LG Optimus Black Paylaşım Alanı

Sponsorlu Bağlantılar

technoshark

technoshark

Üye
evet LG nin sitesinde var güncelleştirme yapayım dedim v11c oldu bende şaşırdım (: yetişemiyorum (:

paganini58

paganini58

Üye
Eyvallah dostum çok sağol :oke: Hemen deniyorum.

----------Eklendi @ 19:12:18 ---------- Yazıldı @ 19:03:50 ----------

paganini58 dostum seni de yoruyoruz ama bikaç sorun var. oncelikle telefon usb hata ayıklama modunda bilgiayara baglı olacak değil mi? ayrıca ben root.rar diye bir dosya göremedim!

evet kardeşim usb hata ayıklama modu aktif olmalı
dosyayıda tekrar ekliyorum umarım silinmeden indirirsin.
yazan işlem adımlarını bire bir uygulamalısın "cmd" yi çalıştırdıktan sonra kopyala yapıştır kullanbilirsin saygılar.

yeni link... u arada bu linkten indirdiklerini direk c:/ içine çıkar diğer adımları uygula ben hazırladım. yani superone.. tıkladıktan sonra pencereleri kapat cmd yi aç komut satırana cd adb yazarak işlemlere başla. fakat cmd ye girdiğinde dikkat et sol en başta c:/ kısmını görene kadar cd.. yaz entere bas saygılar iyi forumlar...

technoshark

technoshark

Üye
Ben root işlemini gerçekleştiremedim malesef, sanırım işletim sistemim windows 7 diye olsa gerek

paganini58

paganini58

Üye
Ben root işlemini gerçekleştiremedim malesef, sanırım işletim sistemim windows 7 diye olsa gerek

kesinlikle bir win xp ye ihtiyacınız var bundan kaygı yok bu telefondaki işlemler xp ile daha başarılı oluyor kardeşim bu birincisi.

v11c sürümüde bilinen yollarla root olmuyor açtığım konududaki gibi komut sistemi olan şekliyle root ettim başarılı bir sürüm 7-8 gündür kullanıyorum sarj konusunda iyi değil v10 lar sanki biraz daha uzun gibi ama telefon acayip hızlı go launcher live wallpaper ile kullanıyorum nerdeyse hiç kasılma yok eski sürümlerde hissedilir derecede kasılırdı. video problemi yok kamera iyi boşta bekler iken 240 mb boşluk var telefon rahat oyun performansını denemedim ama iyidir muhtemelen bu şekilde...

Ocean258

Ocean258

Üye
maşallahhh paylasımlar ıcın tesekkurler hepınıze arkadaslar..

• Beğen
Tepkiler: paganini58
huseyinos

huseyinos

Üye
evet LG nin sitesinde var güncelleştirme yapayım dedim v11c oldu bende şaşırdım (: yetişemiyorum (:
Lg desteği aradım v11c çıkmış diye verdiği cepa aynen şu ''V11C mi ? Nedir anlamadım :)) bastım fırçayı kapattım yüzüne iki saat anlatsam anlamazdı zaten sürüm diyorum 2.3 gelmedi diyor hayır rom diyorum v11 c diyorum yok oyle birşey diyor allahım yaa.

Şimdi Destek ile görüştüm aynen şöyle oldu:

LG Destek: Merhaba, Hüseyin YALÇIN. Size nasıl yardımcı olabilirim?
Hüseyin YALÇIN: merhaba yazılım güncelleme için telefonumu bilgisayara bağlasam update edilen rom hangisi olur şuan v10c mevcut
LG Destek: aynısı
LG Destek: bu yüzden yapamazsınız
Hüseyin YALÇIN: bu gün arkadaş güncellemiş v11c olmuş anlayamadık
LG Destek: yurtdışı versiyonu yüklemiştir
LG Destek: bu durum garnti durumunuzu bozar
Hüseyin YALÇIN: hayır lg updater kullanarak yapmış herzaman yaptığı gibi şuanda şoka girmiş
LG Destek: şoka giren nedir
Hüseyin YALÇIN: arkadaş
LG Destek: :9
Hüseyin YALÇIN: telefon çalışıyor normail
LG Destek: web sitesinde son kontroll ettiğimizde
LG Destek: v10c vardı
LG Destek: yaznlışlıkla başka ülkeden yükleme yapmış olabilir
Hüseyin YALÇIN: artık yetişemiyoruz lg'nin hızına :D
LG Destek: hım
LG Destek: evet
Hüseyin YALÇIN: peki 2.3 ile ilgili gelişme varmı
LG Destek: türkiye için şuan yayınlanmadı
Hüseyin YALÇIN: çok teşekkür ederim ilginiz için
LG Destek: bişey değil
LG Destek: iyi günler
:D

technoshark

technoshark

Üye
kesinlikle bir win xp ye ihtiyacınız var bundan kaygı yok bu telefondaki işlemler xp ile daha başarılı oluyor kardeşim bu birincisi.

v11c sürümüde bilinen yollarla root olmuyor açtığım konududaki gibi komut sistemi olan şekliyle root ettim başarılı bir sürüm 7-8 gündür kullanıyorum sarj konusunda iyi değil v10 lar sanki biraz daha uzun gibi ama telefon acayip hızlı go launcher live wallpaper ile kullanıyorum nerdeyse hiç kasılma yok eski sürümlerde hissedilir derecede kasılırdı. video problemi yok kamera iyi boşta bekler iken 240 mb boşluk var telefon rahat oyun performansını denemedim ama iyidir muhtemelen bu şekilde...

