sponsorlu Bağlantılar

fofan

Üye
    Konu Sahibi
Lolipop 5.0.1 Sorunsuz Rusya Romu
Çok araştırdım sonunda oldu.sammonileden indiriyoruz.

Üyelik isteyebilir.5 dk üye olun indirin.Sonra Odin 3.10 indiriyoruz

telefonu downlad moduna aldıktan sonra ap kısman tıklayıp romu gosteriyoruz.Biraz bekletiyo hata denetlemesi yapıyor.Sonra start a basıp 10 dk sonra yeni lolipop yükleniyor.Ben yükledim hiç bir uygulamam resmim gitmedi.Ayrıca telefonda farkedilcek kadar performans artışı gördüm.Birde ScreenMirror sorunu düzelmiş romda.

• Beğen
Tepkiler: killer53, Bahadir_fb ve baby_face_

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Teşekkürler

omerboz54

omerboz54

Üye
Gerçekten yararlı bi konu 4.x.x rusya romu kullanmayanlar beklemek zorunda kalmayacaklar saolun

fofan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

stuxnet

stuxnet

Üye
Root gerektiriyor mu ?

stuxnet

stuxnet

Üye
Teşekkür ederim

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Wi-Fi sorunu oldumu bu sürümü yükledikten sonra?
Yada gözüne çarpan bir hata?

baby_face_

baby_face_

Üye
Wi-Fi sorunu oldumu bu sürümü yükledikten sonra?
Yada gözüne çarpan bir hata?
Ben 2 gündür Rusya romunu kullanıyorum, wifi şebeke vs. hiç bir problem yaşamadım. Hatta kitkatta mobil verimi akşam kapatıyordum sabah kalkıp bir bakıyordum kendiliğinden açılmış. Bu rom sayesinde düzeldi.

Negatif yön olarak yeşil tema rengini hiç beğenmedim ve klavye tuşları sanırım küçülmüş yazarken çok sıkıntı çektim ama ikinci gün alıştım artık.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: S_ERKAN36
stuxnet

stuxnet

Üye
i9505 için var mıdır rom kardeşim ?

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Ben 2 gündür Rusya romunu kullanıyorum, wifi şebeke vs. hiç bir problem yaşamadım. Hatta kitkatta mobil verimi akşam kapatıyordum sabah kalkıp bir bakıyordum kendiliğinden açılmış. Bu rom sayesinde düzeldi.

Negatif yön olarak yeşil tema rengini hiç beğenmedim ve klavye tuşları sanırım küçülmüş yazarken çok sıkıntı çektim ama ikinci gün alıştım artık.

Bilgi için teşekkürler. Umarım en kısa sürede GT-I9505 için sorunsuz olanı da çıkar. Çünkü ben şu anda 4.4.2 sürümüne ait GT-I9505 Android 4.4.2 Italy I9505XXUFNB8 Room kullanıyorum.

baby_face_

baby_face_

Üye
Bilmiyorum @stuxnet ben görmedim. Bi iki forumda sadece 9500'e geldiğini okudum.

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
i9505 için var mıdır rom kardeşim ?

her gün sammobile'yi takip ediyorum. şu anda stock room yoktur. ama çıkması yakındır diye düşünüyorum. Çünkü GT-I9505 bende kullanıyorum çünkü.

stuxnet

stuxnet

Üye
Çıkarsa bu konu altından bilgi verelim birbirimize teşekkürler arkadaşlar

S_ERKAN36

S_ERKAN36

Üye
gayet başarlı yukledim sorunsuzçalişiyor ama root gitti yardimi ve emeyi gecen arkadaşlara tşk ederim

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
Rahmi06

Rahmi06

Üye
Hızlı indirmek isteyenler veya İndirsinler. için ise Bunu indirin. CWM Recovery dosyası indirin. Ben yükledim gayet iyi. Tavsiye ederim.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
:tşk:

beatboxqwe

Üye
Turkiyeye guncelleme ne zaman gelir eger cok uzun surecekse bunu yuklemek istiyorum birde nasil yaparim daha hic rom yuklemedim biraz daha detayli anlatirsaniz sevinirim tesekkurler
Birde telefonun cokmesi gibi bir olay olma ihtimali var mi varsa fazla mi bunu ogrenmek istiyorum

baby_face_

baby_face_

Üye
Turkiyeye guncelleme ne zaman gelir eger cok uzun surecekse bunu yuklemek istiyorum birde nasil yaparim daha hic rom yuklemedim biraz daha detayli anlatirsaniz sevinirim tesekkurler
Birde telefonun cokmesi gibi bir olay olma ihtimali var mi varsa fazla mi bunu ogrenmek istiyorum
Büyük ihtimal uzun sürer, kısa zamanda geleceğini zannetmiyorum. Kendin yükle beklemene gerek yok. On dakikalık işi var.

Üst Alt