Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Live Messenger ( 5800 XM,N97 ) Yeni Denendi Wireless,3G çalışıyor Ovi Store dan!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
wodoo27
Üye
Dosya kilitli diyor nedeni nedir nasıl acılacak.Tesekkürler
focaliyunus
Üye
dosya kilitli arkadaşım.... şu işi adam gibi biri anlatsada biz cahiller artık aydınlansak diyorum
kartalice_21
Üye
evet cok güzelde kilitli diyor
kobi50
Üye
kılıtlı be
Godfather
Üye
teşekkürler
kutukak
Üye
teşekkürler
helldemons
Üye
merhaba arkadaşlar bir kaç kişi daha açamamış dosyayı bende de aynı şekilde dosya kilitli diyor acil cvp lütfen...!
ali_6969
Üye
kilitli dio. bu ne demek oluyo_??
By Y@VUZ
Üye
Saol emeğine sağlık
elit_44
Üye
teşekürler
maki20
Üye
Ben daha önce iki çeşit versiyon denedim yüklenirken problem yok kullanırkende ama programı kaldırmayı denedim uygulama yöneticisinden kalkmadı parçalarını tek tek xplorerden bulup kaldırdım birde bunu deneyelim bakalım
cellllo
Üye
kilitli dosyaa...
ihsankulaksiz
Üye
kilitli ?????
cabbar100
Üye
Arkadaşlar lütfen konudaki diğer iletileri okuduktan sonra sorununuz hakkında yazın. Dosya kilitli diye hata alanlar cep telefonundan ovistore bağlanıp indirsin yada bunu indirin kurun WindowsLive S60 v5.0 v1.7.1118 TCT Signed
imamramazan
Üye
tşk
gokhan_5516
Üye
kardeş buna hangi ayar ile bağlanıyoruz vodafone internet ile mi vodafone live ile mi yoksa başka ayar var mı lütfen yardım
MaRJiNaL45
Üye
arkadaşım ben bunu yükledim ve çalıştı ama görüntülü arama nasıl yapılıyor onu bulamadım bir şeyler biliyorsan bilgilerini bizle paylaşırsan sevinirim
ultrAslan---
Üye
kilitli deo yalan olmus bu prog.
umit76
Üye
kilitli diyo kardeş bi bak yahuuu
tbugra92
Üye
Usta ben yüklemeye çalılıyorum dosya kilitli diyor. Model N 97