LG Optimus Black Paylaşım Alanı

Sponsorlu Bağlantılar

paganini58

paganini58

Üye
tercih senin kardeşim hangisini istiyorsan en kısa zamanda ona sahip olursun umarım ama ben senin yerinde olsaydım GS II bile tercih etmezdim optimus 3d ya da optimus 2x alırdım. hakkında hayırlısı problemlerin en kısa zamanda çözülsün ...

kukilio

Üye
Off diyorum nonamex süper bir iş çıkartmışsın gerçekten eline koluna sağlık....

Bu güzel olucak... Eywallah süpersin

----------Eklendi @ 22:51:14 ---------- Yazıldı @ 22:46:04 ----------

AppControl_v1.4.15.apk
Adobe Reader_v10.0.0.apk 1569
Advanced Task Killer Free_v1.9.6B73.apk
AudioManager Pro_v2.1.7.apk
Barkod Tarayıcısı_v3.53.apk
Bluetooth File Transfer_v4.30.apk
Call Radiation Indicator_v1.1.apk
City at Night_v1.09b.apk
deciBel_v0.7.6.apk
Applanet_v2.8.0.5.apk

Bende bunları buldum hepsi bi arada umarım işinize yarar.. :)

klasörün içinde yazıyor bilginize ..
Paylaşım için teşekkürler :) Fakat rar nedir ?

gercori

Üye
Arkadaslar kilit ve anaekran tuşlari fotograf ve ekran alintisi yapiyor

• Beğen
Tepkiler: seymen16 ve paganini58

scenery

Üye
umarım biri bana yardımcı olabilir :(
v10b yükledim turkcell uygulamaları da gitti radyo geldi
ama ben nete bağlanamıyorum hiç birşekilde 'mevcut şebeke yok' diyor
wifi de kilitli bir adres bulmazsa bağlanıyor yoksa bağlanmıyor
var mı bunu düzeltmenin bir yolu?

paganini58

paganini58

Üye

telefounu bir fabrika ayarlarına geri döndermeyi denermisin arkadaşım ... Muhtemelen sıkıntıların geçecektir. Deneyip dönüt verir isen sevinirim...

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
LG Bölümünü takip eden bazı Nokia'cı Symbian'cılarda telefonum bozuldu diye bayram ediyorlar ya yuh diyorum başka bir şey demiyorum..
geçmiş olsun ben bu tlfumun yanına 2nci tlf olarak birçok tlf aldım lg deki memnuniyet çok farklı

kukilio

Üye
technoshark kardeşim şu rar şifresi tutmuyo nedir acaba doğrusu versen bi zahmet ? Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
winrar dosyası :S winrarla sıkıştırılmış dosya bunlar arkadaşım onları winrar adlı program vasıtasıyla açman yeterli olucaktır :good:

----------Eklendi @ 14:22:21 ---------- Yazıldı @ 14:20:21 ----------

internete hat üzerinden mi bağlanmayı deniyorsunuz ? tekrardan net ayarlarınızı yaptırmanız gerekebilir.

kukilio

Üye
Aslına bakarsan tamamen yanlış cümle kuruyorum technoshark :/ :) winrar'ın ne olduğu hakkında bilgim var da sormaya çalıştığım winrar şifresi ? yani verdiğin şifreyi yazıyorum fakat hata veriyor ? Kusuruma bakmayasın. Teşekkürler..

huseyinos

huseyinos

Üye
Arkadaşlar N8 gibi FM verici programı varmı ?

ladyatalante

Üye
Çok teşekkür ederim.

huseyinos

huseyinos

Üye
Nonamex neden cezalı bilmiyorum ama forumun tadı kaçtı bence.

hazar07

hazar07

Üye
Programı telefonunuza kurun, Ayarlar > uygulamalar > geliştirme > USB hata ayıklamaya tik koyun. Gingerbreak üzerinde root device tuşuna basın. 15-20 saniye sonra cihaz root olmuş şekilde yeniden başlayacak :oke:

Abi bunu aynen yaptım fakat sen 15-20 saniye demene rağmen hala rooting diyo baya zaman geçti yani,ne yapmam lazım bu durumda yardımcı olursan sevinirim

paganini58

paganini58

Üye
Programı telefonunuza kurun, Ayarlar > uygulamalar > geliştirme > USB hata ayıklamaya tik koyun. Gingerbreak üzerinde root device tuşuna basın. 15-20 saniye sonra cihaz root olmuş şekilde yeniden başlayacak :oke:

