LG optimus black alanlar buraya !!!

Sponsorlu Bağlantılar

technoshark

technoshark

Üye
Bende bu haberi okudum 28 kasım diye .. İnşallah diyorum gelsinde güncelliyelim :) gerçi şuan ben optimus black 'te cm7 kullanıyorum :D

uradan yayınlanmasını bekliyorum haberin doğruluğunu

----------Eklendi @ 13:19:50 ---------- Yazıldı @ 13:05:33 ----------

sağolun arkadaşlar dün geceden beri bi sorun yok. Sanırım dediğin gibi vodafone la alakalı bi problem vardı 2 gün boyunca. teşekkürler cevaplarınız için. şarj durumunuz nasıl sizin. benim ilk günler çok hızlı bitiyordu sürekli kurcalamamında etkisiyle bu gün en son çare 3g yi de kapadım pil tüketimi baya azaldı. bütün bataryayı 3g sömürüyor heralde :) siz nasıl önlemler aldınız pili uzun gitsin diye ? bir de ben telefonu aldıgım gibi kullanıyorum çok bilgimde yok henüz, custom rom yüklemek çok büyük fark yaratıyor mu ? bi sorun olsa garantide problem yaratır mı custom rom ? LG android 2.3 güncellemesini yapmadı dimi hala ?

2.3 güncellemesi için facebook / LG Turkiye sayfasından açıklama henüz gelmesede bir çok yerde yayınlanmış durumda..
28. kasım olarak aksediliyor bizlere... yani birşey kalmadı şunun şurasında :)
şarj için bir önlem aldım ben kendimce, aslında ilk günlerde şarjı evet çok kısa zaman gidiyordu ama şuan 1,5 gün ila 2 gün arasında değişiyor.. ama bunun sebebi şuda olabilir. arada usb yi takıp dosya atıyorum dosya alıyorum falan :) onların etkiside doğal olarak vardır :) bunun yanı sıra ekran parlaklığı çok olmasın diye kısıyorum mesela, gerçekten çok parlak oluyor :S kısınca kendi haline geliyor :))

sonrasında custom rom garanti kapsamından malesef ki diyorum malesef çıkartıyor :S ama sonrasında normal eski roma dönüş yaptığınızda garanti kapsamına sokarsınız :)) demokraside çareler tükenmez hehe :)

Büyük farktan kastınız nedir anlamadım ama tasarım olarak yani tema bakımından değişiklikler oluyor.. son derece farklı oluyor ama tabiki tam bilginiz yok ise bu sizi yora bilir :S yani benim açmış olduğum custom rom yükleme konusuna bakar iseniz. rahatlıkla yapabilirsiniz. adımları dikkatli takip ediniz. sorunsuz bir yükleme yapabilirsiniz..

Şuanda sizin telefonunuzda hangi versiyon upload edilmiş durumda ?

Masha

Masha

Üye
LG Optimus Black, Android 2.2 Froyo işletim sistemi olduğu için bazı kişiler düşük ve hızında problem, takılmalar olacağından bahsediyorlardı. Böyle birşey zaten söz konusu değildi. Bu haber gerçekten çok güzel oldu onlar ve kullanıcıları için. :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
bende kasım ayında duydum hocam android froyo'nun 2.3 olan guncellemesının cıkacagını.. beklıyorum optımus black ıcın cıkmayacak falan dıye sacmalayanlar oluyordu umarım kasım ayında susarlar :)

Masha

Masha

Üye
Hadi gözümüz aydın Android 2.3 Gingerbread versiyonu LG Optimus Black 28 Kasım ile başlayan hafta itibariyle güncellemeler Avrupa modelleri için dağıtılmaya başlayacak müjdemi isterim resmi açıklama bu
Ayrıca bu Optimus Black güncelleme konusu hakkında resmi açıklama nereden geldi. Lg sitesinde böyle bir açıklama yok :/

JazzLe

JazzLe

Üye
Ayrıca bu Optimus Black güncelleme konusu hakkında resmi açıklama nereden geldi. Lg sitesinde böyle bir açıklama yok :/

Haber i lg nin facebook sitesinden açıklamışlar diye biliyorum.Birde ben daha önce lg nin yabancı başka bir sitesinde kasım ayının ilk yada 2. çeyreğinde çıkacağını duymuştum.

