LG Optimus Black Paylaşım Alanı

Sponsorlu Bağlantılar

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
sonrasında tekrardan değiştirdim diyorsun, aslında olumsuz yorum felanda okumadım ama... bir geçiş yapsam mı diye düşünüyorum... Sence?

Ben mesajlarda karakter sorunu yaşıyorum yabancı romlarda o yüzden kullanmıyorum.

technoshark

technoshark

Üye
karakter sorununu düzelten bir yazılım var sanki ya nonamex duymussundur.. yada ben yalnız hatırlıyorum programın adı morelocale 2 diye bir yazılım duydun mu

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
karakter sorununu düzelten bir yazılım var sanki ya nonamex duymussundur.. yada ben yalnız hatırlıyorum programın adı morelocale 2 diye bir yazılım duydun mu

Denediydim hocam işe yaramadı. Turkey romuyla mutluyum zaten ben, gereksiz tüm uygulamaları sildim europe rom gibi oldu :ehe

technoshark

technoshark

Üye
ALLAH ALLAH arkadaşım tüm yazılımlarda işe yarıyor dedi :D ben denemedim gerçi ama :D sorayım dedim

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
ALLAH ALLAH arkadaşım tüm yazılımlarda işe yarıyor dedi :D ben denemedim gerçi ama :D sorayım dedim
System/apps'taki mms.apk ve mms.odex dosyaları sms alımından sorumlu, onlardan kaynaklanan bir sorun var. Turkey romundan bu iki dosyayı Europe romuna kopyaladım. Çalışmak bir yana telefon sms bile almaz oldu :ehe ondan sonra daha denemedim.

technoshark

technoshark

Üye
O dosyalarını biz açsak içindeki komutları baksak felan :D nasıl birşey olur acaba.. yada farklı bir uygulamamı yapsak .. kafama takıldı :D

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Az önce markette gördüğüm ve hayranı olduğum bir uygulama, mesaj geldiğinde telefonun dokunmatik "arama tuşu" yanıp sönüyor. Bu sayede mesaj gelip gelmediğini anlamak için tuş kilidini açmak gerekmiyor :) Çok mutlu oldum bunu bulduğuma.

• Beğen
Tepkiler: paganini58
technoshark

technoshark

Üye
Vayy güzel olmuş bu nonamex teşekkür ederim bende hemen faydalanayım :D

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Aslında tuş Kombiyasyonuda değiştirilebilse süper olur :) gördü sırayla yansın sönsün felan :D

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Aslında tuş Kombiyasyonuda değiştirilebilse süper olur :) gördü sırayla yansın sönsün felan :D

hocam ne yaptın sende ya :ehe Bana bir tuş yansın yeter valla, mesaj geldi mi diye boşa ekranı açmaktan kurtardı ya yetti arttı :ehe

technoshark

technoshark

Üye
Ama düşünsene nasıl olurdu :D eee insanoğlu doymak bilmez diye boşa dememiş atalarımız :D buldum bir ışığı diğerleride yansın istiyorum şimdi :D

paganini58

paganini58

Üye
ya beyler go launcher sizdede tıkanıklık yapıyormu hiç ...

emineu

Üye
merhaba ben yenı uye oldum buraya lg optımus kullanıyorum ama daha oce androıdlı ve bu tıp bır cıhaz kullanmadım hıc foruma yazdıklarınıza goz attım ama acık soylemek gerekırse hıc bısey anlamadım desem yerıdır :) benım sadece kullanan arkadaslara bı sorum var bızde ıkı tane var cıhazdan ama ıkısınded bı turlu navıgasyon acılmıyo bunun ıcın ek bıseymı yuklemek gerekıyo yada saatlerce beklemekmı yardımcı olursanız sevınırım :)

paganini58

paganini58

Üye
root işlemindenmidir nedir anlayamadım kardeşim ama baya sıkıntı çıkardı bende kaldırmak zorunda kaldım baya bildiğin donup kalıyor hiç birişlem yapamıyorum sonunda bataryayı sökmek zorunda kalıyorsun 3-4 kere yaşadım o kadarda memnundum ama kaldırmak zorunda kaldım...