Abi bunu aynen yaptım fakat sen 15-20 saniye demene rağmen hala rooting diyo baya zaman geçti yani,ne yapmam lazım bu durumda yardımcı olursan sevinirim

Sen hangi romu kullanıyorsun bu çok önemli gingerbreak ile root işlemi v10a v10b v11a v11b lerde çalışıyor başka herhangi bir sürümde çalışmaz. Usb hata ayıklamayı işaretlemişsin yazıdan onu anlıyorum hafıza kartını çıkartmadan aynı işlemleri tekrarlarla sorunun çözülür. tekrarlarıyorum kullandığın rom önemli iyi forumlar...

hazar07

hazar07

Üye
Sen hangi romu kullanıyorsun bu çok önemli gingerbreak ile root işlemi v10a v10b v11a v11b lerde çalışıyor başka herhangi bir sürümde çalışmaz. Usb hata ayıklamayı işaretlemişsin yazıdan onu anlıyorum hafıza kartını çıkartmadan aynı işlemleri tekrarlarla sorunun çözülür. tekrarlarıyorum kullandığın rom önemli iyi forumlar...

Ustam ben LG'nin mobile update programını kullanarak rom yukledim o da V10C yuklemiş bunun root'u nasıldır ki:S
Ayrıca önce v10b yuklemiştim ama onda türkçe karakter sorunu yarattı onun için sonra v10c yukledim.sence en iyisi hangisidir?

paganini58

paganini58

Üye
radyosuz ve türkçe karakter sorunu olmayan vede gingerbreak ile root edebileceğin sürüm v10b dir root ettikten sonra bir kaç uygulamayı kaldırırsın daha işlevsel olur.

Foruma genel arkaaşlar türkiye romlarında telefon çok fazlaca ram bellek kullanıyor buda ister istemez yavaşlaması demektir. türkçe karakter sıkıntısı yapmaz iseniz bende şu anda v11c var (rootlu) 260 boşta beklerken ki ram kısmı tercih sizin türkiye romlarında bu rakam en fazla 180 oluyor bilginize.

v10a v10b v11a v11b dışındaki romları nasıl root edersiniz konu açmıştım arkadaşlar oraya bir bakın

http://www.maxicep.com/android-genel-destek/lg-p970-optimus-black-turkiye-v10c-ve-uzeri-icin-root-islemi-541377.html

b
uradaki adımları tek tek uygular iseniz sorunsuz cihazınızı root etmiş olursunuz...

• Beğen
Tepkiler: hazar07 ve .S.W.A.T.
technoshark

technoshark

Üye
optimus black güncellemesiyle v11c çıkmış arkadaşlar bilginiz varmı ...

Masha

Masha

Üye
LG Optimus Black ekran korumalığı için ne gibi bir önlem almalıyım. Bir kaç ürün tavsiye edecek olan var mı ?

hazar07

hazar07

Üye
radyosuz ve türkçe karakter sorunu olmayan vede gingerbreak ile root edebileceğin sürüm v10b dir root ettikten sonra bir kaç uygulamayı kaldırırsın daha işlevsel olur.

Foruma genel arkaaşlar türkiye romlarında telefon çok fazlaca ram bellek kullanıyor buda ister istemez yavaşlaması demektir. türkçe karakter sıkıntısı yapmaz iseniz bende şu anda v11c var (rootlu) 260 boşta beklerken ki ram kısmı tercih sizin türkiye romlarında bu rakam en fazla 180 oluyor bilginize.

v10a v10b v11a v11b dışındaki romları nasıl root edersiniz konu açmıştım arkadaşlar oraya bir bakın

http://www.maxicep.com/android-genel-destek/lg-p970-optimus-black-turkiye-v10c-ve-uzeri-icin-root-islemi-541377.html

b
uradaki adımları tek tek uygular iseniz sorunsuz cihazınızı root etmiş olursunuz...

Eyvallah dostum çok sağol :oke: Hemen deniyorum.

----------Eklendi @ 19:12:18 ---------- Yazıldı @ 19:03:50 ----------

paganini58 dostum seni de yoruyoruz ama bikaç sorun var. oncelikle telefon usb hata ayıklama modunda bilgiayara baglı olacak değil mi? ayrıca ben root.rar diye bir dosya göremedim!

Üst Alt