Live Messenger ( 5800 XM,N97 ) Yeni Denendi Wireless,3G çalışıyor Ovi Store dan!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

LePioS

Üye
ben oviden indirdim. sorunsuz giriyorum. program süper. çözemediğim tek şey, kameralı konuşma oluyormu ???

sibel_071

Üye
kilitli dyr :s pfffffffff

Sean.Connery

Sean.Connery

Üye
Güzel Paylaşım Sağol

kayhan07

kayhan07

Üye
kilitli diyor.. İlgilenen yokmu

LePioS

Üye
birde bunu deneyin. ben direk oviden indirip kurdum. N97 telefonumda sorunsuz çalışıyor. sadece kamera açmayı bulamadım. inşallah sizlerde de çalışır :oke:

sahındemırcı

Üye
dosya kıLıtLı dıyor ?

sevimlicarizma

sevimlicarizma

Üye
ewet arkadaşlar 5800 yüklenmiyor kilitli dosya açılmıyor...:nono:

ugly.anl

Üye
ewt arkdaslar kilitli dio bi bilgisi olan warmı !

ayhankorkmaz

Üye
elinize sağlk

cetınacarcetın

Üye
dosya kilitli dio napıcaz..

cabbar100

cabbar100

Üye
Emeğin için teşekkürler ama dosya kilitli diye uyarı veriyor. Oviden nasıl indirebilirim bunu ?

destazgün

Üye
herşey çok güzel paylaşan arkadaşada teşekürler ama kilitli diyor bunu da bir takip etse arkadaşımız çok iyi olacak ama konuyu açıp gitmeyi tercih etmiş

cabbar100

cabbar100

Üye
herşey çok güzel paylaşan arkadaşada teşekürler ama kilitli diyor bunu da bir takip etse arkadaşımız çok iyi olacak ama konuyu açıp gitmeyi tercih etmiş

Telefondan ovi store a girip indirdim oldu.

breaks_81

Üye
kilitli arkadaşlar

cabbar100

cabbar100

Üye
Arkadaşlar telefonunuzdan ovi store'a girin ordan indirin ben öyle yaptım oldu. Şu an kullanıyorum sorun yok.

hakan9466

Üye
arkadaşlar bu dosyanın içi trojan virüsü kaynıyor sakın telinize atayım demeyin ben son anda farkettim allahtan virüs programım var ,zaten beeliydi kimse yükleyememiş:off:

ozkan_c4

Üye
arkadaşlar oviden üç beş uygulama indirdim, sonra kartım bozuldu format atınca uygulamalar gitti. şimdi aynı uygulamaları indiremiyorum, messenger da dahil. bu sorunu nasıl aşarız bilgisi olan var mu. tarayıcı çıerezleri silidim. yeni üyelik açıtm nafile. download butonu inaktif..

pisikoss

Üye
telefona msn nasıl kurabilirim

rcarlos

Üye
ovi storeden msn messengeri live i indiriyorum . kurarken tam yarıda bağlantı hatası veriyor 1 değil 2 değil 3 değil bir sorunmu var acaba bir ayar mı yapmak gerekiyor telefona .. hep bu msn yi yüklerken bağlantı neden kopuyor onu anlamıyorum yardımcı olacak arkadaslara tesekkürler

Üst Alt