telefonda aşırı derecede oyun program yüklüyse o yüzden olabilirdediklerini uyguladım lifeblog kapandı ama ramde tık yok
tel hafızası uçmuş sende dediğin private klasörünü sildim yine tık yok yardım et lütfen
telefonda aşırı derecede oyun program yüklüyse o yüzden olabilir
çoık heycanlandım öle olacak diye ama olmadı 
Hocam öncelikle teşekkürler,
Telefonum hackli ve sistem dosyalarına erişim açık.
Söylediğiniz şekilde 2 numaralı kısmı yaparken işlemi sonlandır dediğimde Activefile kapanıyor. Buna kendim çözüm buldum Hello Carbide kullanarak işlemi sonlandırı seçiyorum ve işlem sonlandırılıyor.
Sonra 3 numaralı kısma geçip silmem gereken yeri siliyorum ancak telefonu yeniden başlat dediğimde active file tepki vermiyor. Bunu da başka dosya yönetiçi kullanarak yapıyorum.
Telefon açıldığında 2 numaralı kısmı tekrar hello carbide kullanarak işlemi sonlandırıyorum.
4 numaralı kısımda da gizli ve salt seçenekleri 'evet' olarak seçip seçenekleri tıkladığımda hello carbıdi kullanmış olmama rağmen active file kapanıyor ve teli kapatıp açtığımda herşey eski haline dönüyor.
yardım lütfen
ordaki klasörü silince telefon hafızası 5mb yükselirevet serkankay aynısı bendede oluyor ya bu işe yarıyormu geçekten ram artıyormu ordaki denilen klasörü silersek ne olur