artık akşama gittiğimde kısmet olursa yapacağım bu anlatılanları sanal bir pc kurarım kurcalarım.. burada yapamadım (: senin başka gözlemlerin var ise paylaşırsan güzel olur :)

----------Eklendi @ 15:47:18 ---------- Yazıldı @ 15:44:22 ----------

Lg desteği aradım v11c çıkmış diye verdiği cepa aynen şu ''V11C mi ? Nedir anlamadım :)) bastım fırçayı kapattım yüzüne iki saat anlatsam anlamazdı zaten sürüm diyorum 2.3 gelmedi diyor hayır rom diyorum v11 c diyorum yok oyle birşey diyor allahım yaa.

iyi yapmışsın :D haha güzeldi bu... çıktı üstadım lg nin sitedinden download edebilirsin ;)

huseyinos

huseyinos

Üye

Şimdi Destek ile görüştüm aynen şöyle oldu:

LG Destek: Merhaba, Hüseyin YALÇIN. Size nasıl yardımcı olabilirim?
Hüseyin YALÇIN: merhaba yazılım güncelleme için telefonumu bilgisayara bağlasam update edilen rom hangisi olur şuan v10c mevcut
LG Destek: aynısı
LG Destek: bu yüzden yapamazsınız
Hüseyin YALÇIN: bu gün arkadaş güncellemiş v11c olmuş anlayamadık
LG Destek: yurtdışı versiyonu yüklemiştir
LG Destek: bu durum garnti durumunuzu bozar
Hüseyin YALÇIN: hayır lg updater kullanarak yapmış herzaman yaptığı gibi şuanda şoka girmiş
LG Destek: şoka giren nedir
Hüseyin YALÇIN: arkadaş
LG Destek: :9
Hüseyin YALÇIN: telefon çalışıyor normail
LG Destek: web sitesinde son kontroll ettiğimizde
LG Destek: v10c vardı
LG Destek: yaznlışlıkla başka ülkeden yükleme yapmış olabilir
Hüseyin YALÇIN: artık yetişemiyoruz lg'nin hızına :D
LG Destek: hım
LG Destek: evet
Hüseyin YALÇIN: peki 2.3 ile ilgili gelişme varmı
LG Destek: türkiye için şuan yayınlanmadı
Hüseyin YALÇIN: çok teşekkür ederim ilginiz için
LG Destek: bişey değil
LG Destek: iyi günler
:D

Koptum yaa şoka girmiş kim Arkadaş :ehe

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Masha

Masha

Üye
Arkadaşlar bir soru sordum cevap verecek olan var mı? LG Optimus Black ekranı korumak için ne gibi bi önlem almalıyım tavsiye'si olan var mı ?

paganini58

paganini58

Üye
Arkadaşlar bir soru sordum cevap verecek olan var mı? LG Optimus Black ekranı korumak için ne gibi bi önlem almalıyım tavsiye'si olan var mı ?

ben ekran için ayna özelliği olan bir ekra koruyucu aldım arkası için ise netten bir slikon kılıf ve ya sert kılıf alabilirsiniz...

ir kontrol edin lütfen bende sadece silikon kılıf yerine sert olanlarında var saygılar... içerisinde ekran koruyucusuda var..

huseyinos

huseyinos

Üye
Nonamex ne yazıkki v11c güncelleme yok kardeş v10c var :(

technoshark

technoshark

Üye

şimdi ekran görüntüsünü çektim, bende v11c yazıyor :S

huseyinos

huseyinos

Üye

şimdi ekran görüntüsünü çektim, bende v11c yazıyor :S
Valla şaşılacak şey bende anlamadım nasıl oldu bu 3 kez denedim bende olmuyor yazılım v10c daha ilerisi yok.
Peki ne gibi bir değişim sözkonusu olsu sende v10c den farklımı ?

technoshark

technoshark

Üye
ekranda hız felan artışı konusunda bir şey fark etmedim... ekstra birşey varsada sanırım fark edemedim :D

huseyinos

huseyinos

Üye
ekranda hız felan artışı konusunda bir şey fark etmedim... ekstra birşey varsada sanırım fark edemedim :D
Sanırım ben birşey farkettim v10c yükledikten sonra akşam 6 olmadan şarj %25-30 seviyelerine inmeye başladı v10b de ertesi gün sabahı bu seviyeye geliyordu.

technoshark

technoshark

Üye
hım, v10c şarj ı fazla götürüyor diyorsun yani... hemen bende bugün test edeyim. bana öyle gelmedi :S fazla kullanıyor olmiyasın oyun felan ?

huseyinos

huseyinos

Üye
Aksine artık telefon 3 aydır bende pek elime alıp kurcalamıyorum alo demekten başka birşey yapmıyorum önceki versiyonda Task killer'de kapadığım pro'lar geri açılması zor oluyordu bu versiyonda kapar kapamaz tekrar açılıyorlar asıl sorun uygulamaların kapanmaması Örneğin Haritala programı kapndıktan yarım saat sonra fln açılıyordu bi şekilde idare ediyordum şimdi imkanı yok olmuyor birde Root ettim ama Root explorer işe yaramıyor istemediğim uygulamaları kaldıramıyorum v10c root sayfasındakileri uygulayarak root ettim.

technoshark

technoshark

Üye
pardon ya (: v10c root oluyorda farklı bir şekildeydi iyi bari rot etmişsin.......

O zaman biz v10b ye gerimi dönsek ne (:

Üst Alt