y n s c n
Üye
Üreticiler gingerbreak güncellemesi çıkardıkça froyo kullanımı düşüyor haberiniz var mı ?
Ayrıca bana laf oyunu yapmayın 2.2'nin 2.3'ten stabil olma sebeplerini söyleyin söyleyemiyorsanızda uzatmayın
Tamam cocuk, egonu tatmin etmeye devam etSana uzun uzun burda açıklama yapmak isterim ama sen ondanda anlamazsın yani nafile..
Evet evet 2.3 sorunsuz ve daha stabil abisi
Laf oyunu yapma diyorum bana 2.2'nin 2.3'ten stabil olma sebeplerini söyle ya da konuşma daha
Stabil kullanım nasıl açıklanabilir ? Kullanınca anlarsın ancak. Örneğin menü geçişleri. Aradaki kaymalar,dalgalanmalar vesaire.. Bunların hepsi mevcut 2.3'te..
Ve daha açıklayamadığım buglar..
Kullanıyorum işte 2.2'de canlı duvar kağıdı eklemek telefonu inanılmaz derecede yavaşlatırken 2.3'de bu yok ?
Arkaplanda ki uygulamalar hızı düşürürken 2.2'de, 2.3'de o kadar hissedilmiyor.
2.2'de 1.5 gün giden bataryam , 2.3'lü telefonum 1.4 ghz işlemcisi olmasına rağmen 2.5 güne çıktı.
Daha ne sayayım.
Canım kardeşim o kasma sorunu gereksiz uygulamalarından dolayı ramini etkiliyor. Sen 2.3'e geçince belkide gereksiz uygulama kalmadı ? Bunu bilemezsin.
Ayrıca batarya ömrünü işlemciyle nasıl bağdaştırdın onuda anlayamadım
Bence başka bişey sayma saydıkça batıyosun
İşlemcinin gücünü bataryayla bağdaştıracağım tabi ki. İşlemci epey güc harcıyor çünkü.
Galaxy S2 Dual Core, işlemci o kadar güç harcıyor ki şarjı bir gün zor gidiyor. HTC Sensation da öyle..
Ayni kullanimla 2.2 1.5 gun, 2.3 2.5 gun gidiyor..Amaan ne kadar laf anlatsam boş.İşlemciyi kullanmazsan neden o kadar güç harcasın ? Senin iddia ettiğin farklı bişey.
Ayni kullanimla 2.2 1.5 gun, 2.3 2.5 gun gidiyor..Amaan ne kadar laf anlatsam boş.
Sadece nova ekran için bile alınır media markt'ta inceleme kullanma fırsatı buldum ekranı çok iyi
Nova display ekran olayı daha önce hiçbir telefonda kullanılmamıştır bunuda eklemek isterim.
LG Optimus Black'in kalitesini, ön kamerasını ve Nova Display ekranından geçtim en iyi özelliklerinden biri uzaktan yardımdır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?