technoshark
Üye
arkadaşlar hem forumda yeniyim hemde ilk akıllı telefonum olmasıyla hiç bilgim yok cevapları ona göre veririseniz çok sevinirim.bir ay oldu teli alalı memnunum ama problem şu tel bazen camerayı açmıyo lg camere.com uygulamısı açılmıyo gibi bir uyarı veriliyo kapatılacak diyo ok liyorum kapanıyor teli komple kapatıp açınca düzeliyo ama bir müddet sonra (sanırsam farklı uygulamaları açınca) tekrar hata veriyor.bu arada tele 200-300 uygulama yükledim bunların arasında farklı kamera uygulamalarıda var acaba progarmlar arasında çakışmamı oluyor.ne yapmalıyım.ayrıntılı cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler
lg nin kendi uygulamalaını kaldırabiliyomuyuz mesela telin orjinal kamera uygulamasını kaldırsam marketten yüklediğim kamera uygulamasını kullansam bişey olurmu.ayrıca tele hangi uygulama nereey yüklü onuda bilmiyorum mesela orjinal uyglamalar nerede hangi klasor de bizim yüklediğimiz uygulamalar hangi kalsorde saklanıyor.telde bi yerde lgpcsuiteıv diye100 mb tın üstünde uygulama var o nedir silsem bişey olurmu birde çalışan uygulamar bölümünde v diye bir uygulama var bu nedir virüs felanmı telde yüklü geldi ayrıca ben şuan virüs programı olarak netQin mobile securty pro yu kullanıyom marketten hangi virüs programını indireyim en etkilisi hangisi acaba?
aynısını kod girmeden ayarlar gizlilik altındaki fabrika verilerine sıfırladanda yapamazmıyız.ayrıca sorun çözüldü galiba kaç gündür hata vermiyor.dosya kilitleme şifreleme programları kurmuştum onları sildim düzeldi bu tür programlar tüm sistemi erişebiliyo galiba ondan oldu büyük ihtimalle aynı sorunu yaşıyan arkadaşlara tecrube olur insallah tekrar teşekkürler( 3845#*970# ) tuşla, sonra factory reset i seç ,ingilizce yazı çıkıcak seçenek olarak ok diyorsun telefon yeniden başlıycak fabrika ayarlarına dönmüş olacak.
Ama tüm uygulamaların silinecek ... sorun büyük bir ihtimalle düzelir romdan sonra falan muhakkak reset atılması gerekir..
Lg Optmus Black için Modaco Custom ROM var mı arkadaşlar
Arkadaşım O rom'u Optimus 2x İçin gördümde ancak optimus black için görmedim
öncelikle teşekkürler arkadaşım. o simgelere telin klavuzundan baktım ama orda H diye bİr simge yotu ozaman şimdi H 3g demek oluyor korkacak bişey ok yaniLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunlar simgelerin anlamları
H 3G E de 2G yi ifade ediyor.
Uygulamalara gir menü tuşuna bas katagori yönetimi var onu tıkla istediğin şekilde menüyü düzenle
Arkadaşım bence sen şimdi telefonuna nova8 rom var, onu yüklede aradaki farkı gör kesinlikle denemeni tavsiye ederim. kaliteli rom bence, v10c ye nazaran şarjıda az gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?