---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----

Sponsorlu Bağlantılar

alifuat.05

Üye
Ya sizde de subway surf temple run hafiften kasiyomu ??

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
kasma yok birader arkaplan da uygulama açıkken denedim yok
Birde 4.3 de ekran perdesini indirdiğimde çalışan uygulamaları gösteriyor gereksiz olarak programlara baktım onla alakası yok kaldırabilıyozmu

alifuat.05

Üye
kasma yok birader arkaplan da uygulama açıkken denedim yok
Birde 4.3 de ekran perdesini indirdiğimde çalışan uygulamaları gösteriyor gereksiz olarak programlara baktım onla alakası yok kaldırabilıyozmu
bende ndn kasiyo acaba ?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
yakında yüklemeyi düşündüğüm rom deneme amaçlı

Android ekosisteminin önde gelen yazılım geliştirici ekibi Paranoid Android, Android 4.3 üzerinde inşa ettiği ilk yazılımı Nexus 4 için yayınladı. Custom ROM yükleyen kayda değer bir kesim Paranoid Android cephesinde oluşturulan ROM’ları en özel yazılımlar olarak göstermektedir.
Sponsorlu Bağlantılar

Ekip, “Ayarlar” menüsü altında sunduğu “Hibrit Projesi” kapsamında DPI ayarlarını değiştirerek kullanıcılara farklı modları sunarken; söz konusu bu modlar içerisinde Phone Mod, telefonun mevcut çözünürlükte çalışmasına olanak sağlar ve klasik yazılım tuşları ekranı alt bölümünde yer alır. Talet Mod’da ise telefon, tablet arayüzüne kavuşur. Son olarak Phablet Mod’da ise tablet-telefon karşımı bir arayüz karşımıza çıkıyor.
Bunun yanı sıra yazılımlarda karşımıza çıkan bir diğer önemli gelişme ise Halo bildirim baloncuğudur. Halihazırda bir Android Açık Kaynak Projesi olan ve son dönemde karşımıza çıkan bir Custom ROM’da yer bulan Halo bildirim baloncuğu, temelinde bir çoklu görev yöneticisi işlevi görür. Telefon ekranında sürekli aktif halde bulunan bildirim baloncuğu (kullanıcı dilerse pasif hale getirebilir) sayesinde, menüler arasında gezinme ihtiyacı duymadan, gelen tüm iletilere söz konusu bildirim baloncuğundan bakılabiliyor. Cevapsız arama, kısa mesaj, Gmail, WhatsApp, Google Talk, Play Store ve müzik servisi gibi birçok iletiye, telefon menüsünde ileri ve geri gitmek zorunda kalmadan erişim sağlanabiliyor. Aşağıdaki videodan Halo uygulamasının nasıl çalıştığına göz atabilirsiniz.
Geliştirici ekip Android 4.3 kaynak kodlarının Google tarafından yayınlanması sonra, kendi geliştirdiği yazılımları da en güncel sürüme taşımayı kısa süre içerisinde gerçekleştirdi.

[video=youtube;ODo4nIm8Osw]http://www.youtube.com/watch?v=ODo4nIm8Osw[/video]

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İconlar falan değişiyor sanki doğru mu ?

Baskentliia

Baskentliia

Üye
iyi tlfn aslımda

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
iyi tlfn aslımda
bence nexus 5 çıkana kadar en güzel ser ve kaymak gibi çalışan ne tarz rom yüklersen yükle almama demiyen her romda aynı çalışma hızı ve performansı sağlayan bir telefon daha ne olsun

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yavuz selim , iconlar falan değişiyor mu ?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Yavuz selim , iconlar falan değişiyor mu ?
vallaha bizim burda fındık dönemi başladım :D dicen ne alaka çalışmaktan zaman ayırıpta bu romu test edemedim cyanogenmod tema diye aratırsan güzel tema ve arayüzler ikonlar var ama yok değişmeli filan diyorsan dediğim gibi denemedim daha en yakın zamanda denicem bilgi veririm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sen dene . Bekliyorum haberlerini :)

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
güncel mx player yok mu 4.3?

- - - Eklendi - - -

güncel mx player yok mu 4.3?

yaso57

Üye
beyler 16 gb tan kac gb sunuyo bıze telefon yanı kendıne ayırdıgı hafıza nedır

53cc

53cc

Üye
Nexus 5 bekliyorum:cool:

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
Eyvallah güncellendi

aliry52

aliry52

Üye
arkadaslar kusura bakmayın biraz arastırma yaptım ama bulamadım bu toolkit e yabancıyım bunu kullanarak yedek almak istiyorum suan telefonum da 4.3 yuklu ve hersey orjınal root suz nasıl yapabılırım yardımcı olurmusunuz

Üst Alt