Galaxy S4 i9500 Lolipop 5.0.1 Sorunsuz Rusya Romu

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Turkiyeye guncelleme ne zaman gelir eger cok uzun surecekse bunu yuklemek istiyorum birde nasil yaparim daha hic rom yuklemedim biraz daha detayli anlatirsaniz sevinirim tesekkurler
Birde telefonun cokmesi gibi bir olay olma ihtimali var mi varsa fazla mi bunu ogrenmek istiyorum

Son düzenleme:

beatboxqwe

Üye
Büyük ihtimal uzun sürer, kısa zamanda geleceğini zannetmiyorum. Kendin yükle beklemene gerek yok. On dakikalık işi var.
Biraz daha detaylı anlatabilir misin yükleme işlemin bir de reboot yapmama gerek var mı bazı forumlarda dolaştım stabilite için reboot yapın demiş
Büyük ihtimal uzun sürer, kısa zamanda geleceğini zannetmiyorum. Kendin yükle beklemene gerek yok. On dakikalık işi var.
Biraz daha detaylı anlatabilir misin yükleme işlemin bir de reboot yapmama gerek var mı bazı forumlarda dolaştım stabilite için reboot yapın demiş
odinde şu options da hangileri seçili olmalı yanlış bir şey yapmak istemiyorum

fofan

Üye
    Konu Sahibi
Root a gerek yok.Odinde hiç bir ayarda yapmayın.Telefonu download moda alın romu ap den gosterin check yapsın start yapın yükleyin bir hafta oldu kullanıyorum sarjda baya bir gelişme var + sı yükledikten sonrada telefonda hiç bir şey gitmedi.

beatboxqwe

Üye
Root a gerek yok.Odinde hiç bir ayarda yapmayın.Telefonu download moda alın romu ap den gosterin check yapsın start yapın yükleyin bir hafta oldu kullanıyorum sarjda baya bir gelişme var + sı yükledikten sonrada telefonda hiç bir şey gitmedi.
Yaptim 5 dakika bekledi ondan sonra fail dedi telefon download modunda kaldi öyle sonra bataryayi cikartip taktik normal haline dondu driver yüklemek gerekiyormus bir de su options da seçili olması gerekenleri bana söyler misiniz

baby_face_

baby_face_

Üye
Yaptim 5 dakika bekledi ondan sonra fail dedi telefon download modunda kaldi öyle sonra bataryayi cikartip taktik normal haline dondu driver yüklemek gerekiyormus bir de su options da seçili olması gerekenleri bana söyler misiniz
Özelden numaranı yolla whatsapptan anlatayım.

Accort

Accort

Üye
kardeş bilgin için teşekkür edrim telefonun sistemi bu şekilde bu romu yükleyebilirmiyim birde garanti dışı kalır mı :tşk:
Model numarası
GT-I9500
Android sürümü
4.4.2
Ana bant sürümü
I9500XXUGNF6
Kernel sürümü
3.4.5-2434847
dpi@SWDD3913 #1
Wed Aug 616224219 KST 2014

baby_face_

baby_face_

Üye
kardeş bilgin için teşekkür edrim telefonun sistemi bu şekilde bu romu yükleyebilirmiyim birde garanti dışı kalır mı :tşk:
Model numarası
GT-I9500
Android sürümü
4.4.2
Ana bant sürümü
I9500XXUGNF6
Kernel sürümü
3.4.5-2434847
dpi@SWDD3913 #1
Wed Aug 616224219 KST 2014
Yükleyebilirsiniz resmi sürüm olduğu için garanti dışı kalmaz.

