Live Messenger ( 5800 XM,N97 ) Yeni Denendi Wireless,3G çalışıyor Ovi Store dan!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

wodoo27

Üye
Dosya kilitli diyor nedeni nedir nasıl acılacak.Tesekkürler

focaliyunus

Üye
dosya kilitli arkadaşım.... şu işi adam gibi biri anlatsada biz cahiller artık aydınlansak diyorum

kartalice_21

Üye
evet cok güzelde kilitli diyor

kobi50

Üye
kılıtlı be

Godfather

Godfather

Üye
teşekkürler :)

kutukak

kutukak

Üye
teşekkürler

helldemons

Üye
merhaba arkadaşlar bir kaç kişi daha açamamış dosyayı bende de aynı şekilde dosya kilitli diyor acil cvp lütfen...!

ali_6969

Üye
kilitli dio. bu ne demek oluyo_??

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Saol emeğine sağlık

elit_44

Üye
teşekürler

maki20

maki20

Üye
Ben daha önce iki çeşit versiyon denedim yüklenirken problem yok kullanırkende ama programı kaldırmayı denedim uygulama yöneticisinden kalkmadı parçalarını tek tek xplorerden bulup kaldırdım birde bunu deneyelim bakalım

cellllo

Üye
kilitli dosyaa...

ihsankulaksiz

ihsankulaksiz

Üye
kilitli ?????

cabbar100

cabbar100

Üye
Arkadaşlar lütfen konudaki diğer iletileri okuduktan sonra sorununuz hakkında yazın. Dosya kilitli diye hata alanlar cep telefonundan ovistore bağlanıp indirsin yada bunu indirin kurun WindowsLive S60 v5.0 v1.7.1118 TCT Signed

imamramazan

imamramazan

Üye
tşk

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
kardeş buna hangi ayar ile bağlanıyoruz vodafone internet ile mi vodafone live ile mi yoksa başka ayar var mı lütfen yardım:(

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
arkadaşım ben bunu yükledim ve çalıştı ama görüntülü arama nasıl yapılıyor onu bulamadım bir şeyler biliyorsan bilgilerini bizle paylaşırsan sevinirim

ultrAslan---

Üye
kilitli deo yalan olmus bu prog. ;)

umit76

Üye
kilitli diyo kardeş bi bak yahuuu

tbugra92

Üye
Usta ben yüklemeye çalılıyorum dosya kilitli diyor. Model N 97

Üst Alt