Paylaşım için teşekkürlerOff diyorum nonamex süper bir iş çıkartmışsın gerçekten eline koluna sağlık....
Bu güzel olucak... Eywallah süpersin
----------Eklendi @ 22:51:14 ---------- Yazıldı @ 22:46:04 ----------
AppControl_v1.4.15.apk
Adobe Reader_v10.0.0.apk 1569
Advanced Task Killer Free_v1.9.6B73.apk
AudioManager Pro_v2.1.7.apk
Barkod Tarayıcısı_v3.53.apk
Bluetooth File Transfer_v4.30.apk
Call Radiation Indicator_v1.1.apk
City at Night_v1.09b.apk
deciBel_v0.7.6.apk
Applanet_v2.8.0.5.apk
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende bunları buldum hepsi bi arada umarım işinize yarar..
klasörün içinde yazıyor bilginize ..
Fakat rar nedir ?umarım biri bana yardımcı olabilir
v10b yükledim turkcell uygulamaları da gitti radyo geldi
ama ben nete bağlanamıyorum hiç birşekilde 'mevcut şebeke yok' diyor
wifi de kilitli bir adres bulmazsa bağlanıyor yoksa bağlanmıyor
var mı bunu düzeltmenin bir yolu?
geçmiş olsun ben bu tlfumun yanına 2nci tlf olarak birçok tlf aldım lg deki memnuniyet çok farklıLG Bölümünü takip eden bazı Nokia'cı Symbian'cılarda telefonum bozuldu diye bayram ediyorlar ya yuh diyorum başka bir şey demiyorum..

umarım biri bana yardımcı olabilir
v10b yükledim turkcell uygulamaları da gitti radyo geldi
ama ben nete bağlanamıyorum hiç birşekilde 'mevcut şebeke yok' diyor
wifi de kilitli bir adres bulmazsa bağlanıyor yoksa bağlanmıyor
var mı bunu düzeltmenin bir yolu?
winrar'ın ne olduğu hakkında bilgim var da sormaya çalıştığım winrar şifresi ? yani verdiğin şifreyi yazıyorum fakat hata veriyor ? Kusuruma bakmayasın. Teşekkürler..
Programı telefonunuza kurun, Ayarlar > uygulamalar > geliştirme > USB hata ayıklamaya tik koyun. Gingerbreak üzerinde root device tuşuna basın. 15-20 saniye sonra cihaz root olmuş şekilde yeniden başlayacak
Abi bunu aynen yaptım fakat sen 15-20 saniye demene rağmen hala rooting diyo baya zaman geçti yani,ne yapmam lazım bu durumda yardımcı olursan sevinirim
Sen hangi romu kullanıyorsun bu çok önemli gingerbreak ile root işlemi v10a v10b v11a v11b lerde çalışıyor başka herhangi bir sürümde çalışmaz. Usb hata ayıklamayı işaretlemişsin yazıdan onu anlıyorum hafıza kartını çıkartmadan aynı işlemleri tekrarlarla sorunun çözülür. tekrarlarıyorum kullandığın rom önemli iyi forumlar...
radyosuz ve türkçe karakter sorunu olmayan vede gingerbreak ile root edebileceğin sürüm v10b dir root ettikten sonra bir kaç uygulamayı kaldırırsın daha işlevsel olur.
Foruma genel arkaaşlar türkiye romlarında telefon çok fazlaca ram bellek kullanıyor buda ister istemez yavaşlaması demektir. türkçe karakter sıkıntısı yapmaz iseniz bende şu anda v11c var (rootlu) 260 boşta beklerken ki ram kısmı tercih sizin türkiye romlarında bu rakam en fazla 180 oluyor bilginize.
v10a v10b v11a v11b dışındaki romları nasıl root edersiniz konu açmıştım arkadaşlar oraya bir bakın
http://www.maxicep.com/android-genel-destek/lg-p970-optimus-black-turkiye-v10c-ve-uzeri-icin-root-islemi-541377.html
buradaki adımları tek tek uygular iseniz sorunsuz cihazınızı root etmiş olursunuz...
Hemen deniyorum.V11C turkey Rom'danmı bahsediyorsun teknosharkoptimus black güncellemesiyle v11c çıkmış arkadaşlar bilginiz varmı ...