Accort

Accort

Üye
:tşk::tşk::tşk:

• Beğen
Tepkiler: baby_face_

beatboxqwe

Üye
Yükledim cok guzel olmus ama cok fazla ram kullanıyor ve sarj da daha cabuk bitiyor gibi geldi bana onun disinda cok iyi hızlanmis cihaz

fofan

Üye
    Konu Sahibi
İşe yaradıysa ne mutlu

Accort

Accort

Üye
telefon süper oldu teşekkürler kardeş

Son düzenleme:
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Yükledim cok guzel olmus ama cok fazla ram kullanıyor ve sarj da daha cabuk bitiyor gibi geldi bana onun disinda cok iyi hızlanmis cihaz
Recowery moduna girip wipe ve data temizliği yaparsan sıkıntın geçer.

fofan

Üye
    Konu Sahibi
afiyet olsun

S_ERKAN36

S_ERKAN36

Üye
şimdi ben özcan rom v.6.3 kullanıyodum Lolipop 5.0.1Rusya Romunu yükledim ama özcan romu tekrar yüklediyimde şebeke yok hatası alıyorum
Lolipop 5.0.1 Rusya Romunu yukleyınce gelıyor özcan romu yukleyınce gıdıyor şebeke nasıl çozebilirim sorunumu acaba arkadaşlar özcan romu kullanmak ıstıyorum ama

34said34

34said34

Üye
Arkadaslar s4 üm var ve lolipopun simdiye kadar cikan rus ve hint romlarin hepsini yukledim ama sunu soyleyebilirimki eksikleri var ve remi cok fazla kullaniyor hint surumu surekli hata veriyor ve asiri kasiyor rus surumunde sorun yasamiyorum ama illaki eksikleri var yuklemek icin bence bir kac ay beklenmeli ve belli duzeltmeler yapildiktan sonra yiklenmeli derim

fofan

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ben özcan rom v.6.3 kullanıyodum Lolipop 5.0.1Rusya Romunu yükledim ama özcan romu tekrar yüklediyimde şebeke yok hatası alıyorum
Lolipop 5.0.1 Rusya Romunu yukleyınce gelıyor özcan romu yukleyınce gıdıyor şebeke nasıl çozebilirim sorunumu acaba arkadaşlar özcan romu kullanmak ıstıyorum ama

Arkadaslar s4 üm var ve lolipopun simdiye kadar cikan rus ve hint romlarin hepsini yukledim ama sunu soyleyebilirimki eksikleri var ve remi cok fazla kullaniyor hint surumu surekli hata veriyor ve asiri kasiyor rus surumunde sorun yasamiyorum ama illaki eksikleri var yuklemek icin bence bir kac ay beklenmeli ve belli duzeltmeler yapildiktan sonra yiklenmeli derim

Özcan romunu yapana soracaksınız.Tercih sizin ben sadece yükledim ve paylaştım.

kadir899

Üye
kardeş merhaba.wipe ve data temizliği gerekli mi.yanlış hatırlamıyosam tüm herşeyi silip sıfıra döndürüyodu telf.nu.tüm kalıntıları ve kullandığımız rom'u siliyo sanırım.Hangisini yapsak daha iyi olur rom varken rom kurmak sıkıntı yaratır mı

34said34

34said34

Üye
Özcan romunu yapana soracaksınız.Tercih sizin ben sadece yükledim ve paylaştım.
Kardesim ilgili sürümu Samsungun orjinal sitesinden alip kurduk ki buda Samsunga sorulacak birsey eger onlarda beceremediyse bu guncelleme olayini iş başa duşmuş demektir
kardeş merhaba.wipe ve data temizliği gerekli mi.yanlış hatırlamıyosam tüm herşeyi silip sıfıra döndürüyodu telf.nu.tüm kalıntıları ve kullandığımız rom'u siliyo sanırım.Hangisini yapsak daha iyi olur rom varken rom kurmak sıkıntı yaratır mı
rom silmeye telefonun sifirlamaya falan gerek yok yani dovnload moduna alip romu yukluyosunuz bi sorun olmuyor sorun romdan kaynaklaniyor telefonu kasiyor

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
arkadaşlar rom yüklemeden önce telefonu kies ile yedeklesem sonra telefon hafızasını tamamen temizlesem ve romu yükledikten sonra tekrar kies ile yedeklediklerimi lolipopa temiz bir şekilde yükleyebilir miyim ???

Üst Alt