Hayırlısıyla Türkiyeyede gelir inş...Ama adamlar Türkiyeyi Ortadoğu ülkesi olarak görüyorlarmış fakat güncelleme avrupa ülkelerine gelicekmiş.

sercikan

Üye
arkadaşlar bende 4-5 günlük bir optimus black kullanıcısıyım ve daha bir çok şeyi bilmişyorum telefonu vatandan aldım yanında koruyucu kapak verdiler telefonun dış görünüşü çok harika duruyor dışarıda çıkarmaya utanuyorum valla:) öte yandan telefonuma bir tane ekran kılıfı arıyorum ama hiçbiyerde yok sizler aldınızmı nereden aldınız ekran kılıfı alayımmı dersiniz?öte yandan kameranın sadece flasını açmak için veya flaşı kapatmak için nerelere bkıcam ayarlarda yok flash ile ilgili bişey ayrıca türkcell rom olunca hangi proğramlar oluyo bende türkcelle alakalı hiç bişey yok da ondan soruyorum?daha sonra birde telefonda geçişlerde azda olsa takılma oluyor sizdede oluyormu???

technoshark

technoshark

Üye
Öncelikle ekran koruyucu için herhangi birşey kullanmadım kaliteli ekran var çizilme bile olmadı bende hala :) ellerim o kadar sert olmasına rağmen,

sonrasında ekranda donma falan yaşamıyorum ben hiç bir şekilde, v10b var sende madem değiştir onu :) v10c yap güncelle telefonunu turkcell uygulamalarını görürsün neler var :) türkcell tim turkcell eczane.. yapı kredi hurriyet, vs. uygulamalar var normalde.

Sonrasında kamera için sana foto çektim :D ayarlamalarını :D

• Beğen
Tepkiler: sercikan
Ocean258

Ocean258

Üye

çıkmış espana guncelleme.. Videosu var youtube'da.. bulmaya calısıyorum bende nerden ındırecegımızı guncellemeyi..

volkanyazıcı

Üye
yav arkadaşlar bende de p970 var 3 haftalık... güncelleyeyim dedim v 10c yaptım ama msjdaki klavyemde smile suratlarının olduğu kısa yol tuşu gitti? mesela birini arıcam arama tuşuna basyorum bazen ekran kapanyo hemen? bazen kapanmıo kulağıma yanaştırdığımda kapanyo ki bu normal olanı bence.. Ayarlar menüsü güncellemeden sonra ayar oldu ? video çekerken zoom olayı yok ? yada ben beceremiyrm? habide resim çekerkenki flash sesi kapanmıo sınıfta rezil oluyorum? bende panik atak var =) bu telefon beni deli ediyor yahuu :(( :S v 10b kurmak istiyorum ama onuda indirdim nasıl kurcağımı bimiyorum :S şunlara bi el atsanız burda dahilerin olduğunu biliyorum =) yazıların hepsini okudum valla helal olsun neler yapıosunuz telefonda

technoshark

technoshark

Üye
yav arkadaşlar bende de p970 var 3 haftalık... güncelleyeyim dedim v 10c yaptım ama msjdaki klavyemde smile suratlarının olduğu kısa yol tuşu gitti? mesela birini arıcam arama tuşuna basyorum bazen ekran kapanyo hemen? bazen kapanmıo kulağıma yanaştırdığımda kapanyo ki bu normal olanı bence.. Ayarlar menüsü güncellemeden sonra ayar oldu ? video çekerken zoom olayı yok ? yada ben beceremiyrm? habide resim çekerkenki flash sesi kapanmıo sınıfta rezil oluyorum? bende panik atak var =) bu telefon beni deli ediyor yahuu :(( :S v 10b kurmak istiyorum ama onuda indirdim nasıl kurcağımı bimiyorum :S şunlara bi el atsanız burda dahilerin olduğunu biliyorum =) yazıların hepsini okudum valla helal olsun neler yapıosunuz telefonda

sınıfta ne çekiyordum öyle merak ettim bak :))

Şimdi öncelikle V10c En güncel sürüm.

