Lg optimus black hangi romu kullaniyorsunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

salih1478

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus black hangi romu kullaniyorsunuz ?
merhaba arkadaşlar ben zeus v6.4n deyim ama hayla subway surfer temple run gibi oyunlarda kasma var bu oyunlarda kasmayan bir rom elinde olan var mı şöyle bug u filan olmayan düzgün bir rom malesef telefonu aldigima çok pişmanım keşke bekleyeydim millet orjinalde stabil stabil takılır biz amele gibi rom ararız lanet olsun LG!!!!

alaStar

alaStar

Üye
Lg ye niye sövdün ki anlamadım :) l5 alsan kasmasız oynardın rom aramak zorundada kalmazdın en iyi rom v30b romu toccata v3.0 kerneli ve vmlagtuner tweak i

CagriMonsteR

Üye
merhaba arkadaşlar ben zeus v6.4n deyim ama hayla subway surfer temple run gibi oyunlarda kasma var bu oyunlarda kasmayan bir rom elinde olan var mı şöyle bug u filan olmayan düzgün bir rom malesef telefonu aldigima çok pişmanım keşke bekleyeydim millet orjinalde stabil stabil takılır biz amele gibi rom ararız lanet olsun LG!!!!
e sen gidip lg'nin resmi yayınladığı rom'u yüklemeyip, böyle bi yorum yapman mantıksız. Git bi 30b fransa romu ve ya 30C yükle. Bende bu dediğin oyunlar hiç kasmıyor saten bu oyunları kasan telefon bile yoktur bence, GTA Bile çok az kasıyordu OB'de. Hemen Fransa romuna geç.

CagriMonsteR

Üye
Ayrıca LG Optimus black , L5'den üstün. Neden L5'i kattınız anlamadım?

salih1478

Üye
    Konu Sahibi
Lg ye niye sövdün ki anlamadım :) l5 alsan kasmasız oynardın rom aramak zorundada kalmazdın en iyi rom v30b romu toccata v3.0 kerneli ve vmlagtuner tweak i
onu nasıl yapiyoruz hocam anlamadm :Dbu önceden çikan v30b fransa romunu yüklicem ardından 0.3 kerneli yüklücem vmlagtuner tweak ı nasıl yüklicem orayı anlamadım xda da girdim birsürü şey koymuş orada neleri indirip nereleri indirmicegimi ne yapacagimi yazarsan sevinirim..birde v30b de smartflashtool ile yükleniyordu cwm livarsa göndereiblir msn kardeşim

- - - Eklendi - - -

e sen gidip lg'nin resmi yayınladığı rom'u yüklemeyip, böyle bi yorum yapman mantıksız. Git bi 30b fransa romu ve ya 30C yükle. Bende bu dediğin oyunlar hiç kasmıyor saten bu oyunları kasan telefon bile yoktur bence, GTA Bile çok az kasıyordu OB'de. Hemen Fransa romuna geç.
hangi gta vice city mi gta 3 mü gta3 ü kasmadan oynuyorm ama küçük oyunlar subway usrfer gibi deli kasıyor

denizci35

denizci35

Üye

yukardaki adresten izs romunu indirebilirsin kurduktan sonra sim kilidini girdikten sonra türkçe dilini seçmek için android resminin kaymasını bekle ve türkçe dilini seç kolay gelsin kasma yok stabildir

salih1478

Üye
    Konu Sahibi

yukardaki adresten izs romunu indirebilirsin kurduktan sonra sim kilidini girdikten sonra türkçe dilini seçmek için android resminin kaymasını bekle ve türkçe dilini seç kolay gelsin kasma yok stabildir

bunuda kullandm pek begenmedim kardeşim

enver_techno

enver_techno

Üye
Sıkıntıya gerek yok. Jellybean'i bekleyin ;)

enver_techno

enver_techno

Üye
ondav ardı kardeşim adamlar ics çikacak demişlerdi

sen biliyormusun alastar ın dedigini nasıl yapacagız
Kernel işi ile uğraşmıyorum şimdilik. Ama Fransa V30B forumda mevcut, kurabilirsin

alaStar

alaStar

Üye
Tweak init.d destekli romlar için geçerli izs konumda nova rom paylaştım v 30b temelli o romu yükle sonra sonra script managerle etc init.d ye gir sonrasını sana ilettiğim konuda anlatıyo kardeşim

alaStar

alaStar

Üye
Nova romda kendi scripti mevcut senin bi script indirmene gerek yok sen sadece vmlagtuner yazan script i etkinleştireceksin

alaStar

alaStar

Üye
Ayrıca LG Optimus black , L5'den üstün. Neden L5'i kattınız anlamadım?

Üstünlük derken neyi kastettin kardeşim L5 te yeni mimarili işlemci kullanılıyo yeni mimarili gpu kullanılıyo o telefon bizim ob den daha performanslı çalşıyo biz ob ile 3500 antutu puanına custom romla takla atarken L5 5500 leri orjinal romuyla alıyo :ehe

sercikan

Üye
vlla ,izs v30 var bnde ama subway surfer temle run gibi biçok oyun kasıyo ya lanet olsun cdden lg ye

salih1478

Üye
    Konu Sahibi
Nova romda kendi scripti mevcut senin bi script indirmene gerek yok sen sadece vmlagtuner yazan script i etkinleştireceksin
nova nin üstüne söyledigin kernelide atacak mıyım

orda birsürü vmlagtuner diye pdf var birsürü dosya vermis hangilerini atayım