Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kesinlikle biz erkeklerde rahatlıkla kullanırız diyeceğim ama bayanlar bu işi şimdi bize yüklerler falan
lolaman
Üye
Bizim makine bosh roxxx silence pro valla hiç ses çıkarmıyor neredeyse eskinden televizyonda film izlerken annem açardı süpürgeyi filmi duymazdım şimdi sesini duyuyorum
Bizim makine bosh roxxx silence pro valla hiç ses çıkarmıyor neredeyse eskinden televizyonda film izlerken annem açardı süpürgeyi filmi duymazdım şimdi sesini duyuyorum
bizde vardı bir tane markasını hatırlamıyorum, fakat annem onu bir açıyor yok böyle birşey.. vuuuuuuuuuuuuu diye bir başlıyor mübarek ne ses ne gürültü.. son ses ev sinema sistemini açıyorum filmi duyabilmek için ama arçelik olması lazımdı markası
william75
Üye
Konu Sahibi
toz torbasızdı değil mi bu?
technoshark
Üye
Lg nin ürünü toz torbasız ama bizimkisinde kağıttan torba vardı
en güzel torbayla falan uğraşmayacaksınız tabiki ancak kafama bir soru takıldı ... Bu toz torbasız bölgesi tozları topluyor.. bakteri arındırmasın içerisinde ?
en güzel torbayla falan uğraşmayacaksınız tabiki ancak kafama bir soru takıldı ... Bu toz torbasız bölgesi tozları topluyor.. bakteri arındırmasın içerisinde ?
sonuçta tozların toplandığı hazneyi yıkayabiliyorsunuz.. o yüzden bakteriler konusunda endişelenmeye gerek yok
bu arada bu makine "follow me" olarak adlandırılıyormuş..
technoshark
Üye
Videonun başında zaten arkadaş follow me diye başlıyor
Tamam o zaman içim birazcık daha rahatladı gerçekten. teşekkür ederim