Mehmet
Emekli Yönetici
Lifeblogu Etkisiz Hale Getirme n73vb telefonlar(telefon ram müthiş yükseliyor)
arkadaşlar. lifeblogu açtığımda telefonun hafızası dolu lifeblog kapanıyor yazıyordu şimdi açtığımda ise lifeblog veritabanına erişilemiyor diyor ve hafıza sorunu da kalmadı.şimdi aşama aşama hareket edelim 1-Activefile(jbaktaskman da olabilir) adlı programa ihtiyacımız var yoksa telefonunuza yükleyin 2-programı açıp İşlemler e girip LifeblogDBSERVER.exe nin işlemini sonlandıralım. 3-Sonra xplore ile c:\data\lifeblog\database\lifeblog.dbdosyasının üstüne gelip silin 4-Telefonu yeniden başlatıp sonra 2. adımı tekrarlayalım. 5-Tekrar c:\data\lifeblog\database\lifeblog.db dosyasının üstüne gelip xplore ile 6 tuşuna basıp Gizli ve SaltOkunur tarafını EVET yapın. 6-Ve son olarak telefonu yeniden başlatın.hayırlı olsun NOT=ben denedim zararını görmedim.gören olursa mesul değilim. Lifeblogu tekrar açmak isterseniz 5. adımda yaptığınız gizli ve salt okunur taraflarını hayır olarak işaretlemeniz yeterli olacaktır.Hadi kolay gelsin (alıntıdır emanullaha teşekkürler)(düzenleme ve resimler bana aittir)
evet arkadaşlar ben bunu n73 te uyguladım lifeblog devre dışı kaldı
müthiş faydasını gördüm sizlerle paylaşmak istedim işte farklar eskiden telefon bekleme modundayken ram en fazla 15 mb olurdu şimdi 20 mb geçiyo nerdeyse
telefon hafızasıda müthiş yükseldi eğer teliniz hackliyse c/private/102072c4 klasörünü silin
ve gördügünüz gibi tel hafızası 40 mb geçiyor eskiden sadece opera mini bütün rami kaplıyodu ama şimdi opera mini çalışırken 10 mb boş yer kalıyo
ve eskiden başka bişey örneğin mesajlar ayarlar filan açınca opera ram yetmezliğinden kendini kapanıyodu ama şimdi sorun ortadan kalktı
gördünüz gibi 7 farklı işlem çalışıyor ama hala 6 mb yer boş en son çıkan tellerde ram yüksek olduğu için fazla sorun olmaz ama özellikle n73 kullanıcılarının çok işini yarayacaktır deneyin farkı görün herkese kolay gelsin işinize yararsa teşekkürü eksik etmeyin
evet arkadaşlar ben bunu n73 te uyguladım lifeblog devre dışı kaldı
müthiş faydasını gördüm sizlerle paylaşmak istedim işte farklar eskiden telefon bekleme modundayken ram en fazla 15 mb olurdu şimdi 20 mb geçiyo nerdeyse
telefon hafızasıda müthiş yükseldi eğer teliniz hackliyse c/private/102072c4 klasörünü silin
ve gördügünüz gibi tel hafızası 40 mb geçiyor eskiden sadece opera mini bütün rami kaplıyodu ama şimdi opera mini çalışırken 10 mb boş yer kalıyo
ve eskiden başka bişey örneğin mesajlar ayarlar filan açınca opera ram yetmezliğinden kendini kapanıyodu ama şimdi sorun ortadan kalktı
gördünüz gibi 7 farklı işlem çalışıyor ama hala 6 mb yer boş en son çıkan tellerde ram yüksek olduğu için fazla sorun olmaz ama özellikle n73 kullanıcılarının çok işini yarayacaktır deneyin farkı görün herkese kolay gelsin işinize yararsa teşekkürü eksik etmeyin