Ama sen illa v10b ye dönmek istiyorsan forumda rom yükleme ile alakalı konumuz var, o konudaki işlemlerin aynısını kendi telefonunda uygula orada farklı rom vardır, sen indirmiş olduğun v10b yi at :) hepsi bu kadar.

sercikan

Üye
ben yazılım güncelle dediğim zaman kimlik doğğrulama başarısız diyor napcam.wifiyle internete bağlı olduğu halde diyo bunu.öte yandan birde arkaplandaki uygulamaları nasıl lapatırız v10 c o kasılmaları giderirmi?

technoshark

technoshark

Üye
Güncellemeyi LG Mobile Toolls sayesinde yaparsın ancak suanda zaten en son sürüm v10c :)

arka plan uygulamaların kapatılması için task manager uygulamasını kullanabilirisin google markette mevcut :)

Ocean258

Ocean258

Üye
10 b ye donmesi daha mantıklı gozukuyor gercekten.. arakdasın dedıgı gıbı forumda roomö yukleme adlı konudan halledebılırsın hocam.. gecmıs olsun

volkanyazıcı

Üye

sınıfta ne çekiyordum öyle merak ettim bak :))

Şimdi öncelikle V10c En güncel sürüm.

Ama sen illa v10b ye dönmek istiyorsan forumda rom yükleme ile alakalı konumuz var, o konudaki işlemlerin aynısını kendi telefonunda uygula orada farklı rom vardır, sen indirmiş olduğun v10b yi at :) hepsi bu kadar.

Maden ruhsatı vermişti hoca bende de bulunsun dedim yapıştırdım resmi.. Tam bi fiyasko sorasını bilrsin klasik hoca nasihatları.. =) yaa ben v 10b yi indirdim rom yüklemelerininde alayını okudum ama ben onları beceremem ki =) nese ben böle idare edim biraz bari.. Bu kameranın zoom olayıyla ilgi bir bilginiz var mı peki.?

volkanyazıcı

Üye
zoom derken açıklamamışım, video kaydı yaparken zoom yapamıyorumda telin böle bi özelliği yok galiba? Bide Flash sesini kapatamıyorum nasıl kapatabilirim? Teşekkürler..

sercikan

Üye
bu v10cyi nasıl yüklüycez lütfen yardım edin bide bu işlem telefonu garantiden çıkarırmı? telefonun hızlanmasına katkı sağlarmı yapacağımız bu işlem???

y n s c n

y n s c n

Üye
bu v10cyi nasıl yüklüycez lütfen yardım edin bide bu işlem telefonu garantiden çıkarırmı? telefonun hızlanmasına katkı sağlarmı yapacağımız bu işlem???

V10c orjinal sürüm dolayısıyla garanti kapsamından çıkarmaz sizi.. Forumda var rom yükleme ona bakarak yapın.

sercikan

Üye
aradım ama bulmadım forumda ayrıca v 10c yi yüklersem bana katkısı ne olur.ben bunu öğrenmek istiyorummmm????

Ocean258

Ocean258

Üye
hocam v10c ile arayüz biraz daha hızlı çalışır okadar onun dısında olumlu bı katkısı olmaz..

volkanyazıcı

Üye
aradım ama bulmadım forumda ayrıca v 10c yi yüklersem bana katkısı ne olur.ben bunu öğrenmek istiyorummmm????

Hafıza kartıının içerisinde lg pc suite 4 var onu kur pc ne sonra telefonunu pc ye bağla güncellemeyi gösterir sana hemen yaparsın 3-5 tıklamana bakar...

----------Eklendi @ 01:04:01 ---------- Yazıldı @ 00:26:28 ----------

ben wifi yle nete bağlanıp bişeyler indirince telefonun arkasında bi ısınma oluyo bu normal mi, baya bi ısınyo yani? Şarjdayken böle ısınmıo mesela?

Üst Alt