Lifeblogu Etkisiz Hale Getirme n73vb telefonlar(telefon ram müthiş yükseliyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lifeblogu Etkisiz Hale Getirme n73vb telefonlar(telefon ram müthiş yükseliyor)
arkadaşlar. lifeblogu açtığımda telefonun hafızası dolu lifeblog kapanıyor yazıyordu şimdi açtığımda ise lifeblog veritabanına erişilemiyor diyor ve hafıza sorunu da kalmadı.şimdi aşama aşama hareket edelim 1-Activefile(jbaktaskman da olabilir) adlı programa ihtiyacımız var yoksa telefonunuza yükleyin 2-programı açıp İşlemler e girip LifeblogDBSERVER.exe nin işlemini sonlandıralım. 3-Sonra xplore ile c:\data\lifeblog\database\lifeblog.dbdosyasının üstüne gelip silin 4-Telefonu yeniden başlatıp sonra 2. adımı tekrarlayalım. 5-Tekrar c:\data\lifeblog\database\lifeblog.db dosyasının üstüne gelip xplore ile 6 tuşuna basıp Gizli ve SaltOkunur tarafını EVET yapın. 6-Ve son olarak telefonu yeniden başlatın.hayırlı olsun NOT=ben denedim zararını görmedim.gören olursa mesul değilim. Lifeblogu tekrar açmak isterseniz 5. adımda yaptığınız gizli ve salt okunur taraflarını hayır olarak işaretlemeniz yeterli olacaktır.Hadi kolay gelsin (alıntıdır emanullaha teşekkürler)(düzenleme ve resimler bana aittir)
evet arkadaşlar ben bunu n73 te uyguladım lifeblog devre dışı kaldı
müthiş faydasını gördüm sizlerle paylaşmak istedim işte farklar eskiden telefon bekleme modundayken ram en fazla 15 mb olurdu şimdi 20 mb geçiyo nerdeyse

telefon hafızasıda müthiş yükseldi eğer teliniz hackliyse c/private/102072c4 klasörünü silin

ve gördügünüz gibi tel hafızası 40 mb geçiyor eskiden sadece opera mini bütün rami kaplıyodu ama şimdi opera mini çalışırken 10 mb boş yer kalıyo

ve eskiden başka bişey örneğin mesajlar ayarlar filan açınca opera ram yetmezliğinden kendini kapanıyodu ama şimdi sorun ortadan kalktı

gördünüz gibi 7 farklı işlem çalışıyor ama hala 6 mb yer boş en son çıkan tellerde ram yüksek olduğu için fazla sorun olmaz ama özellikle n73 kullanıcılarının çok işini yarayacaktır deneyin farkı görün herkese kolay gelsin işinize yararsa teşekkürü eksik etmeyin

• Beğen
Tepkiler: amedamed21, halil ibrock, ladrex84 ve 10 diğerleri

Berlin Boleyn

çok karışık yaf

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aslında çok basit size öyle geliyo

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Sağol kardeşim. Yapacağım işlemler arasına alıyorum. Ilk fırsatta yapmayı deneyeceğim. Aynı dert bende de var, sorun çözülürse süper olacak. Teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağol bu güzel paylaşımın için..

Symbiont

Üye
Bende Yapcağım Hatta azıcıkta ben Mdlarım windows 3.1 bile çalışır belki

merakli1i

merakli1i

Üye
umarım dediğin gibi oolur dur bakalım.. zaten tel hafızasını çoğaltmak için 5mb free diye bi program var o bayaa işe yarıyo haberiniz olsun

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bende 5mb yukselmedi zaten jbak taskmanı da sevmez oldum kapatmıyor bende işlemleri teşekkürler sayende elle kapatmaktan kurtuldum :)

merakli1i

merakli1i

Üye
ben günlük datebase i siliyordum ama bu daha kesin çözüm oldu saol bilader..

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Teşekkürler bilgi için ama benim ram 15i yukarı geçmedi.

deRthLi

Üye
ya biz 6300 dioz sız n73 dionuz nasL bişi anLamadım:@:@

serbest888

serbest888

Üye
N70'e bir faydası olurmu

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N70 te lifeblog varmı

otman

Üye
kardeş telefonum hackli ama 10207c4 isimli klasör yok privatenin içinde

ozcan6767

Üye
teşekkürler... dediklerini yaptım 20 mb oluyo ve hatta en son 20.8mb gördüm rami

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt