Lgku990- ''etkin olmayan usim'' problemi :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
Lgku990- ''etkin olmayan usim'' problemi :(
ARKADASLAR LUTFEN BANA YARDIMCI OLUN!

1 AY ONCE ALMISTIM TELEFONU SONRA SIKILDIM VE SATMAYA KARAR VERDİM COK UNLU BİR 2.EL SİTESİNE İLAN VERDİM TUFAN SAFRAN ADINDA BİR HIRSIZ.!

BU TELEFONU ALDI ANLASTIK SONRA TURLU BAHANELERLE BANA BU TELEFONUN KACAK OLDUGUNU VE SİM KARTINI ACMADIGINI SOYLEDİ.

BEN COK SASIRDIM CUNKI TELEFON İMEİ KAYITLIYDI VE BENDE SORUNSUZ CALISIYORDU. NEYSE 1 HAFTA SONRA BANA GERİ GONDERDİ ( TABİ BU ARADA BENDEN 40 LİRA İSTEDİ 20 SİNİ GONDERDİM 20 SİNİDE BANA KENDİ TELEFONUNU GONDERİNCE VERECEKTİM .

BU 20 LİRAYI TELEFONU TAMİR ETTİRMEK İÇİN İSTEMİŞTİ) VE BUGUN SİM KARTIMI TAKTIGIMDA ''ETKİN OLMAYAN USİM'' UYARISI İLE KARSILASIP TELEFONUN SU ANDA AVEA HATTI AKTİF DEGİL HİÇ Bİ YER ARANMIYOR BE HİÇ Bİ MJS GONDERİLEMİYOR. LUTFEN YARDIM EDİN HİÇ BİR ÇÖZÜM YOLU YOKMUDUR . İMEİSİNE SİMDİ BAKTIM GENE ESKİSİ GİBİ. SORUN NEDİR ACİL YARDIM :bilmm :ağlarım:

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar hiçmi bilginiz yoktur allah rızası içiçn 1 yardım edin ya .! telefon kullanılamaz halde sebekeye baglanmıyor arama yapmıyor . basına boyle sey gelen olmadımı hiç.

KaRiZmA_00_

Üye
arkadaşlar aynı problem ben de de ortaya çıktı telefon şebekeden çıktı yani şehir dışına çıktım sadece acil aramalar dedi sonrasında hiç sebeke gelmedi ETKİN OLMAYAN USİM yazısı çıktı ne yapmama lazım lütfen acil yardım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt