Lifeblogu Etkisiz Hale Getirme n73vb telefonlar(telefon ram müthiş yükseliyor) resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

BktsBcr

BktsBcr

Üye
işime yarıycak. sağolasın..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Teşekkürler. güzel paylaşım da sitede aradım jbaktaskman ı indirdim .fakat benim tel (n73 ) açmıyor:off:. sizin kullandığınız jbaktaskman varsa lütfen yardımcı olurmusunuz ...

habbuj

habbuj

Üye
tele zarar vermiyor mu
bu
sistem dosyasını siliyoruz

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tele zarar vermiyor mu
bu
sistem dosyasını siliyoruz
Hayır sistem dosyası silmiyoruz onu istediğin kadar sil yine gelir bu işlemle lifeblogu etkisiz hale getiriyoruz

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler. güzel paylaşım da sitede aradım jbaktaskman ı indirdim .fakat benim tel (n73 ) açmıyor:off:. sizin kullandığınız jbaktaskman varsa lütfen yardımcı olurmusunuz ...
telefonu hackledinizmi

cabek33

Üye
telefonu bozuyorrrrrr.ben denedim tel açılmadı.teknik servise götürdüm 50 liraya yaptılar.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yagizbogac

yagizbogac

Üye
dostum sen bi harikasın:) tesekkurler:)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ya kardeş nasıl olucak bu anlamadım c:\data\lifeblog\database\lifeblog.db böyle bişey bulamadım ben bi yardım edermisiniz

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya kardeş nasıl olucak bu anlamadım c:\data\lifeblog\database\lifeblog.db böyle bişey bulamadım ben bi yardım edermisiniz
X-plore ile bakıyorşun değilmi sildiysen telefonu kapat aç

cabek33

Üye
telefonu bozuyor buuuuuuuuuuuuuuuuu

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kinger1905

kinger1905

Üye
arkadaslar emegınıze saglık yaptım ama ben ram ı nasıl gorebılırım bılmıorum yardımcı olursanız sevınırım???

acati

acati

Üye
jbaktaskman N73 e kurulmadı :off:

99problems

Üye
çok sağol kardeşim çok güzel anlatmışsın..

futbol123

futbol123

Üye
saolasın

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşım bu jbaktaskmanı ben indirdim ama telefon yüklemeyi kabul etmiyorki nasılolacak anlamadımki tlf n73ama

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar emegınıze saglık yaptım ama ben ram ı nasıl gorebılırım bılmıorum yardımcı olursanız sevınırım???
jbaktaskmanda ayarlara ordan program ayarlarından hafızayı yukarada görter seçeneğini işaretle

Ayrıca x plorede d sürücüsü ramı gösterir

arkadaşım bu jbaktaskmanı ben indirdim ama telefon yüklemeyi kabul etmiyorki nasılolacak anlamadımki tlf n73ama
Arkadaşlar unsigned ise proğramı sertifikalamalısınız veya telefonunu hacklemelişiniz

çok sağol kardeşim çok güzel anlatmışsın..
rica ederim

Üst Alt