N73 ün bu işleme kesinlikle ihtiyacı var malum alet acayip kasıyor :S
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi finike_ru' Alıntı: Kardeş benim telin ram düsük mesaj gelse radyo kapanıyor. Nasıl yükselir. Genişletmek için tıkla ... çok sayıda oyun program yüklediyseniz ondandır format atmanız gerek
finike_ru' Alıntı: Kardeş benim telin ram düsük mesaj gelse radyo kapanıyor. Nasıl yükselir. Genişletmek için tıkla ... çok sayıda oyun program yüklediyseniz ondandır format atmanız gerek
Nadir Emekli Yönetici korayyzb' Alıntı: 5530 da işe yararmı acaba???? Genişletmek için tıkla ... 5530 da lifeblog yok..
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi sonicorcist' Alıntı: bende lifeblog die bir işlem yok --------------- Ekleme --------------- E65 Genişletmek için tıkla ... e65 i pek bilmiyorum kardeş
sonicorcist' Alıntı: bende lifeblog die bir işlem yok --------------- Ekleme --------------- E65 Genişletmek için tıkla ... e65 i pek bilmiyorum kardeş
bioburak Üye E 65 de lifeblogu dasyası yok bi de 102072c4 klasörü yok olmuyo bu işlemler E 65 de malesef başka yol denemek gerekiyo
E 65 de lifeblogu dasyası yok bi de 102072c4 klasörü yok olmuyo bu işlemler E 65 de malesef başka yol denemek gerekiyo
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi ramco54' Alıntı: N 95 8gb da ise yaradi ram yukseldi tesekkurler . Genişletmek için tıkla ... rica ederim
ramco54' Alıntı: N 95 8gb da ise yaradi ram yukseldi tesekkurler . Genişletmek için tıkla ... rica ederim
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi Muhtemelen lifeblog uygulaması olan telefonlarda bulunur burdaki işlemler n73 te yapılmıştır
yasirtaha Üye bu jbaktaskman nasıl n73e yükleniyor birde o konuyu yazarsanız sevinirim desteklenmiyor
lestatahmet Üye acayiiiiipppp derecede sagol ya çok işe yaradı gerçekten ne diyiceğimi bilmiyorum Allah senden razı olsun.
acayiiiiipppp derecede sagol ya çok işe yaradı gerçekten ne diyiceğimi bilmiyorum Allah senden razı olsun.
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi hrnblt' Alıntı: bu jbaktaskman nasıl n73e yükleniyor birde o konuyu yazarsanız sevinirim desteklenmiyor Genişletmek için tıkla ... forumda mevcut o konu direk telefona yükleyin yani nasıl desteklenmiyorki --------------- Ekleme --------------- lestatahmet' Alıntı: acayiiiiipppp derecede sagol ya çok işe yaradı gerçekten ne diyiceğimi bilmiyorum Allah senden razı olsun. Genişletmek için tıkla ... Ne demek rica ederim
hrnblt' Alıntı: bu jbaktaskman nasıl n73e yükleniyor birde o konuyu yazarsanız sevinirim desteklenmiyor Genişletmek için tıkla ... forumda mevcut o konu direk telefona yükleyin yani nasıl desteklenmiyorki --------------- Ekleme --------------- lestatahmet' Alıntı: acayiiiiipppp derecede sagol ya çok işe yaradı gerçekten ne diyiceğimi bilmiyorum Allah senden razı olsun. Genişletmek için tıkla ... Ne demek rica ederim