Lifeblogu Etkisiz Hale Getirme n73vb telefonlar(telefon ram müthiş yükseliyor) resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tel hackli olmadan sistem dosyalarına nasıl ulaşacaksınki zaten

sarp59

Üye
ona bakarsan benim tel hacklı değil nasıl sistem dosyalarına ulaşabiliyorum yazdıkların hepsine ulaşıyorum ama

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam yaparsında private dosyalarına giremezsin

emre_94

emre_94

Üye
Ben lifeblog.db dosyasını salt okunur veya gizli yapmak istediğimde xplore programı dosya özellikleri değiştirilemez gibi birşey diyor bir yardımcı olur musun?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lifeblog dbserver exe işlemini sonlandırdın mi 2.madde konu başındaki

berknet

berknet

Üye
Saol

Εthnic

Εthnic

Üye
gercekten ışe yaradı. opera mobile smartphone de bile telefon kasılmıyor. ellerine sağlık

emre_94

emre_94

Üye
Yapmıştım teli açıp kapattıktan sonra tekrar yapmayı unutmuşum sağolasın ama ben lifeblog db dosyasını hem salt okunur hemde gizli kısmına işaret koydum ram de bir artış yok hangisini işaretlemeliyim??

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hem salt okunur hem gizli olarak işaretlemelisin

emre_94

emre_94

Üye
İkisinide işaretledim ramde bir artış yok ama sağolasın yinede emek verdin eksik olma

oyunzone

oyunzone

Üye
dediklerini uyguladım lifeblog kapandı ama ramde tık yok

tel hafızası uçmuş sende dediğin private klasörünü sildim yine tık yok yardım et lütfen

kemal21

kemal21

Üye
çok sağol süper olmuş

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dediklerini uyguladım lifeblog kapandı ama ramde tık yok
tel hafızası uçmuş sende dediğin private klasörünü sildim yine tık yok yardım et lütfen
telefonda aşırı derecede oyun program yüklüyse o yüzden olabilir

oyunzone

oyunzone

Üye
telefonda aşırı derecede oyun program yüklüyse o yüzden olabilir

yani kabul ediyorum bayağı bi oyun var ama en azından bi kırtık oynamazmı ya lifeblog kapandı saol ama tel hafızasını nasıl 40mb yaptın bnm tüm uygulamalar hafıza kartında yardım et dostum senin tel tam istediğim gibi ram i ve tel hafızası :D çoık heycanlandım öle olacak diye ama olmadı :(

yardımm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefondaki gereksiz oyun ve programları sil veya telefon hafızasının yedeğini al bi format at unutma hafıza kartına yüklü uygulamalar da telefon hafızasında bir miktar yer kaplar

serkankay

Üye
Hocam öncelikle teşekkürler,
Telefonum hackli ve sistem dosyalarına erişim açık.
Söylediğiniz şekilde 2 numaralı kısmı yaparken işlemi sonlandır dediğimde Activefile kapanıyor. Buna kendim çözüm buldum Hello Carbide kullanarak işlemi sonlandırı seçiyorum ve işlem sonlandırılıyor.
Sonra 3 numaralı kısma geçip silmem gereken yeri siliyorum ancak telefonu yeniden başlat dediğimde active file tepki vermiyor. Bunu da başka dosya yönetiçi kullanarak yapıyorum.
Telefon açıldığında 2 numaralı kısmı tekrar hello carbide kullanarak işlemi sonlandırıyorum.
4 numaralı kısımda da gizli ve salt seçenekleri 'evet' olarak seçip seçenekleri tıkladığımda hello carbıdi kullanmış olmama rağmen active file kapanıyor ve teli kapatıp açtığımda herşey eski haline dönüyor.
yardım lütfen

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam öncelikle teşekkürler,
Telefonum hackli ve sistem dosyalarına erişim açık.
Söylediğiniz şekilde 2 numaralı kısmı yaparken işlemi sonlandır dediğimde Activefile kapanıyor. Buna kendim çözüm buldum Hello Carbide kullanarak işlemi sonlandırı seçiyorum ve işlem sonlandırılıyor.
Sonra 3 numaralı kısma geçip silmem gereken yeri siliyorum ancak telefonu yeniden başlat dediğimde active file tepki vermiyor. Bunu da başka dosya yönetiçi kullanarak yapıyorum.
Telefon açıldığında 2 numaralı kısmı tekrar hello carbide kullanarak işlemi sonlandırıyorum.
4 numaralı kısımda da gizli ve salt seçenekleri 'evet' olarak seçip seçenekleri tıkladığımda hello carbıdi kullanmış olmama rağmen active file kapanıyor ve teli kapatıp açtığımda herşey eski haline dönüyor.
yardım lütfen

aktive file yerine jbaktaskman kullan birde öyle dene ben jbaktaskmanla tek seferde yaptım başka hiç birşey kullanmadım ve hiç sorun olmadı

Cynical

Cynical

Üye
Yararlı bilgiler, sağolasın. Iki, üç arkadaş işlemler sonucu RAM'de bir artış olmadığını söylemişler. Eğer bu işlemlerden önce Lifeblog'un kendi menüsünden etkisizleştirmişseniz pek bir faydası olmaz zaten. Ancak RAM optimasyonuna faydası olduğu kesin.

sarp59

Üye
evet serkankay aynısı bendede oluyor ya bu işe yarıyormu geçekten ram artıyormu ordaki denilen klasörü silersek ne olur

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet serkankay aynısı bendede oluyor ya bu işe yarıyormu geçekten ram artıyormu ordaki denilen klasörü silersek ne olur
ordaki klasörü silince telefon hafızası 5mb yükselir

Üst Alt