Lise anıları

Benim lise anılarımdan romanı bırakın serisi olurdu heralde Türk filmi gibiydi o yıllar. Ama nedense mutlu bitmedi

Konu Sahibi
Yerl kızlar wc
zaman:öğlen arası ders girilecek zaman
olay: boş bir torpille kızlara saldırı

dışarıdan arkadaşlarla Yemeğimizi yedik.yoldan okula gelirken 3tane torpil bulduk ama 2 tanesinin içi boştu sadece birinin içi doluydu .ne yapalım diye düşünürken kızlar tuvaletine atalım kızlarda korkar kaçar gider dedik. Neyse okula girdik kızlar wc yanındayız etrafa bakıyoruz öğretmen ne varmı diye bizim arkadaş torpil var kızlar diye birini içeri fırlattı kızlar etrafa kaçıyO fazla da kız yoktu 4-5 kişiydi sanırım. Neyse bir tanede geliyo kızlar dirken bizim bu arkadaş sen gitt dolu olanı yok aboo içeri salladı aniden bi patladı biz oradan hemen tüydük. Kızlar gitsin müdüre söylemiş. Bizide müdür çağırdı. BöYLE böYLE yapmışsınız Ayıp oğlum niYE böYLE YapıYORsunuz dedi. Size bi ceza verecem bir daha unutmayacaksınız dedi. Ogün bahçe temizledik okuldan herkez çıktı biz daha bahçe temizliyorduk. Neyseki müdür insafliymiş

Bir tanede benden olsun.
Tuvallette 3 arkadaş sigara içiyoruz. Paramız sigaramız yok bir tane sigarayı 3 kişi içiyoruz. Müdür yardımsı geliyor dedi biri. ben tuvalletin birine kaçtım. diğer iki arkadaşta aynı kabine saklanmış aboooo. Adam geldi kapılara vurdu çıkardı bizi dışarı. Tek bi sözü vardı arkadaşlara. Oğlum siz nesiniz lan böle aynı kabinde 2 kişi. sigara içiyorsanız paketi alayım. yok hayır amaç farklı ise bilmem dedi. işin ilginci biz parasızlıktan sigarayı paylaşıyorduk tabiki paket nasıl versinler adama. arkadaşların adı kötüye çıkmıştı o gün. (hilayedeki cümleler sansürlenmiştir anladınız siz mevzuyu)

Yazılı sonrası hoca sınıfta yazıları okuyup degerlendiriyordu sınıfta bir gurltu vardı sınıfta biri hocaya küfür etti
hoca yerinde fırladı küfür kim etti dedi sınıfta çıt yok hoca en son sırdan başlayıp ayını küfürü söylemesini istedi
sırayla herkes aynı küfüru etti yok bu deil yok bu deil derken en sonunda küfür eden kişiyi sesinden tanıdı
işin garıp kısmı o gün bir çok kişi hocanın isteyi ile hocaya küfür etti

en kısası
toplu kacıs ardından disiplın

TheCower

Üye
Kaçtık okuldan malak gibi geri döndük ve yakalandık

Burak

Üye
en kötü anım.

okulun bahcesinde top oynarken

tanesi 14binlira olan gece görüşlü harekete duyarlı x-ray özellikli
güvenlik kamerasını kırdık. o korkuyla okuldan kaçtık ve "bizim yaptıgımızı fark etmemişlerdir bişey olmaz" diye kendimizi kandırıp ertesi gün okula gittiğimizde kapının önünde bekleyen müdür elinde güvenlikçinin jopu bizi bekliyor.
şimdi bittik dedik.

müdür: ben 2gün önce anons yapmadım mı o kameranın başına bişey gelmiycek diye ?
biz: hocam valla bilmeden oldu top oynarken top çarptı
müdür: hem suçlular hem güçlüler odama gelin bakim siz.

odadayız.
müdür: duvara dönün.
çaresiz döndük.
belimizde dayanılmaz bir acı.
bacaklarda sırt bölgesinde.

bu dayagın üzerine birde tuvaletleri yıkattı acımasız gaddar

mayıs 2008

mstf_l

Üye
he bide para verselerdi

Sınıfta sigara araması vardı sigara kullanma ihtamalı olan arakadaşımın ceketinin cebinin astarını ters cevirdi
sigaradan dökülmüş bir kaçtane tütün parçasını gördüşlerdi hocalar çok kurnaz

TheCower

Üye
Eee onlar da zamanında yapmadı değil hani

Burak

Üye
ne parası yahu hem dayak yiyeyim hep tuvaley yıkayayım bide para he.

Meslek resim dersinde pergel kullanmadan daire çizen tek ögrenci bendim.
Hatda bu özelligim ile okulda tanılırdım.
pergelin acısı bozuldumu tekrar ölcüp tekrar çizmek çizerken kaçardı daire yamuk olurdu
kareli defterden bir sayfa yırtardım şerit halinde bir parça çıkartırdım her kara 5mm sayardım
şeritin başına topluigne ile deilk açardım birde sonuna kalemin ucunu o deliklerden geçiridim
kalamin biri dairenin göbeyinde sabit tutup şerit halındeki kagıt gergin diger kalem haraket halindeydi
bu iş için daha önce hazırladım kagıdım olurdu her karede bir delik vardı

Tepkiler: Burak
hauatımın bittigi seneler lise yılları

Tepkiler: Burak

Burak

Üye
bu liseyi gözünüzde niye büyültüyorsunki anıl ?

bırak herşeyi sal gitsin.

zaman nasıl geçmiş de bitirmişim diyeceksin.

kpln04

Üye
Beklediğim gibi olmadı lise şuan 4teyim

bu liseyi gözünüzde niye büyültüyorsunki anıl ? bırak herşeyi sal gitsin. zaman nasıl geçmiş de bitirmişim diyeceksin.
elbette buyutem butun kotu olqylqr lidede basıma geldi herseyi degiştirmek zorunda kaldım yaa cook kotu anılarım oldu ve devam ediyoo

----------Eklendi @ 14:53:58 ---------- Yazıldı @ 14:52:40 ----------

hayat üniversite başlıyor
bizede coook önceden ortaokulda iken öyle diyolardı gördük