----------Eklendi @ 13:25:20 ---------- Yazıldı @ 13:20:01 ----------

merhaba ben yenı uye oldum buraya lg optımus kullanıyorum ama daha oce androıdlı ve bu tıp bır cıhaz kullanmadım hıc foruma yazdıklarınıza goz attım ama acık soylemek gerekırse hıc bısey anlamadım desem yerıdır :) benım sadece kullanan arkadaslara bı sorum var bızde ıkı tane var cıhazdan ama ıkısınded bı turlu navıgasyon acılmıyo bunun ıcın ek bıseymı yuklemek gerekıyo yada saatlerce beklemekmı yardımcı olursanız sevınırım :)

öncelikle hoş geldiniz iyi forumlar.
cihazla birlikte gelen navigasyon yazılımından performans beklemeyin net sonuçlar elde etmeniz zor. ben navigasyonu lg den kullanmıyorum ama İGO gps programı kullanılıyor sıklıkla. bu programıda telefonunuza nasıl yükleyeceğiniz forumda ayrıntılı bir şekilde anlatılmış. test ettimmi evet ettim igoda bağlanabiliyor ama çok iç açıcı sonuçlar ben almadım.

http://www.maxicep.com/android-gps-...haritasi-r3-poi-buildings-seedcam-502844.html

wifi ile internete bağlı olduğunuz bir konumda normal google maps ten deneyin ama bunu yaparken ayarlar\konum ve güvenlik şeçeneklerinde kablosuz ağları kullan gps uydularını kullan seçeneklerinin herikiside işaretli olsun.

saygılar..

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
root işlemindenmidir nedir anlayamadım kardeşim ama baya sıkıntı çıkardı bende kaldırmak zorunda kaldım baya bildiğin donup kalıyor hiç birişlem yapamıyorum sonunda bataryayı sökmek zorunda kalıyorsun 3-4 kere yaşadım o kadarda memnundum ama kaldırmak zorunda kaldım...

----------Eklendi @ 13:25:20 ---------- Yazıldı @ 13:20:01 ----------

öncelikle hoş geldiniz iyi forumlar.
cihazla birlikte gelen navigasyon yazılımından performans beklemeyin net sonuçlar elde etmeniz zor. ben navigasyonu lg den kullanmıyorum ama İGO gps programı kullanılıyor sıklıkla. bu programıda telefonunuza nasıl yükleyeceğiniz forumda ayrıntılı bir şekilde anlatılmış. test ettimmi evet ettim igoda bağlanabiliyor ama çok iç açıcı sonuçlar ben almadım.

http://www.maxicep.com/android-gps-...haritasi-r3-poi-buildings-seedcam-502844.html

wifi ile internete bağlı olduğunuz bir konumda normal google maps ten deneyin ama bunu yaparken ayarlar\konum ve güvenlik şeçeneklerinde kablosuz ağları kullan gps uydularını kullan seçeneklerinin herikiside işaretli olsun.

saygılar..

Bende Turkey V10/B kurulu, Cihazım Rootlu , marketten Go Launcher'i indirdim. 2 haftadır bir kere bile sorun çıkarmadı ki sorun çıkarsa eğer telefona flash atmak zorunda kalırım çünkü LG'nin ev ekranı uygulamasını sildim romdan.. Gayet performanslı.. Belki sizin yüklediğiniz bir programla çakışıyordur ama onuda bulması zor şimdi..

paganini58

paganini58

Üye
bakalım bende deneyecem bu gün bişeyler...çakışan program olabilir. ...

paganini58

paganini58

Üye
nonamex biraz önce uğraşırken kapanış logosunu değiştirmek için lg logosunda açılışda takıldı kaldı mecburen rom attık bildiğin bir yol varmı açılış logolarını değiştirmek kolay ama kapanış logosu için bir fikir varmı ?

technoshark

technoshark

Üye
genel bir güncelleme yapsana orjinal lg sitesinden o zamanda gereksiz uygulamalar felan gidiyordu sanırım . rom atmadan o şekilde bir dene bakalım ne olucak

Üst Alt