nonamex
Üye
sonrasında tekrardan değiştirdim diyorsun, aslında olumsuz yorum felanda okumadım ama... bir geçiş yapsam mı diye düşünüyorum... Sence?
Ben mesajlarda karakter sorunu yaşıyorum yabancı romlarda o yüzden kullanmıyorum.
sonrasında tekrardan değiştirdim diyorsun, aslında olumsuz yorum felanda okumadım ama... bir geçiş yapsam mı diye düşünüyorum... Sence?
karakter sorununu düzelten bir yazılım var sanki ya nonamex duymussundur.. yada ben yalnız hatırlıyorum programın adı morelocale 2 diye bir yazılım duydun mu

System/apps'taki mms.apk ve mms.odex dosyaları sms alımından sorumlu, onlardan kaynaklanan bir sorun var. Turkey romundan bu iki dosyayı Europe romuna kopyaladım. Çalışmak bir yana telefon sms bile almaz olduALLAH ALLAH arkadaşım tüm yazılımlarda işe yarıyor dediben denemedim gerçi ama
sorayım dedim
ondan sonra daha denemedim.
Çok mutlu oldum bunu bulduğuma.
Vayy güzel olmuş bu nonamex teşekkür ederim bende hemen faydalanayım![]()

Aslında tuş Kombiyasyonuda değiştirilebilse süper olurgördü sırayla yansın sönsün felan
![]()
Bana bir tuş yansın yeter valla, mesaj geldi mi diye boşa ekranı açmaktan kurtardı ya yetti arttı 
benım sadece kullanan arkadaslara bı sorum var bızde ıkı tane var cıhazdan ama ıkısınded bı turlu navıgasyon acılmıyo bunun ıcın ek bıseymı yuklemek gerekıyo yada saatlerce beklemekmı yardımcı olursanız sevınırım 
Tikaniklik ?Gayet akici bende..ya beyler go launcher sizdede tıkanıklık yapıyormu hiç ...
merhaba ben yenı uye oldum buraya lg optımus kullanıyorum ama daha oce androıdlı ve bu tıp bır cıhaz kullanmadım hıc foruma yazdıklarınıza goz attım ama acık soylemek gerekırse hıc bısey anlamadım desem yerıdırbenım sadece kullanan arkadaslara bı sorum var bızde ıkı tane var cıhazdan ama ıkısınded bı turlu navıgasyon acılmıyo bunun ıcın ek bıseymı yuklemek gerekıyo yada saatlerce beklemekmı yardımcı olursanız sevınırım
![]()
root işlemindenmidir nedir anlayamadım kardeşim ama baya sıkıntı çıkardı bende kaldırmak zorunda kaldım baya bildiğin donup kalıyor hiç birişlem yapamıyorum sonunda bataryayı sökmek zorunda kalıyorsun 3-4 kere yaşadım o kadarda memnundum ama kaldırmak zorunda kaldım...
----------Eklendi @ 13:25:20 ---------- Yazıldı @ 13:20:01 ----------
öncelikle hoş geldiniz iyi forumlar.
cihazla birlikte gelen navigasyon yazılımından performans beklemeyin net sonuçlar elde etmeniz zor. ben navigasyonu lg den kullanmıyorum ama İGO gps programı kullanılıyor sıklıkla. bu programıda telefonunuza nasıl yükleyeceğiniz forumda ayrıntılı bir şekilde anlatılmış. test ettimmi evet ettim igoda bağlanabiliyor ama çok iç açıcı sonuçlar ben almadım.
http://www.maxicep.com/android-gps-...haritasi-r3-poi-buildings-seedcam-502844.html
wifi ile internete bağlı olduğunuz bir konumda normal google maps ten deneyin ama bunu yaparken ayarlar\konum ve güvenlik şeçeneklerinde kablosuz ağları kullan gps uydularını kullan seçeneklerinin herikiside işaretli olsun.
saygılar..