[LG OPTİMUS BLACK][NIGHTLY][JellyBean 4.2.2]CYANOGENMOD10.1#SlimRoms Eklendi#

Sponsorlu Bağlantılar

aezeg187

aezeg187

Üye
hocam eline saglik güzel paylasim yalniz bundada kamera ozelligi yine yokmu yoksa kamera calisiyormu bunda :D

• Beğen
Tepkiler: alaStar

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi

kahtinli

Üye
kamera çalışıyormu acaba

• Beğen

gssedat16

Üye
sft ile yüklemek mümkünmü

• Beğen

gssedat16

Üye
bu cwn telikelimi

• Beğen

gssedat16

Üye
Diyelim ki bor yerde hata yaptik tlf birck olurmu olursa duzelirmi 30b rootlumu mesajinda ses olayi bu roomda calisirmi diyelimki calisiyor yuklerken hata yaptik ne ollur bise yedek alin demissin nasil yapicaz yfa bunlarin daha kolay yolu yokmu

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Diyelim ki bor yerde hata yaptik tlf birck olurmu olursa duzelirmi 30b rootlumu mesajinda ses olayi bu roomda calisirmi diyelimki calisiyor yuklerken hata yaptik ne ollur bise yedek alin demissin nasil yapicaz yfa bunlarin daha kolay yolu yokmu

Kardeş brick olursa çözümü 3 dk sürüyor rom rootlu herşey çalışıyor yedek almana gerek yok almak istiyorsan da rom managerden backup yapacaksın bunların daha kolay yolu yok bu yol zaten çok kolay :oke:

airfresh

Üye
dostum emeğine sağlık güzel bir paylaşım olmuş. Affınıza sığınarak root ve rom olayları nedir tam bilgiye sahip değilim. Sizden ricam bu root yapma ve rom yükleme talimatını resimli bir şekilde anlatmanız. 1. adımda yedeği nasıl alacağımızı sonraki adımlarda root ve rom yüklemeyi resimli olarak anlatsanız daha güzel olacak. Saygılarımla...

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
dostum emeğine sağlık güzel bir paylaşım olmuş. Affınıza sığınarak root ve rom olayları nedir tam bilgiye sahip değilim. Sizden ricam bu root yapma ve rom yükleme talimatını resimli bir şekilde anlatmanız. 1. adımda yedeği nasıl alacağımızı sonraki adımlarda root ve rom yüklemeyi resimli olarak anlatsanız daha güzel olacak. Saygılarımla...

Kardeş konuda ilk başta root yapma ve rom atma diye bir konu var ona bakabilirsin :oke:

dilermisin

Üye
Radyoyu göremedim ..Eline sağlık..

• Beğen

crooper

Üye
hocam bu modda fm radyo ve tarayıcıda flash destegi kullanamıyormuyuz? özellıkle radyo cok önemli bnm için.

00xmen00

Üye
beyler teli rootladım veya öyle sanıyorum ama rom yüklemede takıldım anlamadım nasıl oluyor. rom manegari açtım flash colocworkmod recoverye girdim üç tane bölüm çıktı1 . LGE optımus Black 2. LGE Marguee 3. LGE ıgnite Birinciye girdim flash colocworkmod recoverye girdim indirdi geri dönüp reboot into recoveye basınca An error occured while attempting run privilleged commands! yazısı çıkıyor işin içinden çıkmadım bi yardım ederseniz sevinirim

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sen teli rootlayamamışsın superuser varmı telefonunda ?

Cenk2828

Üye
Kardeş sen teli rootlayamamışsın superuser varmı telefonunda ?

Dostum merhaba bende lg prada p940 var root lamaya çalıştım dün fakat magic numbers do not match gbi garip bir hata verip kapandı program yükleme sırasında.
sonra telefon açılıp kapandı ve artık simkartı görmüyor hiçbirşekilde...

neyapabilirim bir yardımcı olabilirmisiniz unrootmudur çözüm yoksa yani bu simkartı görmeme olayına sebep nedir yardımcı olursanız sevinirim root edemedim tam olarak ve simkart ı görmemeye başladı...

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi dene olmazsada telefonu bi şekilde root layıp yeniden rom atman lazım kardeş

freemania

Üye
Reboot into recovery e bastım ve cihazım kapandı, açmaya çalıştığımda "security error" diyor. Yardım lütfen.

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Reboot into recovery e bastım ve cihazım kapandı, açmaya çalıştığımda "security error" diyor. Yardım lütfen.

Kardeş ics yi rootlamaya çalıştıysan normaldir smartflashtool la bir rom at düzelir :oke: